עבור לתוכן

מוצרי חלב - גורמות לבעיות רפואיות ??

Featured Replies

פורסם

מוצרי חלב גורמים ולא גורמות :s05:

ותמצא עיסוק אחר במקום לחפש מה לא לאכול תאמין לי

• תגובות 91
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה בצמחונות או טרנד של הימנעות כזו או אחרת ממשהו (ואני לא מדבר על הפן הבריאותי) הוא שהאנשים שדוגלים בזה מתאמצים בכל מאודם להסביר למה זה לא בסדר מה שאנחנו עושים. את הויכוח הזה ניהלנו לפני שבועיים או שלושה בפורום ואין לי כוח לפתוח אותו שוב,מה שכן מי שלא רוצה לאכול בשר או חלב שיבושם לו,רק שלא יתערב לי בצלחת,ויפסיק לחפש אמתלות להצדיק את הדת שלו (כן,זו דת כי אתם פנאטים דוגמטיים שלא משנה מה יציגו לכם אתם תמשיכו להאמין בכך)

ד"א מישהו פה פרסם על אתלטים צמחוניים בויקיפדיה,אתה יודע שבתחתית הרשימה של האתלטים היה מייק טייסון. נו באמת :)

פורסם

אם היית טורח לבדוק, היית מגלה שמייק טייסון לא מזמן הפסיק לצרוך מוצרים מן החי (או לפחות טען כך).

ובקשר לשאר - קצת מצחיק שאתה מתנהג בדיוק כמו איך שאתה טוען שאנשים אחרים מתנהגים ("לא משנה מה יציגו לכם אתם תמשיכו להאמין בכך" - מה הצגת בדיוק?). חבל שאנשים מסוימים (למען האמת - רוב בני האדם) הולכים אחרי העדר וחושבים שמה שהם מכירים זה הכי טוב, ולא מנסים לחשוב מחוץ לקופסה ולקבל רעיונות אחרים או דעות שונות משלהם, ואני לא מדבר דווקא על הנושא המסוים הזה אלא על כל תחום בעולם שאפשר לחשוב עליו.

פורסם

בדיוק?). חבל שאנשים מסוימים (למען האמת - רוב בני האדם) הולכים אחרי העדר וחושבים שמה שהם מכירים זה הכי טוב, ולא מנסים לחשוב מחוץ לקופסה ולקבל רעיונות אחרים או דעות שונות משלהם, ואני לא מדבר דווקא על הנושא המסוים הזה אלא על כל תחום בעולם שאפשר לחשוב עליו.

נו אז אתה בדיוק כמו שאמרתי שאתה .

פורסם

אני הכי אוהב לאכול מוצרי חלב במיוחד גבינות אירופאיות אמיתיות שנמכרות בשוק הכרמל במחיר מופקע. לצערי המלאי של מספר קילוגרמים שאני מביא בשנה מאירופה לא מחזיק מעמד הרבה זמן. כל כך הרבה גבינות וכל כך מעט כסף. :'( אתם בכלל מודעים שאירופאים זוללים כמויות עצומות של מוצרי חלב (לא זבל כמו בארץ "גבינת העמק") והם חיים לא רע בכלל?

פורסם

אז זה התירוץ למוזרות שלך?

טוב, תגובות רציניות אי אפשר לקבל פה, רק אטימות :kopfpatsch:

אני רק אסיים במשהו שקשור לתגובה האחרונה שלי (תעשו את ההקשר לבד) - אני בספק אם איינשטיין, פיתגורס, דה וינצ'י, ניקולה טסלה או רבים אחרים תמכו בזה בגלל טרנד או שיגעון כלשהו.

שיהיה בתיאבון לכולם.

פורסם

תודה! אני בדיוק אוכל גבינת עזים איטלקית מצויינת.

עריכה: איזה רופא אידיוט "אם לא נאכל גלוטן נוכל לסגור את כל מחלקות הצליאק! אין יותר צליאק לילדים! פתרתי את הבעיה הרפואית של המאה ה-21!" אם נעשה אנלוגיה לעולם הרכב זה כמו להגיד אם לא ניסע ברכב נוכל לסגור את כל המוסכים! אין יותר תיקונים! :s07: אם נפסיק לאכול חלב לא יהיו מחלות על פני כדור הארץ! :facepalm:

פורסם

טוב, תגובות רציניות אי אפשר לקבל פה, רק אטימות :kopfpatsch:

זה שאני או אחרים פה לא חושבים כמוך זה לא אומר שזו אטימות ,זה שאני חושב כמו ה"רוב" זה לא אומר שאני הולך אחרי העדר ,אז בבקשה אל תנסה להדביק פה סטיקרים על אנשים .

פורסם

ברור לך (dufuS) שאת כל הטרנדים האלה נגד חלב ובשר מנהלות החברות שמוכרות את המוצרים החלופיים (חלב סויה, כדורים עם ויטמיני שקרכלשהו וכו'), וחלק מהם מוגזים מאוד?

פורסם

תודה! אני בדיוק אוכל גבינת עזים איטלקית מצויינת.

עריכה: איזה רופא אידיוט "אם לא נאכל גלוטן נוכל לסגור את כל מחלקות הצליאק! אין יותר צליאק לילדים! פתרתי את הבעיה הרפואית של המאה ה-21!" אם נעשה אנלוגיה לעולם הרכב זה כמו להגיד אם לא ניסע ברכב נוכל לסגור את כל המוסכים! אין יותר תיקונים! :s07: אם נפסיק לאכול חלב לא יהיו מחלות על פני כדור הארץ! :facepalm:

גבינות עיזים(גם לפי ההרצאה של הדר' בסירטון) הן דווקא בסדר.

הוא מדבר על מוצרי חלב מחלב פרה ובעיקר החלב עצמו,

הוא אפילו אמר שחמאה זה סבבה.

שאלו מאכלי החלב שהנמכתי את הצריכה שלהם, אבל לא לגמרי: גבינות עיזים(צהובה, פטה ובלוגרית) וחמאה רגילה.

מוצרי החלב אותם הפסקתי לצרוך לגמרי: חלב פרה, גבינה לבנה וצהובה מחלב פרה.

אבל אני מסכים איתך, הוא גם אמר שזה בסדר לצרוך סוכר "דמררה" שהרבה טוענים שמדובר בלא יותר

מסוכר לבן רגיל שהוסיפו לו גם צבעי מאכל, אז כן, לא צריך להתייחס לדברי הדוקטור כאיזושהי עובדה מוחלטת.

אגב, אנשים שציינו פה שהם רצים 20 ק"מ 4 פעמים בשבוע, אז במקרה כזה, באמת לא משנה מה אתה אוכל

כשאתה עושה כזאת כמות של פעילות גופנית.

אבל יש בינינו גם אנשים שעובדים במשרד ויושבים על התחת כל היום מול המחשב בתור פרנסה,

אז מעבר לזה שאנחנו אחרי יום של 8-10 שעות בעבודה צריכים למצוא שעה-שעה וחצי 4 פעמים בשבוע ליזום אימון,

(זה קצב האימונים המקסימאלי שאני מצליח לדחוס בשבוע, בעיקר בסופ"ש)אנחנו גם צריכים לשמור על מה שאנחנו אוכלים.

ברור שילד בן 18 כמו alexbmw מתלהב שהוא אוכל מה שבזין שלו והכל בסדר, כי הוא ילד מתבגר

כאשר כל המערכות בגוף שלו עובדות בתפוקה מלאה וגורסות כל מאכל לא בריא בלי בעיה, אבל הגוף משתנה עם השנים,

חילוף החומרים נהיה איטי יותר ויותר, הגדילה נפסקת ואז מתחילה הירידה, וכשאתה מכניס לגוף דברים שהוא לא צריך,

הוא מעניש אותך על זה :)

חכה כשתגיע לגיל 30 ותעבוד כל היום בישיבה מול המחשב ובצהריים תצא לאכול עיסקית דשנה בצהריים

ואז נראה אם הפזמון שאתה מזמר יישאר אותו הדבר.

פורסם

מסקנה - לא להגיע לגיל 30.

אישית אני לא רואה תחליף טוב לחלב. סויה זה פיכסה, חלב עיזים זה מיכסה, וגנבתי כבר לבית החולים את כל חלב-האם שהיה להם.

פורסם

הסרטון הזה מאוד מפוקפק. הטענה הקונקרטית היחידה שהוא מעלה לא נחקרה, והמון דברים נסיבתיים שהוא אומר הם לא פחות מהקשרים מגוחכים (למשל, הקורלציה שעליה הוא מדבר בין עליית מחירים בכ-6% אחוזים לעליית כמות החולים בסכרת נעורים בכ-6%).

לפני כשבועיים עלתה כתבה ב-YNET, של רופא גם כן, שטען שעגבניות עתירות בסוכר וגרועות לדיאטה, אף על פי ששם היה לו אינטרס כלכלי סמוי, אך זה לא מנע ממנו לשקר ולהתאדר בהיותו דוקטור כדי לגבות את דבריו. אז לא צריך להאמין לכל דבר...

פורסם

מסקנה - לא להגיע לגיל 30.

אישית אני לא רואה תחליף טוב לחלב. סויה זה פיכסה, חלב עיזים זה מיכסה, וגנבתי כבר לבית החולים את כל חלב-האם שהיה להם.

:lol:

אם חלב פרה כל כך לא בריא..איך זה שעדיין משווק בכמויות אדירות?

הרי אין משהו מוכח רשמית שחלב פרה כל כך לא בריא לגוף, ממה שאני יודע חלב פרה שהוא לא מפוסטר גורם לבעיות אצל בני האדם.

חלב רגיל לא כל כך / תמיד.

אבל אני בטוח שיש אנשים שמשלשלים את נשמתם אחרי אספרסו עם חלב פרה או סתם כוס חלב פרה על הבוקר כמוני :)

אני אחרי משקה כזה ישירות מקבל פט"קים ( = פלוצים טרום קקי)

פורסם

אין ספק שיש אנשים שלא מגיבים טוב למוצרי חלב, אבל את אפשר להגיד על כל סוג מזון. בני אדם אוכלים מוצרי חלב משחר התיישבות קבע. באירופה מוצרי חלב מושרשים כל כך עמוק בתרבות שבכל כפר תמצאו גבינה מקומית ייחודית או מעדן חלב מקומי. סופרים באירופה עמוסים במוצרי חלב ופעם האחרונה שבדקתי אירופאים בריאים, חזקים וחיים בממוצע מעל 80.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים