עבור לתוכן

איפה לקנות מדיות לצריבה?

Featured Replies

פורסם

במחיר טוב ובאיכות טובה?

יש לי צורב של ריקו כפול 12.

תודה.

פורסם

השאלה היא לא איפה לקנות אלא איזה (חברה) לקנות ?

אני יכול להמליץ לך בחום על DCD  אחלה מדיות לצריבה ללא בעיות ושורדים תקופה ארוכה !

ולא פחות חשוב אם לא הכי חשוב זו חברה ישראלית "קנה כחול לבן"   ;D

לפני שיבוא מישהו מאוכזב מ-DCD אז דע לך שפעם (היו זמנים) המדיות שלהם צלעו וזה מניסיון של אחרים

אני לא צרבתי בתקופה ההיא כך שלא אוכל להכחיש או לאשר זאת

היום מניסיון שלי ושל אחרים (גם אלו שהיו פעם נגד) מסתבר שהם השתפרו פלאים ויש להם היום את המדיות

בין הטובות ביותר בשוק !!

ועוד דבר (ווואו עריכה שלישית :P ) מאחר והם תוצרת הארץ הם גם זולים - ותחשוב על זה ;)

פורסם

Trax Data

אני יכול להשיג 2 שקל דיסק בחבילות של שלושים.

פורסם

ה-DCD באמת היו זבל פעם ולפני שנתיים בערך אפילו זרקתי חבילה שלמה (11 דיסקים) לזבל אבל היום זאת המדיה שאני קונה בכמויות, איכות גבוהה, צריבות יוצאות מצוין והמחיר אחלה.

פורסם

בואו אני אספר לכם משהו על DCD ה"מעולים".

DCD מוכרים 50 דיסקים במארזי CAKE, יעני מוצמדים - ללא שקיות. על הדיסק כתוב בגאווה שהדיסקים תומכים עד מהירות 20. קניתי. התלהבתי. יש לי צורב x20 אז אמרתי למה לא - ננסה. הכנסתי את הסידי הריק לכונן, הפעלתי NERO (תוכנה טובה לכל הדעות) , והפעלתי את ה JustSpeed . להפתעתי הגמורה, הצורב זיהה את הדיסקים (אני אומר דיסקים כי ניסיתי הרבה יותר מאחד) כבעלי יכולת מופלאה לצריבה עד למהירות של x12 בלבד ! הייתכן ? מדוע על הדיסקים רשומה מהירות מקסימלית הרבה יותר גבוהה ? מישהו מנסה לעבוד עלינו ? מיותר לציין, שקניתי עוד חבילה, וגם שם, הבעיה חזרה על עצמה.

בסך הכל הדיסקים טובים, וכמעט לא נשרפים, אבל לשקר ככה ללקוח ? לא מקובל.

פורסם

DCD מוכרים 50 דיסקים במארזי CAKE, יעני מוצמדים - ללא שקיות. על הדיסק כתוב בגאווה שהדיסקים תומכים עד מהירות 20. קניתי. התלהבתי. יש לי צורב x20 אז אמרתי למה לא - ננסה. הכנסתי את הסידי הריק לכונן, הפעלתי NERO (תוכנה טובה לכל הדעות) , והפעלתי את ה JustSpeed . להפתעתי הגמורה, הצורב זיהה את הדיסקים (אני אומר דיסקים כי ניסיתי הרבה יותר מאחד) כבעלי יכולת מופלאה לצריבה עד למהירות של x12 בלבד ! הייתכן ? מדוע על הדיסקים רשומה מהירות מקסימלית הרבה יותר גבוהה ? מישהו מנסה לעבוד עלינו ? מיותר לציין, שקניתי עוד חבילה, וגם שם, הבעיה חזרה על עצמה.

הבעיה היא לא במדיות אלה בהגדרות של הצריבה אם אני לא טועה...

לחבר שלי יש צורב כמו שלך ובהתחלה זה גם צרב לו בx12 אבל אחרי שהוא שינה משהו בהגדרות הוא הצליח לצרוב בx20.

פורסם

למה אתה סתם מקשקש וקוטל חברה סתם כך !!

יש לך בעיה עם הצורב ולא עם המדיות !

אנשים מדברים כאן מניסיון ואתה סתם כך ללא בדיקה מקיפה ומעמיקה קובע קביעות באוויר

כנס לקישור הבא ותקרא על הבעיה שלך ופתרונה ...

http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1004116411&start=13

בהצלחה

פורסם

תודה רבה על ההפניה לקישור . באמת לא עזר לי בכלל. ממש תודה :)

תאמין לי, שיש לי מושג, ולו הקלוש ביותר, על מה אני מדבר. אני כמובן עובד עם גרסת ה Firmware החדשה ביותר על הצורב. כמו כן, אם היית טורח לבדוק,היית רואה שהפנית אותי לקישור על צורב ישן יותר משלי. אם אני מוריד את ה JustSpeed הוא אכן מאפשר לי לצרובבמהירות המקסימלית.

רוצה לשמוע משהו אפילו יותר מצחיק ? יש לי מדיה שמסוגלת לעבוד עד מהירות x20. נחש מה ? Nero זיהה אותה כראוי ! אתה עדיין חושב שהבעיה אצלי או בתוכנה או בצורב שלי ? תחשוב שוב. DCD לא מספרים לנו את כל האמת על הדיסקים שלהם.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, חשבתי שאני אקבל המלצות לאיפה לקנות ובכמה... בשביל זה פתחתי את הדיון..

בקשר למדיות של DCD, לא ניסיתי הרבה מהם, אבל הן לא עשו לי בעיות.

העניין הוא שהן לא הכי זולות בשוק. אפילו דרך חנות המפעל שלהם.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה שלי.

פורסם
רוצה לשמוע משהו אפילו יותר מצחיק ? יש לי מדיה שמסוגלת לעבוד עד מהירות x20. נחש מה ? Nero זיהה אותה כראוי ! אתה עדיין חושב שהבעיה אצלי או בתוכנה או בצורב שלי ? תחשוב שוב. DCD לא מספרים לנו את כל האמת על הדיסקים שלהם.

אני לא אכנס איתך לויכוח בנושא אם אתה צודק או לא אני לא יודע בכל אופן ימים יגידו אם DCD התחילו לזייף

בינתיים אתה הראשון (והיחיד) שמתלונן אבל איך אומרים ..  תמיד יש פעם ראשונה  

פורסם

לי יש דיסקים של TRAX DATA SILVER בהמוניהם, והם רשמית X16, והJUST SPEED מאפשרת לחבר שלי לצרוב עליהם בכפול 20...

פורסם

חבר'ה, חשבתי שאני אקבל המלצות לאיפה לקנות ובכמה... בשביל זה פתחתי את הדיון..

ולשאלה המקורית....

בכל חנות מחשבים שמתחשק לך...

אם אתה קונה בכמויות, ההבדלים במחיר בכל מקרה דיי זניחים...

אני קניתי חבילה של 50 דיסקים של GPT בכ-100 שקל, את כולם אני צורב במהירות x24, והם עובדים יופי...

פורסם

הבעיה היא שהשוק פה במוצף בזבל...

פעם היו כאן דיסקים של סמסונג טובים(הדגם הטוב יותר), וPHILIPS מדגם GOLD שהם היו מצויינים.

הבעיה שתמיד בהתחלה מייבאים את הדגם של החברה, ולאחר כמה זמן מתחילים להביא את דגמי הזבל, שבד"כ נמחק מהם המידע תוך חצי שנה.

פורסם

i haven't so much long the burner so i dont know if dcd gone bad after halfe year but for now they work very good

and if u want them in the most low price try to search the factory shope the price in there always the lowest

פורסם
  • מחבר

המחיר של DCD דרך חנות המפעל שלהם הוא 1.80 לדיסק ללא קופסה. אבל.. אם רוצים 100 אי אפשר, אלא רק 125. וזה עולה 225 ש"ח.

לא שווה לי. בפלונטר יותר זול. מדיות של XO. אבל שם נוסף משלוח, ולא בדקתי עלויות משלוח מדיסידי.

למישהו יש מחירים סבירים יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים