עבור לתוכן

המלצה לקניית מסך חדש--פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שימושית או לא אתה קובע. בעקרון בעבודה יום יומית רזולוציה גבוהה יותר נותנת לך יותר שטח עבודה (שולחן העבודה "גדול יותר") ואם זה השימוש העיקרי שלך אתה צריך להחליט אם זה חשוב או לא. אם אתה עובד עם חלון בודד של דפדפן או מסמך אז היא פחות חשובה. אם אתה עובד עם מספר חלונות במקביל זה לצד זה אז היא יותר חשובה.

מבחינת תוכן ווידיאו היא מאפשר לך להציג תוכן ברזולוציה של 1920x1080. לדוגמה אם תציג תוכן כזה על מסך 2209WA התוכן עצמו יותר גדול מהמסך ולכן יוקטן כדי להתאים לצפייה במצב מסך מלא.

תוכן 720p הוא ברזולוציה של 1280x720 וכאשר תציג אותו על כל אחד מהמסכים האלה הוא יימתח במצב מסך מלא.

פורסם
  • מחבר

שמע.. הכנסתה אותי לדילמה נוראית ???

פורסם

ראשית, אל תצטט בבקשה תגובות שמעלייך זה סתם מסרבל את הדיון.

שנית, מה מקור ההתלבטות? אולי תנסה להסביר אותו קצת יותר ואז נוכל לנסות להגיע ביחד לפתרון המיטבי.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בזה שלU2311H יש רזולוציה יותר גבוהה ולכן הטקסטים יותר קטנים, מה גם שאני חושב שלצפייה

באינטרנט ה2209W יהיה יותר טוב (?).

בסופו של דבר גם מבחינת המחיר, של האם זה שווה את המחיר, בתחשב בעובדה שאני קונה ב1400 (1450 כולל משלוח).

האם האינץ אחד יותר, הרזולוציה הגבוהה שווה את ההבדל בין המחירים?

פורסם

אני לא יכול לענות לך על זה ואל תשכח שיש גם את ה-Samsung F2380 שזול יותר מה-U23H11 ולמעט זה שאינו מכיל כניסת DisplayPort וחיבורי USB זהה לו מכל בחינה אחרת.

ההפרש במחיר משתלם רק אם אתה זקוק לרזולוציה גבוהה יותר. אם אתה לא זקוק, ובזה אני מתכוון שאם היית זקוק היית כנראה יודע את זה בצורה נחרצת יותר, אז לך על ה-2209WA.

בוא ננסה להתמקד יותר, תענה בבקשה על השאלות הבאות:

1. תאר שימוש יומי שגרתי שלך במחשב (באיזה תוכנות שקשורות בטקסט אתה משתמש: רק דפדפן, כתיבת מסמכים, תוכנות מסרים מיידיים וכו'), כמה חלונות פתוחים במקביל על המסך, האם זה לצד זה, האם כל פעם רק חלון בודד?

2. על עניין הסרטים כבר ענית, אבל האם קיים סיכוי שבעתיד הנראה לעין השימושים שלך בתחום זה ישתנו?

פורסם
  • מחבר

1. רוב היום אני רק משתמש בדפדפן אבל אני גם משתמש במסנג'ר באייסיקיו, כמו כן לשמוע שירים, אולי משחקים אבל

לא משחקים שמצריכים עיבוד גרפי (משחקים ישנים..).

אני לא פותח הרבה חלונות, כלומר אני פותח הרבה טאבים בדפדפן אבל לא בדברים אחרים.

2.כמו שאמרתי מקודם, אני רואה סרטים אבל לא באיכות 1080P.. אלא רק ב720P לכל היותר.

ואני לא חושב שזה ישתנה בזמן הקרוב.

פורסם

אם כך אתה יכול לבחור ב-2209WA בלי להתלבט יותר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים