עבור לתוכן

המלצה לקניית מסך חדש--פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה סוף סוף להחליף את מסך הCRT למסך LCD.

הנה כמה פרטים שיעזרו לכם.

תקציב: בערך 1300+-

שימושים של המסך: בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, בין היתר גם צפייה בסרטים. (המסך לא בשביל משחקים)

הכרטיס מסך שלי: Nvidia 8600GT (אם זה משנה משהו..)

גודל מסך רצוי: אממ לא ממש יודע.. אני מניח 22' יהיה בסדר

תודה לכל מי שעוזר!!

פורסם

בתקציב ולשימושים שלך יתאימו:

Dell 2209WA

LG W2220P

ואם תרצה מסך 23" אז

Samsung F2380

כולם סביב אזור התקציב שלך, בעלי פאנל איכותי (לפרטים על ההבדלים הין הפאנלים קרא את ההסבר בסטיקי) וארגונומיים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי בדקתי קצת והחלטתי ללכת על הDell 2209WA

גם משום שהוא לא יקר מידי.

הבעיה היחידית שהיא ירדה מפס הייצור ויהיה קשה למצוא אותה, כך לפחות הבנתי.

אתה יודע במקרה אם יש יהיה לoffice depot ולחנויות הגדולות, כגון באג וכו' את המסך הזה?

ובחנויות האלו הם יהיו במחירים זולים?

או שפשוט כדי לקנות באייבורי וזהו?

פורסם

לא חושב שיש אותו ברשתות כמו Office Depot ובאג.

לא כל כך משנה איפה אתה קונה רק תוודא שיש אחריות יבואן.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיש אותו ברשתות כמו Office Depot ובאג.

לא כל כך משנה איפה אתה קונה רק תוודא שיש אחריות יבואן.

אוקיי, הבנתי.

אז אני חושב שאני אקנה את זה באייבורי.

בכל מקרה אין איזה מסך אחר שאתה ממליץ אליו חוץ מהLG.

הרי יש סיבה שהפסיקו לייצר אותו לא?

פורסם

הסיבה שהפסיקו לייצר אותו היא חילופי דורות של דגמים כמו שקורה בכל מוצר.

המחליף שלו הוא ה-U2211H אבל הרזולוציה שלו היא 1920x1080 מה שגורם לטקסט המוצג בו להיות קטן מדי ולכן לא הייתי ממליץ עליו לשימושים שלך.

ה-2209WA הוא מסך מצוין. מעבר למסכים עליהם המלצתי קודם לכן שאר המסכים מבוססים על פאנל TN.

פורסם
  • מחבר

אם אני עולה בתקציב, כמה יעלה לי מסך 24'?

הרי בכל זאת, מסך קונים פעם אחד.

פורסם

מסך 24" איכותי מתחיל באזור ה-2,300 ואני לא חושב שאתה צריך לבוא בגישה של מסך קונים פעם אחת.

גם למסך יש אורך חיים, נכון שהוא ארוך יותר משל מחשב, אבל עדיין.

קח בחשבון שמסך 24" גדול יותר פיסית אבל זה לא אומר ש רואים בו יותר גדול, בדיוק להיפך. מסכי ה-24" באים ברזולוציה של 1920x1200 מה שמאפשר שטח עבודה גדול יותר אבל זה לא שהכל מוצג בהם גדול יותר. לעבודה עם טקסט (קריאה וכתיבה) הייתי ממליץ יותר על ה-22" בגלל גודל הנקודה הגדול יותר (מה שאומר שטקסט וסמלים יוצגו גדולים יותר יחסית). אם אתה מעוניין ברזולוציה של 1920x1080 לשימושים עתידיים של סרטים וכו', אז לדעתי מסך 23" יהיה מצוין.יש את ה-F2380 ויש את ה-U2311H שמארגנים פה בפורום מכירה קבוצתית שלו. לא יודע מה התפתח עם זה אבל תחפש את הדיון פה בפורום (בטח בעמוד הראשון או השני של הפורום הזה). בכל מקרה כל אחד מהם וגם ה-2209WA או ה-LG2220P יהיו בחירות מצוינות.

פורסם
  • מחבר

מסך 24" איכותי מתחיל באזור ה-2,300 ואני לא חושב שאתה צריך לבוא בגישה של מסך קונים פעם אחת.

גם למסך יש אורך חיים, נכון שהוא ארוך יותר משל מחשב, אבל עדיין.

קח בחשבון שמסך 24" גדול יותר פיסית אבל זה לא אומר ש רואים בו יותר גדול, בדיוק להיפך. מסכי ה-24" באים ברזולוציה של 1920x1200 מה שמאפשר שטח עבודה גדול יותר אבל זה לא שהכל מוצג בהם גדול יותר. לעבודה עם טקסט (קריאה וכתיבה) הייתי ממליץ יותר על ה-22" בגלל גודל הנקודה הגדול יותר (מה שאומר שטקסט וסמלים יוצגו גדולים יותר יחסית). אם אתה מעוניין ברזולוציה של 1920x1080 לשימושים עתידיים של סרטים וכו', אז לדעתי מסך 23" יהיה מצוין.יש את ה-F2380 ויש את ה-U2311H שמארגנים פה בפורום מכירה קבוצתית שלו. לא יודע מה התפתח עם זה אבל תחפש את הדיון פה בפורום (בטח בעמוד הראשון או השני של הפורום הזה). בכל מקרה כל אחד מהם וגם ה-2209WA או ה-LG2220P יהיו בחירות מצוינות.

כמעט בכל דבר שאני קונה, אני הולך בגישה הזאת ;D.

ונכון אתה צודק, אני באמת חושב ש24' יהיה יותר מידי גדול, במיוחד אם זה לרוב הזמן לשימוש באינטרנט.

פשוט רציתי לדעת מה ההבדל של המחירים, ואני רואה באמת שההבדל הוא ענקי.

אני אנסה לראות מה הולך עם המכירה פה, למרות שזה לא נראה לי יתקדם בזמן הקרוב...

אם אני אקנה, זה יהיה באייבורי, כדי שזה לא יהיה רחוק מידי בשבילי.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הDell U2311H לבין ה2209WA מלבד האינץ?

פורסם

הרזולוציה והעובדה שה-U2311H מצויד גם בכניסת DisplayPort.

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה והעובדה שה-U2311H מצויד גם בכניסת DisplayPort.

לדעתך, למטרה של אינטרנט וסרטים (בעיקר אינטרנט) שווה להשקיע לקנות את הU2311H או שעדיף את ה2209WA?

פורסם

אני לא יכול להחליט בשבילך, כל אחד והשיקולים שלו ואני גם לא חושב שיש פה אפשרות שעדיפה בבירור.

אני חושב שכדאי באופן כללי לקנות את ה-U2311H מכיוון שהוא מגיע ברזולוציה גבוהה יותר מה שנותן יותר שטח עבודה (וגם יאפשר לך להציג תוכן ווידיאו 1080p. מצד שני גודל הנקודה שלו קטן יותר מה שאומר שטקסטים יראו בו קטנים יותר קצת וכאן אתה צריך לנסות לחשוב עד כמה זה מפריע לך. כמובן שיש פתרונות, באתרים ניתן להגדיל את גודל הטקסט וכך גם במסמכים. במערכת ההפעלה ניתן להגדיל את ה-DPI וכו'.

מה שלא תבחר תהיה אפשרות מצוינית. אתה צריך להחליט לפי איך שאתה מכיר את עצמך, מה מפריע לך יותר (למשל עניין הטקסט הקטן או שאולי דווקא יותר חשובה לך רזולוציה של 1920x1080 האם יש סיכוי שהצרכים/שימושים שלך ישתנו בעתיד הנראה לעין ואם כן אז לאיזה כיוון) ומה למעשה אתה מחפש לקבל מהמסך. ברגע שתגדיר את הצרכים שלך לעצמך, יהיה לך יותר קל להחליט.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להחליט בשבילך, כל אחד והשיקולים שלו ואני גם לא חושב שיש פה אפשרות שעדיפה בבירור.

אני חושב שכדאי באופן כללי לקנות את ה-U2311H מכיוון שהוא מגיע ברזולוציה גבוהה יותר מה שנותן יותר שטח עבודה (וגם יאפשר לך להציג תוכן ווידיאו 1080p. מצד שני גודל הנקודה שלו קטן יותר מה שאומר שטקסטים יראו בו קטנים יותר קצת וכאן אתה צריך לנסות לחשוב עד כמה זה מפריע לך. כמובן שיש פתרונות, באתרים ניתן להגדיל את גודל הטקסט וכך גם במסמכים. במערכת ההפעלה ניתן להגדיל את ה-DPI וכו'.

מה שלא תבחר תהיה אפשרות מצוינית. אתה צריך להחליט לפי איך שאתה מכיר את עצמך, מה מפריע לך יותר (למשל עניין הטקסט הקטן או שאולי דווקא יותר חשובה לך רזולוציה של 1920x1080 האם יש סיכוי שהצרכים/שימושים שלך ישתנו בעתיד הנראה לעין ואם כן אז לאיזה כיוון) ומה למעשה אתה מחפש לקבל מהמסך. ברגע שתגדיר את הצרכים שלך לעצמך, יהיה לך יותר קל להחליט.

הרזולוציה הזאת שימושית, רק בזמן צפייה בסרטים באיכות 1080P? כי אני לא ממש רואה הרבה סרטים באיכות גבוהה, ואם כבר

גבוהה אז אני רואה סרטים באיכות 720P שזה ה2209WA תומך כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים