עבור לתוכן

משחקים על Windows 7 64 bit

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תחשוב על יוטיוב בFHD 3D

על משחקים שניראים הרבה יותר טוב מהיום וצורכים הרבה יותר משבים

על דיסק און קי של כמה טרות וקבצים שצריכים את זה

וכו וכו

כרגע אנחנו במעבר לגרפיקה וסאונד איכותים יותר -וזה דורש עוד משבים

גם מבחינת האינטרנט יש התפתחות גדולה

נכון שכרגע אין לזה צורך לאיש הפשוט אבל זה יגיע

חוץ מזה משתמשים פשוטים בתהליך מעבר למכשירים נידים -בטח בעתיד יהיו יותר תחנות הגינה לנידים ואז הרבה לא יצתרכו בכלל מחשב סטנדרטי

אז בסופו של דבר מה אתם ממליצים לי?

לפרמט ל32 bit או ל64 bit?

כמו שאמרתי יש לי 4 ג'יגה זיכרון

ואם זה עוד יותר עוזר לכם המעבד שלי הוא Intel Core 2 Quad Q9550

פורסם

אני כן הייתי הולך על 64 ביט במצב כזה

פורסם
  • מחבר

אני כן הייתי הולך על 64 ביט במצב כזה

אוקי תודה

זה מה שאני אעשה

פורסם

אני עכשיו על WIN7 64 BIT, ומשחקים עובדים עליה מצויין :cool2:

פורסם

^ כנ"ל. ABOUT:BLANK אני חושב שהמעבר ל64 ביט יקרה בקרוב מסיבה פשוטה מאוד - כבר היום 4 גיגה הם סטנדרט בכל מחשב

חדש, ברגע שהסטנדרט יעלה ל6 גיגה, אנשים יהיו חייבים לעבור למערכות 64 ביט. אני אישית חשבתי שמיקרוסופט היתה צריכה להוציא את

WINDOWS 7 רק בגרסת 64 ביט (אולי חוץ מגרסת הSTARTER) כדי לכפות על השוק את המעבר הזה. חבל שהמפתחים יתעוררו רק

אחרי שכל השוק יעבור כבר ל64 ביט (וגם אז לא בטוח שיטרחו ולא ימשיכו עם אפליקציות 32 ביט מוסבות).

פורסם

אני שוב אומר. אני לא נגד המעבר, אני רק אומר שאנשים עוברים לפעמים מהסיבות הלא נכונות ואחר כך מתפלאים שכל מיני דברים לא עובדים כמו שצריך או מצפים לקבל שיפור של פי 2 בביצועים (מה זה בכלל אומר?) ואחר כך מתפלאים שהכל עובד אותו דבר או אפילו פחות טוב.

4GB הוא הסטנדרט כי לרוב נמכרות ערכות כאלו וכי אנשים קונים לפעמים הרבה מעבר לצרכים שלהם.

גם היום אחוז המשתמשים שבאמת זקוק לכל ה-4GB הוא קטן יחסית וכנ"ל אחוז המשתמשים שמפיק משהו באמת ממערכת 64 BIT בשימוש יום יומי.

בסופו של דבר המעבר יקרה ואין לי שום דבר נגדו, מקומו באבולוצית המחשוב בדיוק כמו כל מעבר שקדם לו בהיסטוריה, אני רק אומר שמי שכיום משתמש ביישומים המיועדים לסביבת 32BIT שאין להם גרסת 64 BIT מוזמן כמובן לעבור, רק שהוא לא יפיק מזה כלום.

פורסם

אני בהחלט מסכים עם ag43.

חלונות 7 הייתה צריכה לצאת בגרסת 64bit בלבד.

עם המעבר לסביבות HD הן בעיבודי ווידאו והן בתוכניות תלת-מימד כגון AutoCAD

יש יתרון מובהק לסביבת 64bit בגלל היכולת לעבד נתחי מידע גדולים משמעותית

לעומת סביבת 32bit התומכת במרחב כתובות מוגבל שיילך ויהיה מוגבל יותר יותר

עם ההתקדמות בעיבודי תלת-מימד ו HD באופן כללי.

מיותר לציין כדוגמה שבחבילה האחרונה של Adobe הנקראת Creative Suite 5

ישומי עיבודי ווידיאו כגון ה Adobe CS5 Premiere Pro היא בגרסת 64bit בלבד.

לדעתי, גם בפיתוח משחקים ייאלצו לעבוד לסביבת 64bit כדי להתמודד עם האתגרים

שמציבים סביבות תלת-מימדיות ההופכות יותר ויותר להיות פוטוריאליסטיות...

פורסם

אני לא - לכפות דברים על השוק זה משהו שלא עבד עבור אף מונופול עד היום. המעבר ל-64 ביט יקרה בלי קשר לאם מיקורוסופט תכריח אנשים לעשות את זה או לא (לא כולם הרי קונים היום 4GB של זיכרון, אתם שוכחים המון מחשבים זולים בסין + נטבוקים), ולראיה אני תיכף אמצא את הניתוח של הסקר החודשי של Valve, שמראה סטטיסטיקות לגבי אימוץ של חלונות 7, 64 ביט וכו' וכו'...

רואים שם בבירור איך מערכות 64 ביט, בעיקר שבע, אוכלות בנתח השוק של מערכות ישנות יותר, בעיקר XP 32 ביט, כל חודש.

http://www.brightsideofnews.com/news/2010/5/6/steam-hardware-survey-april-2010-dx11-taking-off.aspx

אוף זה ישן, וזה נראה כאילו הם קצת הפסיקו עם הכתבה הזאת, אבל עדיין רואים שם את מה שאני מוכיח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים