עבור לתוכן

סקר בנושא עזיבת הארץ מתישהו, ולמה?

Featured Replies

פורסם

מליון וחצי שקל לדירה סבירה.

מליון שקל לדירה זה מעבר להכנסות שלי

• תגובות 146
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חן מונטג- אתה הציפורן החודרנית של השטן! :s07:

פורסם

^^

על מה אתה מדבר. אם הוא לא היה קיים, היינו צריכים להמציא אותו.

פורסם

henmweird.png

*הזכויות שמורות לצוות האתר

פורסם

^^^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ^^^

כזה ROFL לא היה לי מזמן, אלקס מגיע לך 10 אינטרנטים! :xyxthumbs:

פורסם
youre-fucking-retarded.jpg
פורסם

:lol:

אלכס אתה גאון! הרגת אותי!!

פורסם

מה שאמרת מאוד סותר את החתימה שלך - מצד אחד אתה תומך במאבק שעיקרו הוא "זו הארץ שלנו ולכן אנו חייבים לגור בכולה" ומצד שני אתה עוזב את הארץ. :bash:

אני טוען שאסור לחלק את הארץ.

בטח שגם ליישב אותה ולא משנה איפה.

אם לא הבנת את החתימה שלי זה לזכר מה שקרה לנו בגוש קטיף, יהודים מכים ומגרשים יהודים מביתהם.

בנוסף אמרתי שאני רוצה לחזור לחיות פה אז מה הבעיה ב"לטייל" לכמה שנים..?

פורסם

אני טוען שאסור לחלק את הארץ.

בטח שגם ליישב אותה ולא משנה איפה.

......

בנוסף אמרתי שאני רוצה לחזור לחיות פה אז מה הבעיה ב"לטייל" לכמה שנים..?

הבעיה בדבריך, הוא שאתה מחזיק באידיאולוגיה מסויימת, ורוצה שאחרים יקריבו את עצמם למען אותה אידיאולוגיה (שהם לאו דווקא שותפים לה), בזמן שאתה "תטייל" כמה שנים עד שלא תצטרך לעשות מילואים למשל.

פורסם

רק בואו לא נהפוך את זה לדיון על התנתקות ומתנחלים. רובם כבר יצאו מהבועה שמה שהממשלה אומרת ניתן לשנות ושאם הרב אמר שמשהו לא יקרה אז הרב צודק. בקיצור הם התבגרו וטוב שכך. בכל מקרה העניין של לעזוב את הארץ לא כזה פשוט בדרך חוקית וגם אחרי המעבר זה לא תמיד מתוק.

פורסם
  • מחבר

אלכס יצא לך להיפגש עם ישראלים שעזבו את הארץ ומתים לחזור אליה כי "אין מה לעשות זה הבית שלהם"?

פורסם

אלכס - התמונה שהעלת היא הדבר הכי מצחיק שראיתי השנה

חן - יש לי שאלה אליך: למה אתה מתנסח כמו אינטיליגנציה מלאכותית, או כמו מדוזה שחיברו אותה למערכת תקשורת כלשהי (כמו זו של סטיבן הוקינג)?

אני פתחתי את הטראד הזה בשביל סקר:

אז הסקר הוא..

למה לך להציג פעמיים את הסקר? עשית את זה בשורה הראשונה (בעזרת הנקודותיים)' date=' מה גרם לך לחוש שנחוצה הצגה נוספת שלו?

למה לך לציין את המובן מאליו ("אני פתחתי את הת'רד...") - כן, אנחנו יודעים - ומה שלא תכתוב בהודעה הראשונה שלך, נניח מן הסתם שזו הסיבה שפתחת אותו.

האם אתם מתכננים מתישהו לעזוב את מדינת ישראל?האם אתם מתכננים לא לעזוב את המדינה?ואם לעזוב למה?אם לא לעזוב,אז גם למה?

למה לא פשוט לשאול את השאלה פעם אחת (מקסימום להוסיף: "או לא?") ולהוסיף לאחר מכן בקשה לנימוק? מה הכוונה "אז גם למה"? כאילו, היה לך חשש כלשהו שמישהו יטעה ויחשוב שאתה מעוניין רק בנימוקים למצב שבו יש רצון לעזוב, אך שבהיעדרו -- אתה כלל לא מצפה להסבר?

אני ארצה באיזשהו שלב לראות את כמות המשתמשים שרשמו שהם לא מתכננים לעזוב את המדינה' date='ואת כמות המשתמשים שרשמו שהם לא מתכננים לעזוב את המדינה

[/quote']

מה הכוונה "תרצה באיזשהו שלב"? יהיה שלב כזה? עד אותו שלב לא תרצה לראות את הכמות? למה אתה מרגיש צורך לתאר את שתי האוכלוסיות השונות באופן מלא, כשמספיק לכתוב: "ואלה שלא", או משהו בסגנון?

ובכלל, האם העובדה שאנשים יענו על הסקר לא מובילה (באופן אוטומטי) למסקנה הברורה מאליה שאתה תהיה עד לכמות של העונים ולהתפלגות התשובות שלהם? למה הרגשת צורך מיוחד לציין שאתה תרצה לראות את זה?

בגלל שאני פותח הטראד אני כותב שאני מתישהו כן אהיה מעוניין לעזוב את הארץ הזו

"בגלל"? ואם לא היית פותח הת'רד - לא היית כותב את זה? או - לא היית מעוניין לעזוב את הארץ? איפה יש כאן קשר של סיבתיות? מה גרם למה?

פורסם

בלי לקרוא ממש את הת'רד אני מנחש שהוא הפך לקטטה מאחורי מסך בין פטריוטים ו"מורעלים" למיניהם לבין אנשים שמסתכלים יותר על המציאות.

צדקתי? ;D

פורסם

אני לא הולך לנסות לשכנע את מי שרוצה לעזוב שישאר. להיפך, שיהיה להם בהצלחה.

אבל כשיבוא מולכם איזה אנטישמי/נאצי/פרו-ערבי ויגיד לכם בפרצוף "יהודון מסריח", מעניין אותי איך תרגישו.

ולכל חמור קופץ בראש שיגיב "אני אכסח את אמא שלו", שידע שבחו"ל מאוד קל לעוף על זה לכלא, בניגוד לארץ.

פורסם

אלכס יצא לך להיפגש עם ישראלים שעזבו את הארץ ומתים לחזור אליה כי "אין מה לעשות זה הבית שלהם"?

כמובן. הנה השכנים מולי החזיקו דירה בארה"ב ודירה בארץ ועכשיוח וזרים לפה כי:

א. המצב הכלכלי שם על הפנים ויש אבטלה ופה יותר זול וטוב (בארה"ב כן?)...

ב. הם התגעגעו להרגשה שאתה יכול ללכת עם מגן דוד חשוף ולא להרגיש מבטים עויינים מערבים ברחוב שכידוע יש המון מהם בארה"ב ואירופה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים