עבור לתוכן

המלצה לספק כוח במחיר הכי נמוך

Featured Replies

פורסם

ספק זבל, תעשה לעצמך טובה לך על הSSET 400W שהוצע, הכרטיס שלך צורך לא מעט חשמל. וזה שהמעבד ישן ממש לא אומר שהוא צורך פחות אלא יותר

פורסם

במקומך הייתי חושב קדימה..הרי את המערכת תחליף בעוד זמן לא ארוך..הייתי משקיע עוד קצת וקונה ספק שגם ימשיך איתי למערכת הבאה..

הקורסייר שנתנו שם לדעתי מעולה לצרכים שלך...

פורסם

אין לקורסייר CX400 (מבוסס דגם SEASONIC בכבודה ובעצמה) שום ייתרון משמעותי על הSSET400W אולי מלבד היופי. גם מבחינת השקט שניהם חרישיים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על עזרתכם. קניתי בסוף את ה SS-400ET לפי המלצתו האדיבה של ליאור (dj-ElectriC).

שוב אני חייב לשבח את השירות שקיבלתי ב RSM תל אביב. הם הזמינו את הספק מאחד הסניפים האחרים והשוו לי את המחיר עם המתחרים (20 ש"ח הפרש).

כל הכבוד לדניאל שפשוט תענוג לעבוד איתו.

פורסם

;D

מרוצה מהספק? כמה עלה לך בסוף?

פורסם
  • מחבר

מרוצה? אני עדיין לא יודע. עכשיו בדיוק סיימתי להתקין אותו. יש לו את כל היציאות שאני צריך (וגם כאלה שאני לא צריך), הכבלים מספיק ארוכים כדי לעבור מאחורי הפאנל שמורכב עליו לוח האם כך שיכולתי להעביר אותם מאחורה כדי לקבל חלל נקי מכבלים וזרימת אוויר טובה יותר, הוא שקט למדי, והכי חשוב - הוא עובד! ;)

בינתיים אני עובד ללא OC כך שהחזרתי ב BIOS את הגדרות המתח לקדמותן. אחרי שאסיים להרים את המחשב מהקריסות האחרונות שלו אני אחזיר את ה OC ואז נראה איך הוא עומד במשימה.

מה שכן, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ה CPU וה GPU עבדו בטמפ' כ"כ נמוכות (CPU-40, GPU-54). עד עכשיו הם עבדו על CPU-58, GPU-63.

בסוף שילמתי 246 ש"ח. הכי זול שתמצא - באדיבות חברינו dj-ElectriC :xyxthumbs:

פורסם

היי, גם אני רציתי להמליץ על הספק הזה, פשוט אמרת שאתה חייב מ- RSM ואין להם אותו.

אתה רציני? הטמפ' ממש צנחו :o

פורסם

כשהחשמל בריא ואיכותי ותקין אז בוודאי שזה יקרה.

אל תודה לי, תודה לסיסוניק

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיע ליותר, אבל ביתניים מעדיף שלא. אז בלי להיסחף יותר מדי ב OC:

[br]פורסם בתאריך: 6.07.2010 בשעה 23:36:40

;D

מרוצה מהספק? כמה עלה לך בסוף?

סה"כ - מרוצה מאוד! ;D ;D ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש, הדבר היחיד שנשאר לך זה לשדרג את השילוש הזוועתי הזה למשהו נורמאלי לגיימינג אבל לזה יש את המקום שלו.

פורסם
  • מחבר

אל תפזר לי מלח על הפצעים... :nixweiss:

כרגע אין תקציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים