עבור לתוכן

BSOD + ריסטרט אחרי טעינת מערכת ההפעלה.

Featured Replies

פורסם

הבעייה היא לא עם המחשב שלי אלה עם מחשב של חבר.

המפרט הוא:

Gigabyte M55S S3 AM2

AMD Athlon 5000+ AM2

2 x 1gb KINGSTONE DDR2 667MHZ

PALIT 7300GS 256MB

HITACHI 160GB HDD

Thermaltake 400W

המחשב נידלק, עובר את החלון של טעינת מערכת ההפעלה, XP , ואז בימקום שיופיע מסך ה "Welcome" הוא מקבל BSOD והמחשב מאתחל את עצמו

פורסם

חסרים פרטים.

בתור התחלה תעלה לפה צילום מסך או את קוד השגיאה (מספר בתבנית של 000000xE - לא בדיוק, אבל ככה תוכל לזהות).

שנית, האם ניתן להיכנס למערכת ההפעלה ב-Safe Moder?

פורסם
  • מחבר

קוד השגיאה הוא 0x0000007E , חבר שלי אומר שהוא לא מצליח להספיק לצלם את המסך לפני שמהחשב מאתחל את עצמו.

ב safe mode קורה אותו הדבר.

פורסם

האם התופעה הופיעה כך סתם או לאחר החלפת רכיב חומרה, עדכון תוכנה או כל פעולה אחרת?

פורסם
  • מחבר

הוא הרכיב את המחשב היום

פורסם

זה קרה לאחר שהמערכת הותקנה או במהלך התקנת מערכת ההפעלה?

יכול להיות שאחר הרכיבים לא יושב כמו שצריך. המחשב (שלפי המפרט הוא לא חדש) עבד פעם בשלמותו או שאלו חלקים שחברך אסף מכל מיני מקומות?

הייתי מריץ בדיקה עם Memtest לוודא שהזיכרונות תקינים. הייתי מוודא ב-BIOS שהזיכרונות מוגדרים נכון (כלומר תדר, תזמונים ומתח).

הייתי מריץ בדיקה על הכונן הקשיח עם תוכנת האחבון שניתנת להורדה מאתר היצרן.

לפי MS יכול להיות שה-BIOS לא תומך, אני בדרך כלל לא ממליץ לעדכן BIOS כך סתם, אבל אם שום דבר אחר לא פותר את הבעיה שווה לנסות גם את זה.

עריכה: בעצם, לפני כל הבדיקות שינסה את הדבר הבא. מה-BIOS שיבטל את כל הבקרים שעל לוח האם (USB, Firewire, LAN). הוא יצטרך כמובן מקלדת ועכבר PS2 כאמצעי קלט אבל רק לצורך הבדיקה זה ייתן אינדיקציה כלשהי.

פורסם

אנשים שלום, זה אני החבר עם המחשב.

היה לי מחשב שעבד עם החומרה שהועברה ללוח אם ומעבד הזה, הכל עבד... הראם וההרד דיסק והכרטיס מסך.

אחרי ההחלפה של לוחות האם, עברתי מאינטל לAMD המחשב מתחיל לעלות ולפני מסך הWELCOME קורס עם BSOD ורסטארט... וכך ללא סוף.

ניסיתי להריץ את ההרד דיסק משם על מחשב אחר והמערכת הפעלה עלתה יופי, הראם נבדק באותה הדרך.

הכנסתי למחשב שהרכבתי הרד דיסק עם חלונות 7 וקרה אותו דבר בדיוק, קורס לפני מסך הWELCOME.

עדכנתי BIOS, שמרתי גם את הגרסה הקודמת שהייתה עליו.

נתקלתי במשהו דומה במחשב נייד, גם עם חלונות XP. הייתי צריך להגדיר את ההרד דיסק שלי למצב IDE לא ACHI.

במצב ACHI הנייד כל הזמן קרס לי באותו הקטע כמו עכשיו בשולחני. לא הצלחתי למצוא אופציה כזאת בBIOS של הלוח הזה. ניסיתי גם את הBIOS המורחב

על ידי הלחיצה של CTRL+F1 שם ניתן לשנות את הגדרות טובות יותר של הראם, לא מצאתי שם משהו מעניין יותר.

רעיונות?

עריכה: ביטלי את כל הבקרים על הלוח אם, לא עזר. ניסיתי כרטיס מסך אחר, לא עזר גם. אותו BSOD באותו שלב בדיוק.

מזמן לא נתקלתי בבעייה כזאת. האם יש סיכוי שהלוח אם לא מתפקד כראוי? אם זה היה המעבד המחשב לא היה נדלק בכלל, נכון?

פורסם

אם הבנתי נכון, הכנסת למחשב כונן קשיח עם מערכת הפעלה XP לאחר ששינית מעבד ולוח אם.

אם אכן כך, ברור שלא יעבוד לך. אתה צריך לבצע התקנת תיקון (ואולי אפילו לחזור על התהליך פעמיים שלוש) עד שהמערכת תסתדר.

החלפת רכיבי ליבה כאלה משבשת לגמרי את מערכת ההפעלה. התקנת תיקון בדרך כלל מסדרת את עניין.

פורסם

ניסיתי התקנה רגילה, מאפס. ניסיתי תיקון מספר פעמים.

הוא מסיים את כל קטע העתקת הקבצים הראשוני, לאחר מכן הוא עושה ריסטרט בשביל להמשיך בהתקנה.

אבל בשלב הזה הוא חוזר לעשות רסטארטים...

לחלונות 7 לא הייתי לי בעייה להעביר את הדיסק קשיח ממחשב למחשב ולעדכן חומרה.

אתה חושב שזה רק בגלל שעשיתי עדכון חומרה והמערכת הפעלה לא קולטת את השינוי טוב?

יש טעם לנסות להתקין על המחשב מערכת הפעלה אחרת? שונה מXP?

אולי לנסות להתקין מערכת הפעלה על דיסק IDE ולנסות להריץ את המחשב?

פורסם

Windows 7 שונה מ-XP במובן הזה. הרבה יותר פשוט וקל להעביר אותה בין מחשבים שהוחלפו להם רכיבי הליבה (למרות שגם שם יש צורך בהתקנת תיקון לפעמים). XP לא ממש מוצלחת בזה.

ניסית לטעון את ההגדרות האופטימאליות ב-BIOS לפני התחלת ההתקנה?

אם אתה יכול תנסה להתקין מערכת אחרת לשם הבדיקה. אפילו הייתי ממליץ לנסות LiveCD של הפצת Linux כלשהי.

יש לי חשד מסוים שאלו הזיכרונות. לשם בדיקה תנסה להוציא מודול זיכרון אחד ולנסות את ההתקנה רק עם מודול בודד?

אפשר לנסות גם עם כונן IDE כמו שהצעת.

פורסם

הדבר האחרון שנשאר לי לנסות זה להתקין מערכת על IDE.

המחשב עולה ועובד על BackTrack 4 מדיסק. הכל חלק ונחמד.

הולך לנסות את רעיון הIDE

פורסם

אולי הכונן הקשיח עצמו תקול? לפי המפרט הוא לא חדש במיוחד. שווה לבצע בדיקה עם כלי האבחון של היצרן.

פורסם

Sata Hdd R.i.P

התקנתי על IDE והכל עובד... מדהים... לא יאומן ששברתי על זה את כל הראש.

התקנה מחדש על הרד דיסק IDE וזהו.

דרך אגב, אחרי שהמחשב עלה, חזרתי לBIOS ואיפשרתי הכל וגם חיברתי את ההרד דיסק והישן והכל עדיין עובד.

רק שהמערכת עכשיו על IDE ולא על SATA...

תודה על העזרה!

SeaMonster תודה על החומרה היציבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים