עבור לתוכן

בעיה בHDD של SAMSUNG

Featured Replies

פורסם

יש לי הארדיסק בנפח 1TB של SAMSUNG , לאחרונה הWIN זורק לי הודעות בסגנון:

Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault on disk SAMSUNG HD103SJ ATA Device (volumes C:\;D:\;E:\). This disk might fail; back up your computer now. All data on the hard disk, including files, documents, pictures, programs, and settings might be lost if your hard disk fails. To determine if the hard disk needs to be repaired or replaced, contact the manufacturer of your computer. If you can't back up (for example, you have no CDs or other backup media), you should shut down your computer and restart when you have backup media available. In the meantime, do not save any critical files to this disk.

בדקתי את ההארדיסק ואין בו שום סקטור פגום, ואין שום סימן אחר לתקלה, אשמח לעצתכם, תודה.

פורסם

ממ, כמה זמן יש לך אותו?

החלפת ספק כוח, או איזה דגם יש לך בכללי?

אולי קצר כלשהו בבית...?

אגב תבדוק טמ"פ יכול להיות שזה קצת עובר את הגבול וגורם ל HDD שלך להשתגע לרגע.

פורסם

seagate ?

אולי samsung ?

ואולי שניהם ?

:kopfpatsch:

פורסם

oh lol

לא שמתי לב שהוא כתב 2 דגמים חח

פורסם
  • מחבר

אופס,סליחה(זה מה שקורה שלוקחים את הכחולים במקום את האדומים(מה, שוב?!?!?))

קיצר זה סמסונג

:silly:

או איזה דגם יש לך בכללי?

כתוב בהודעה הפותחת!

פורסם

תתחיל בזה שתריץ בדיקה מלאה על הכונן עם התוכנה של היצרן (קישורים בסטיקי אמצעי אחסון) ותעלה צילום של נתוני הSMART מתוכנה

שמציגה אותם (כמו HDTUNE לדוגמא).

פורסם

כתוב בהודעה הפותחת!

ספק כוח לא הדגם של ה HDD

:)

אגב בדקת מה שאמרתי ? טמ"פ אולי יכולה לגרום לבעיה. היה לי במחשב הקודם שהוא פשוט עבד לאט יותר כשהגיע לאיזור ה 60 מעלות ולא ידעתי על כך עד שהרגשתי שמשהו לא בסדר במחשב.

פורסם
  • מחבר

תתחיל בזה שתריץ בדיקה מלאה על הכונן עם התוכנה של היצרן (קישורים בסטיקי אמצעי אחסון) ותעלה צילום של נתוני הSMART מתוכנה

שמציגה אותם (כמו HDTUNE לדוגמא).

אני אבדוק בהמשך...

ספק כוח לא הדגם של ה HDD

:)

אגב בדקת מה שאמרתי ? טמ"פ אולי יכולה לגרום לבעיה. היה לי במחשב הקודם שהוא פשוט עבד לאט יותר כשהגיע לאיזור ה 60 מעלות ולא ידעתי על כך עד שהרגשתי שמשהו לא בסדר במחשב.

יש לי VX450 של corsair

לא סליחה זה במחשב השני בזה יש לי זבל סיני שלשהו.

בעניין הטמפ' אני אבדוק (אמור להיות מאוורר לHDD במארז שלי אני אבדוק אם הוא עובד בכלל.

[attachment deleted by admin]

פורסם

סביר יחסית לקיץ ישראלי. מאוורר שזורק אוויר על הדיסקים תמיד יכול להועיל. תריץ את הבדיקה של היצרן ותעדכן.

פורסם
  • מחבר

מה שמוזר לי זה שערכי הMIN והMAX זהים...

פורסם

שטויות. אם אתה ממש מודאג אתה יכול להריץ תוכנה לניטור טמפרטורה (כמו HDTUNE)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים