עבור לתוכן

איך לבטל SMSים אוטומאטיים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :)

פורסם

החסימה אולי תחסום את ההודעות הללו אך התשלום ימשיך לרדת, לפחות כך זה היה כשעבדתי באורנג' עד לפני כמה חודשים. תסתכל בחשבונית שלך ותראה את מספרי הטלפון של ספקי התוכן החיצוניים שאליהם אתה צריך להתקשר ולבקש לבטל את השירותים שיש לך.

אם לא הזמנת את השירות, זה לא חוקי לשלוח לך הודעות SMS או לגבות ממך כסף אך ניתן להירשם מאוד בקלות, מספיק להשאיר מספר טלפון באתר אינטנרנט או להגיב להודעה שנשלחה אלייך ממספר בן 4 ספרות ואתה רשום לשירות התוכן. והכל חוקי לחלוטין תחת רשיון הרט"ן.

ואם יבוא לי פתאום להכניס תמספר של האקס של חברה שלי?

זה אשכרה כ"כ מפגר המנגנון הזה?

פורסם

לא ציינתי שהטלפון צריך להיות פיזית ברשותך אבל מספיק שהוא נמצא דקה ברשותך, תוכל לשלוח את קוד האישור לספק התוכן ולחייב בקלות את בעל הטלפון.

פורסם

לי אישית קרה לפני כשנתיים שהתחלתי לקבל SMS על מזג אוויר, חוייבתי על SMS אחרים שכלל לא קיבלתי וכד'. מיותר לציין שלא נרשמתי לאף אחד מהשירותים הנ"ל, ואין סיכוי שלמישהו הייתה גישה לטלפון שלי והוא החליט לרשום אותי.

מכתב זועם לשירות הלקוחות של חברת הסלולר (אורנג') - זוכיתי על החיובים, נחסמו ספקי תוכן חיצוניים, ומאז לא נתקלתי בבעיות.

פורסם

* אתה יכול להקליט אדם ללא ידיעתו בתנאי שאתה אחד הצדדים בשיחה. אני אישית ביצעתי עשרות הקלטות בעזרת תוכנה שנקראת Total Recall ושמותקנת על מכשיר הנוקיה E51 שלי ומקליטה שיחות נכנסות ויוצאות באופן אוטומטי.

אתה לא חייב להיות צד בשיחה, מספיק שתקבל רשות מאחד הצדדים גם בלי שהשאר ידעו.

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

היום קיבלתי שוב הודעה אחת של איזשהו טלצ'אט שאין לי מושג מהו.

אורנג' מבחינתם טוענים שהם חסמו לי את הספקי תוכן, האמת רואים שיש שיפור.

אבל מה זה הטלצ'אט הזה? הם נחשבים גם לספקי תוכן לא?

"עשרות תיבות של בחורות ובחורים בטלצ'אט בלה בלה בלה.." והמספר היחיד שמופיע שם מתחיל ב054, חיפוש בגוגל לא העלה כלום :S

איך אני נפטר מהחרא הזה? :bash::s07:

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל קודם כל אני רוצה לדעת איך לבטל את זה?? אורנג' חסמו לי ספקי תוכן אבל משום מה חלק עדיין מגיעים.

פורסם

זה לא ספק תוכן, זה הודעה רגילה שלא ניתן לחסום בדיוק כמו ההודעות שאתה מקבל מיחצ"נים במועדונים למשל.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לא ניתן? בשום מצב? אני משלם עליה?

פורסם

זו הודעה רגילה, פרסומת. אתה פשוט במאגר של איזו חברה והיא שולחת לך פרסומות, אני לא יודע מה החוק בנושא אומר, אבל אולי אם תגיד להם להסיר אותך מהרשימה הם יסכימו.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאין שום דבר על החברה הזאת באינטרנט.

לא רשום בשום מקום איך אני מבטל את זה, זה נראה לי קצת נוגד את החוק לא?

פורסם
  • מחבר

כן. לתבוע רק אם אני בטוח שלא הזמנתי את השירות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים