עבור לתוכן

פלאש זולל משאבי מערכת בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

ברשותי הגרסא האחרונה של פיירפוקס(הבעיה הייתה גם בגרסאות קודמות, בגרסא זו היא מורגשת יותר).

הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו פלאש , אפילו לא אתר שמבוסס כולו על פלאש אלא בעל מספר טבלאות של פלאש כמו למשל ONE או WALLA לפתע ה-CPU עולה ל50%. בדקתי ב-TASK MANAGER ועולה כי הפיירפוקס הוא כמובן זה שזולל את הCPU אך לא התהליך עצמו של הפיירפוקס אלא תהליך אחר שנקרא plugin-container.exe. זה תהליך שבתיאור שלו הוא פלאגין לפיירפוקס (הוא לא מופיע ברשימת הפלאגינים בפיירפוקס). ניסתי לעשות DISABLE לפלאגין של פלאש וזה באמת פתר את הבעיה (רק חבל שהפלאש לא עובד בלי הפלאגין שלו...:) ). יש לציין שבגרסאות הקודמות של פיירפוקס התהליך עצמו של השועל הוא זה שזלל CPU ולא היה קיים כלל תהליך של plugin-container.exe. ניסתי להתקין מחדש את השועל אך ללא הועיל.

ניסיתי לבטל את כל הפלאגינים פרט לפלאש אך גם ללא הועיל.

לצערי הרב ב-IE אין שום בעיה ואני לא סובל את הדפדפן הזה אז אני מתעקש לנסות לפתור את הבעיה בשועל.

אשמח לקבל את עזרתכם.

נ.ב - אני רץ על windows 7 64 bit.

2.1 GHZ HP DV6-T6500

4GB ram.

פורסם

אני חושב שהבעיה הזאת תתוקן רק בגרסה 4.0

עד אז אין לנו ברירה אלא לסבול או לעבור לדפדפן אחר

האמת שבזמן האחרון בשביל הפייסבוק אני משתמש לפעמים בכרום כי פיירפוקס מציג אותו עם מלא באגים

למשל שבצ'אט זה מראה שאנשים מסויימים מחוברים אבל הם בכלל לא מחוברים

פורסם

הבעיה היא כפולה.

קודם כל יש בעיה מסוימת ל-FF עם פלאש, בעיה שאמורה להיות מטופלת באופן יסודי בגרסה 4 שתצא לקראת סוף השנה.

שנית, אתרים בארץ, ובהעדר דרך יותר עדינה לומר זאת, כתובים לרוב בצורה עקומה וכך (ואולי אף בייחוד) גם אלמנטי הפלאש שבהם.

הפתרון הטוב ביותר שאני יכול להציע לך הוא להתקין את ההרחבה Flashblock ולהציג רק את תכני הפלאש בהם אתה מעוניין.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ממה שאני מבין אין באמת מה לעשות.

אז לצערי אני אאלץ לחכות עד שייצא FF4 בתקווה שהבעיות שם ייפתרו ובינתיים נשתמש בכרום. חייב לציין שאת FF אני אוהב יותר אבל איאלץ להתרגל בינתיים.

תודה בכל מקרה לעונים.

פורסם

הפתרון הטוב ביותר שאני יכול להציע לך הוא להתקין את ההרחבה Flashblock ולהציג רק את תכני הפלאש בהם אתה מעוניין.

פורסם

אתה יכול לנסות SAFARI 5 , אני חסיד אדוק של FF

אבל אפל בהחלט עשו עבודה טובה מאוד עם הספארי החדש שלהם

והוא לדעתי אלטרנטיבה טובה יותר מכרום .

לגבי הFF , ניסית להסיר אותו קליל מהמערכת בהוספה והסרה - כלומר הסרה גם של הפלאגין של FF וגם ACTIVEX .. ולראות אולי התקנה מחדש של שניהם עוזרת ? אני בספק אם זה יעזור אבל שווה לנסות .

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את ספארי 5 ואת כרום ואותה הבעיה המשיכה. בכרום זה אמנם התחיל לא ישר בכניסה לאתר אלא לאחר כמה דקות של שימוש.

בכל מקרה החלטתי לא להתפשר על FF ולהשתמש בפלאשבלוק שהומלץ וזה פתרון בהחלט סביר. אז תודה לAbout:blank.

מוזר שדווקא בIE הבעיה הזו לא קיימת כלל. יש למישהו הסבר הגיוני לכך? אולי עיצוב אתרים מוכוון IE גורם לזה?

פורסם
There are two different types of Flash Players: An ActiveX version for Internet Explorer and a plugin version for Firefox and other browsers.

וזה למה יש הבדל.

פורסם

אז רוב האתרים שעושים בעיות כתובים בצורה שם מותאמים רק לactivex של IE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים