עבור לתוכן

ספק כח זול וסביר מ KSP

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב זול מאלו שמוצעים ב 1000-1300 מ KSP

מתנה לאיזה מישהו

ולבקש מהם שישימו ספק כח איכותי יחסית , איזה ספק כח זול וטוב יש ב KSP ? או שאין חיה כזאת ?

תודה לעונים .

פורסם

תן את כל הפרטים כמו תקציב ואיזו מערכת הספק יצטרך להחזיק...

אחרת לא יוכלו לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אין מה להחזיק הוא לא גיימר , הכרטיס מסך יהיה אונבורד .

השאיפה ל 1300 מזומן .

פורסם

ספקים נורמאליים יש שם, מבחר גדול לא ממש.

הכי מתאים מהמבחר שיש שם יהיה ה-380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 שעולה 265 ש"ח לפי האתר.

מצד שני איזה מפרט הם כבר יכולים להציע שם במחיר הזה? בטח מעבד "חזק" וכל השאר מסביב זבל גנרי אז ככה שלא בטוח ששווה בכלל להשקיע בספק כוח עבור מערכת כזאת. לדעתי (ואני חושב שזה מה שאני הייתי עושה) הייתי בונה מחשב איכותי יותר באותה סביבת מחיר (נניח חריגה עד ל-1500) כי עדיף לבחור מערכת סבירה יותר מאשר להחליף רק ספק.

פורסם
  • מחבר

מצד שני איזה מפרט הם כבר יכולים להציע שם במחיר הזה? בטח מעבד "חזק" וכל השאר מסביב זבל גנרי

קח לדוגמא מפרט כזה

מעבדי ‏AMD Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box

מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3

לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025

זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS

דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II

כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100

כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio

צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)

ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100

מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU)

ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin)

מקלדות none

עכברים none

רמקולים none

מסכים none

תוכנות none

Price of Pakage 1250

תשים לב שרק המארז והספק קרוב לוודאי גנרים , בגלל זה אני מחפש ספק כח ולסגור את הפינה הזאת , מארז לא משפיע על איכות המחשב תכלס .

פורסם

אם זה מפרט שמספיק לשימושים המיועדים אז הוא יהיה טוב בדיוק כמו כל מפרט אחר. אם כי אני עדיין חושב, ברמה העקרונית, שאפשר לבנות באותו סדר גודל של מחיר מפרט מעט משתלם יותר (אך כדי לקבוע סופית צריך לדעת מה השימושים). לא הזכרת לדוגמה אם קיים סיכוי לשדרג מעבד ו/או זיכרון בעתיד (אני אבל מניח שהתשובה היא לא). לשדרג ספק מומלץ, אין ספק, רק שהמבחר ממה שראיתי לא מי יודע נרחב. אני אישית לא מכיר מספיק את הספקים של Chieftec כדי לחוות דעה מבוססת על איכותם/יעילותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים