פורסם 2010 ביוני 2515 שנים ראיתי טריילרים של המשחק מדגם הבטא שלא יצא בגלל ההדלפה, עד היום לא ידעתי שהיה בטא למשחק הזה, והשלבים שם נראים ממש טובים, אפילו יותר מהגרסה הסופית של HL2. עניין אותי לדעת האם יש את השלבים האלו איפשהו להורדה אל המשחק הרגיל? כמובן חוקי. תודה רבה
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים עד היום לא ידעתי שהיה בטא למשחק הזהלכל תוכנה ומשחק יש בטא, זה אחד השלבים בתהליך הפיתוח. הבטא פשוט לא תמיד פתוחה לציבור.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים יש מוד בשם Missing Information ששם לעצמו בדיוק את המטרה הזאת - להחיות את השלבים שנגנזו בבטא.http://www.moddb.com/mods/missing-informationכנס לvideo section, יש שם סרטון עם הHydra הכחולה... בטוח יש כאן כמה אנשים שזוכרים את הקטע הזה שפורסם בE3
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר אני זוכר את הקטע הזה מהטריילר בזמנו, אבל אף פעם לא ראיתי במשחק ולא הבנתי מדוע :-X אגב תודה על הלינק CROWBAR שיחקת בזה?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר עדיין חי כל הקטע הזה? ממשיכים את הפיתוח? הלוואי שכן..המשחק אף פעם לא נמאס. רואים אגב שאתה מעריץ HL, לפי הניק..או שאני מדמיין
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים המוד עדיין חיי ומתקדם בקצב טוב (יחסית למוד שאפתני עם צוות פיתוח מצומצם). האתר של המוד מתעדכן מדי כמה זמן בתמונות חדשות או סתם ידיעות לגבי ההתקדמות. אה, בקשר לניק.. האמת הלכתי יותר בכיוון של crowbar האלה: אבל גם הcrowbar של valve זורם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.