עבור לתוכן

Singularity-הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בינוני מאוד , ליניארי וצפוי לחלוטין - זה הרשמים שלי כרגע (ויש עוד כמה דברים רעים) ואני די קדימה בעלילה...

• תגובות 40
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ביושוק שכח להשתמש בקונדום.

פורסם

:lol:

ההתחלה באמת מאוד מרשימה.

האפקטים של האש במשחק צולעים יחסית ויש דלתות שניראות כאילו הוציאו אותן ממשחק מ 1990 אבל בכללי הגרפיקה בסדר למי שלא מחפש יותר מידי. רואים שזה פורט מ 360 (מסביר גם את הטקסטורות הלא מרשימות).

המשחק טוב יותר מ WOLFENSTEIN ומרגיש מוכן יותר ומסודר יותר, לא מבין למה אנשים אומרים בינוני...

באמת הגרפיקה מגעילה, במיוחד הטסקטורות שהם באמת על הפנים, COD על LOW ניראה עדיף על זה.

פורסם

לא התלהבתי..

וגם אם המשחק הודלף כנראה שזה טוב כי ככה בכלל אין למה לצפות.

לדעתי במקום טריילרים צריכים להוציא יותר דמואים קצרים של שלב 1

פורסם

אחד הדברים הבודדים הטובים במשחק זה הסוף שלו , מבלי להרוס/להיכנס לפרטים אני רק אציין שיש יותר מדרך אחד לסיים את המשחק :xyxthumbs:

פורסם

ביושוק שכח להשתמש בקונדום.

חזק :lol:

פורסם

יש שיפור בהמשך

פורסם

משחק מזעזע.

פורסם

לא מבין למה אתם כל כך לא אוהבים אותו, אפשר לקפוץ, זה לבד יתרון גדול על רוב המשחקים היום :nixweiss: המשחק יציב, לא כבד,זורם בצורה טובה יחסית, הסיפור לא רע. יש פה ושם באגים והגרפיקה לא משהו אבל בכללי משחק טוב.

פורסם

אני בעבר (באשכול של יציאת משחקים) אמרתי לך שאני מרגיש שהמשחק הזה הוא כמו WOLFENSTIEN ולצערי הרב צדקתי.

לקחו את אותם אלמנטים והחליפו תפאורה - המשחק הזה לא מחדש שום דבר.

כן , הסיפור היה חביב , המשחק עצמו קליל ורץ בקלות אבל שום דבר בו לא חדש.

פורסם

גרפיקה לא בשמיים , שיחקתי בינתיים רק קצת - והבמאי עשה עבודה טובה בענייני הפחד והאפקטים הקשורים.

אבל המשחקיות קצת משעממת , הנשקים ישנים - אני אתן לו עוד צ'אנס קטן אבל כרגע נראה שהוא לא שווה אפילו 5 שקל.

ולגבי זה שמתלונן על פיראטיות - אוי אוי אוי

פורסם

זה משחק בכיוון של 8

לא טוב ולא רע אבל יש לציין שהוא משתפר בהמשך.

פורסם

וגם ה MP שלו נשמע מאוד מהנה. יש עוד נשקים בהמשך, בהתחלה יש את כל הנשקים הרגילים (ומקבלים אותם מאוד מהר).

פורסם

למה לעזאזל אין הגדרות גראפיות נורמאליות?!!?

איפה יש לי אפשרות לבחור AF, AA, איכות טקסטורות?

פעע. מה זה הטקסטורות המרוחות האלה :\

התפריט הראשי נראה מעולה.

כל השאר לא.

פורסם

זה מה שקורה שחברות משחקים מזלזלות בקונים שלהן ומוציאות פורט עלוב גרפית.

מצפים עוד למכור את המשחק ב 50 דולר לכסות את ה"הוצאות".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים