עבור לתוכן

מחפש ספק כוח לפחות 600W בתקציב עד 1000 ש"ח למחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

מחשב גיימינג אמנם די ישן (בן שנתיים) אבל עדיין מספק: מעבד ארבע ליבות, 8800GTX וכו.

הספק 500W שלי מת אחרי שהוספתי עוד סטיק זיכרון (מצחיק...)

אני מחפש בדחיפות המלצות לספק של לפחות 600W **איכותי** שימשיך איתי גם למחשב הבא.

תודה מראש!

פורסם

מישהו שעובד בחנות מחשבים אמר לי שלCHIEFTECH יש אחוז תקלות כמעט אפסי.

קניתי אחד כזה למחשב הישן, עם 4 ליבות ו9800GTX.

SO FAR SO GOOD.

פורסם

לCHIEFTECH יש חרא של ספקים, וזה שלרוב אין בהם תקלות זה כנראה בגלל שמי שיודע מה הוא מזמין ולא לוקח 220GT ל"מחשב משחקים" כהמלצת המוכר - ייקח גם ספק נורמאלי, ומי שלוקח מחשב עגלה, שלא דורש הרבה הספק, שמח שהוא קיבל ספר "איכותי" שלא מתקלקל...

לגבי המערכת שלך אישית - תמיד יש יוצאים מן הכלל לכאן ולכאן.

פותח הדיון - אין לך שום צורך בספק 600W. ספק 400W איכותי, כלומר SEASONIC צפונה, יעשה את העבודה.

פורסם

הSEASONIC S12ii מטעה את הציבור על פי בדיקה שנערכה בhardwaresecrets.

לפי המפרט הטכני שלו אמור להיות לו DUAL RAIL אבל בבדיקה שנערכה מצאו שזה לא כך.

http://www.hardwaresecrets.com/printpage/954

As you can see, the label says this unit has two +12 V rails, but this do not correspond to the reality. Inside the power supply all +12 V (yellow) wires are connected to the same place and the monitoring circuit doesn’t support over current protection (OCP), which is a prerequisite to have more than one virtual rail. Therefore, this power supply has a single-rail design. The manufacturer lists OCP as a feature from this unit on the text present on their website, but not on the feature list available on the same page, so they probably just copied and pasted the text without paying attention (just to clarify, this unit doesn’t have OCP).

On the manufacturer website it says that this unit is based on a single-rail design. So the label is definitely wrong.

אחרי שקוראים את זה קצת קשה להגיד עליו שהוא ספק מתקדם.

וגם אם הוא איכותי הרי הוא לא משתווה לספקים מתקדמים אחרים.

גם אני חשבתי לקחת SEASONIC בהתחלה כי הם יצרן ספקים ענק עם נסיון והם מייצרים ספקים לחברות מותג אחרות.

אבל אחרי שקראתי את זה לא יכלתי להביא את עצמי לקנות אותו.

מה גם שבחנות טענו שיש יותר תקלות איתו מהCHIEFTECH.

לCHIEFTECH יש גם מאוורר 14CM לעומת ה12 של SS וזה עוד שיקול.

אין לי אינטרס לשכנע אף אחד לקנות או לא לקנות משהו מסוים אבל כבן אדם שקונה לעצמו מדי פעם כמו גם למשפחה וחברים, יש לי את הנסיון הדל שלי שאותו אני שמח לחלוק.

אם אתה חושב שאני טועה אתה מוזמן לתקן אותי.

פורסם

אז? מדובר על טעות במדבקה (שאותה הצרכן רואה רק אחרי שהוא קנה את המוצר), כשבאתר היצרן מופיע מפרט נכון. אני רואה כאן טעות בתום לב ולא נסיון הטעיית צרכנים, מה גם שאין לפרט הזה לכשעצמו השפעה ישירה על איכותו של הספק, באם בבדיקות שנערכו לו התקבלו תוצאות שמדברות בעד עצמן.

פורסם

אני לא מתיימר להבין בחשמל אבל OCP נראה לי כמו משהו שכדאי שיהיה בספק כוח.

לך תדע אולי אם היה לספק הישן שלו OCP הוא לא היה נשרף כל כך בקלות.

http://en.wikipedia.org/wiki/Overcurrent_protection

פורסם

מחפש ספק כוח איכותי 600W את האמת עם התקציב שברשותך אני הייתי פשוט הולך על הכי טוב או cooler master או Thermaltake‎ או Crossair

מCooler master ראיתי Silent Pro 600W Modular 13.5cm Fan ספק מודולרי הכי טוב הכי נוח לדעתי - 515 ש"ח

מThermaltake‎ יש את ToughPower W0103 600W PFC (24pin גם ספק מודולרי 625 ש"ח

ואחרון חביב HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular של crossair גם מודולרי700 ש"ח

אישית תמיד קונה cooler master גם ספק גם מארז גם מאווררים פשוט החברה אף פעם לא אכזבה אותי ולכן אני ממליץ עליה אך גם השתיים האחרות באותה רמה ואולי אפילו יותר (אחרת למה המחיר :P)

היתרון הנוסף

ספק מודולרי כזה יכול לעבור איתך למחשב החדש בקלות שכן שלושתם אם אני לא טועה גם תומכים בSLI שזה מעל ומעבר לדרישות (אולי GTX480 ילחיץ אותם)

תתחדש

פורסם

lavi1172

אם כבר לקפוץ לתקציב הזה אז עדיף לקחת את ה Seasonic X-650.

ספק גולד שמנצח כל ספק אפשרי במחיר, לפחות עד שיגיעו לארץ הסדרות החדשות של CM, אנטק ו Corsair.

המתחרה השקול היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא ה Modu87+ 600W החדש של אנרמקס שעדיין לא יצא לי לראות בארץ במחיר נורמלי.

לדעתי ה S12II יספיק לכל דבר, יש לו גם גרסה מודולארית ככה שאתה מסודר לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים