פורסם 2010 ביוני 2115 שנים המארז מיועד למפרט:http://tms.co.il/preview/spec/phekzsg1כפי שתראו במפרט במקור בחרתי את הקולרמאסטר, אבל המוכר הציע לי לשנות ללנקול (תוספת של 80 ש"ח)ביקורות באינטרנט בעיקר משבחות את ה 690 אבל מציינות כמה חסרונות.לעומת זאת על הלנקול מצאתי רק שתי ביקורות, שתיהן מאד משבחות אותו ולא מדברות אפילו על חסרון אחדהרושם שלי הוא שהלנקול מארז מעט יותר איכותי, ואם אני צודק אני מוכן להשקיע את ההפרש במחיראשמח לשמוע את דעתכם
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים השאלה היא למה אתה מצפה מהמארז.עקרונית אפשר לקחת פה בכיף משהו פשוט יותר כמו הANTEC 300, זה לא שאתה מאורר פה GTX470.מכל מקום, הפרש של 80 ש"ח זה לא סיפור כזה גדול.
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים אני מליץ על הLANCOL יש לי אחד בבית מארז שקט עם פיצרים מצויינים מאוד קל להרכבה בלי הרבה ברגים משהו משהו של מארזכמה פיצרים:יש לומערכת שתופסת את כל האבק שלא יכנס למארז רתות כאלה מיוחדות אתה תים לב לאבק המצטבר ותוכל לנקות אותו בקלות יתרחור מתחת למארז בישביל הספק כוח שיקח אוויר נקי כולל רשתות לתפוס אבק 4 מאוורים 2 מאוורים 120 MM מלמעלה של המארז שמכניסים אוויר עוד אחד קדימה שלהמארז 120MM שמכניס ואחד אחרון שמוציא אוויר של 80MMבגב המארזסירקולציה של אוויר מטורפת תבדוקאותו עם קטורת ותחייט אותוכמו שצריך אין ספק שתהנה
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אני מליץ על הLANCOL יש לי אחד בבית מארז שקט עם פיצרים מצויינים מאוד קל להרכבה בלי הרבה ברגים משהו משהו של מארזכמה פיצרים:יש לומערכת שתופסת את כל האבק שלא יכנס למארז רתות כאלה מיוחדות אתה תים לב לאבק המצטבר ותוכל לנקות אותו בקלות יתרחור מתחת למארז בישביל הספק כוח שיקח אוויר נקי כולל רשתות לתפוס אבק 4 מאוורים 2 מאוורים 120 MM מלמעלה של המארז שמכניסים אוויר עוד אחד קדימה שלהמארז 120MM שמכניס ואחד אחרון שמוציא אוויר של 80MMבגב המארזסירקולציה של אוויר מטורפת תבדוקאותו עם קטורת ותחייט אותוכמו שצריך אין ספק שתהנההפילטרים תופסים את רוב האבק, לא את כולו.המאווררים למעלה בגודל 140mm, והמאוורר האחורי בגודל 120mm.סירקולצייה מטורפת אין לו, אבל היא מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.