עבור לתוכן

Cooler Master CM 690 (RC-690) vs LanCool Dragonlord PC-K60

Featured Replies

פורסם

המארז מיועד למפרט:

http://tms.co.il/preview/spec/phekzsg1

כפי שתראו במפרט במקור בחרתי את הקולרמאסטר, אבל המוכר הציע לי לשנות ללנקול (תוספת של 80 ש"ח)

ביקורות באינטרנט בעיקר משבחות את ה 690 אבל מציינות כמה חסרונות.

לעומת זאת על הלנקול מצאתי רק שתי ביקורות, שתיהן מאד משבחות אותו ולא מדברות אפילו על חסרון אחד

הרושם שלי הוא שהלנקול מארז מעט יותר איכותי, ואם אני צודק אני מוכן להשקיע את ההפרש במחיר

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

הLANCOOL טוב יותר.

פורסם

השאלה היא למה אתה מצפה מהמארז.

עקרונית אפשר לקחת פה בכיף משהו פשוט יותר כמו הANTEC 300, זה לא שאתה מאורר פה GTX470.

מכל מקום, הפרש של 80 ש"ח זה לא סיפור כזה גדול.

פורסם

אני מליץ על הLANCOL יש לי אחד בבית מארז שקט עם פיצרים מצויינים מאוד קל להרכבה בלי הרבה ברגים משהו משהו של מארז

כמה פיצרים:

יש לומערכת שתופסת את כל האבק שלא יכנס למארז רתות כאלה מיוחדות אתה תים לב לאבק המצטבר ותוכל לנקות אותו בקלות יתר

חור מתחת למארז בישביל הספק כוח שיקח אוויר נקי כולל רשתות לתפוס אבק

4 מאוורים 2 מאוורים 120 MM מלמעלה של המארז שמכניסים אוויר עוד אחד קדימה שלהמארז 120MM שמכניס ואחד אחרון שמוציא אוויר של 80MMבגב המארז

סירקולציה של אוויר מטורפת תבדוקאותו עם קטורת ותחייט אותוכמו שצריך אין ספק שתהנה

פורסם

אני מליץ על הLANCOL יש לי אחד בבית מארז שקט עם פיצרים מצויינים מאוד קל להרכבה בלי הרבה ברגים משהו משהו של מארז

כמה פיצרים:

יש לומערכת שתופסת את כל האבק שלא יכנס למארז רתות כאלה מיוחדות אתה תים לב לאבק המצטבר ותוכל לנקות אותו בקלות יתר

חור מתחת למארז בישביל הספק כוח שיקח אוויר נקי כולל רשתות לתפוס אבק

4 מאוורים 2 מאוורים 120 MM מלמעלה של המארז שמכניסים אוויר עוד אחד קדימה שלהמארז 120MM שמכניס ואחד אחרון שמוציא אוויר של 80MMבגב המארז

סירקולציה של אוויר מטורפת תבדוקאותו עם קטורת ותחייט אותוכמו שצריך אין ספק שתהנה

הפילטרים תופסים את רוב האבק, לא את כולו.

המאווררים למעלה בגודל 140mm, והמאוורר האחורי בגודל 120mm.

סירקולצייה מטורפת אין לו, אבל היא מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים