פורסם 2010 ביוני 1915 שנים שלום רב, מאז שקיבלתי את הכונן החדש ניסיתי עם speed fan . hddlife i hd tune לעשות סמארט לכונן הנ"ל ללא הצלחה למשל ב hd tune (תמונה מצורפת)...בeverest מדיי פעם מחליט להראות את הטמפ' של הכונן ופעם לא ..אך גם שם אין סמארטיש לציין כי הדיסק קשיח מחובר לשקע שתומך sata 3 בלוח אם של gigabye GA-X58A-UD3R (rev. 1.0)האם עליי לדאוג ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים תוודא שאין אפשרות SMART נפרדת לבקר הSATA3. מקסימום תחבר לבקר SATA2, ירידת ביצועים אתה לא תראה מזה.
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים עניין מוזר באמת.חשבת לבדוק עם MHDD או עם gSMART מהדיסק של parted magic אולי?
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים בשביל לבטל מראש אפשרות שזה בגלל הגדרה ב-BIOS שקשורה לחיבורי ה-SATA (לא מפליא בגלל ה-SATA 6.0Gb/s), פשוט תחבר את הכונן בחיבור SATA 3.0Gb/s ותראה אם הבעיה עדיין קיימת.כמובן שעדיף קודם לנסות את מה שהציע יבגני משום שזה פשוט יותר.
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מחבר תוודא שאין אפשרות SMART נפרדת לבקר הSATA3. מקסימום תחבר לבקר SATA2, ירידת ביצועים אתה לא תראה מזה.עדכון לכולם - חיברתי לכניסה רגילה וזה הסתדר , אך איך ניתן להיות עם המחבר של הSATA 3 וגם עם סמארט ?
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מה ההגדרות שלך ב-BIOS בכל הקשור ל-SATA-IDE? תמונות יקלו משום שיש הרבה הגדרות שכאלו.התקנת דרייברים לערכת השבבים/SATA?
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר מה ההגדרות שלך ב-BIOS בכל הקשור ל-SATA-IDE? תמונות יקלו משום שיש הרבה הגדרות שכאלו.התקנת דרייברים לערכת השבבים/SATA?כן התקנתי דריברים ... הנה תמונות , רק יש לציין שהHD החדש מחובר בSATA 6 משום שהוא תומך בSATA 3 ... אולי זה יעזור במשהו בתמונות . [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מה האפשרויות שיש לך חוץ מ"ONCHIP" תחת SATA3 FIRMWARE? אגב, אם אתה כבר משתמש בחיבור הSATA3 לפחות תגדיר אותוכAHCI. כרגע הוא מוגדר כאמולציה לIDE ועובד בפחות מרבע התקן שהוא מסוגל (לא שזה משנה ההרדיסק שלך לא מנצל אפילו את תקן הATA133 ק"ו SATA 6G/b ).
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר מה האפשרויות שיש לך חוץ מ"ONCHIP" תחת SATA3 FIRMWARE? אגב, אם אתה כבר משתמש בחיבור הSATA3 לפחות תגדיר אותוכAHCI. כרגע הוא מוגדר כאמולציה לIDE ועובד בפחות מרבע התקן שהוא מסוגל (לא שזה משנה ההרדיסק שלך לא מנצל אפילו את תקן הATA133 ק"ו SATA 6G/b ).תודה רבה על התגובה , שיניתי בעצתך ל ahci אבל אני מקבל מסך כחול - כנראה בעיית דריברים , איך ניתן לשנות ל ahci אחרי שמתקינים כבר את המערכת הפעלה ? והנה התמונה שביקשת + תמונה קודמת שלא הייתה ברורה [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר בטח שאתה מקבל מסך כחול.אתה צריך לערוך את ה registry לפני זה.יש לך מושג איך ? חיפשתי בגוגל וראיתי שבעיקרון לכל לוח אם זה אחר , מה אני צריך לעשות בשביל הלוח אם שלי ?
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים יש קישורים לזה בסטיקי. אני במקומך הייתי מחבר את הכונן ליציאת SATA2 וסוגר עניין. אתה לא תראה שום ירידת ביצועים מזה ורובהסיכויים שבעיות תאימות כאלו ואחרות (לדוגמא, אי זיהוי הSMART) יעלמו.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר יש קישורים לזה בסטיקי. אני במקומך הייתי מחבר את הכונן ליציאת SATA2 וסוגר עניין. אתה לא תראה שום ירידת ביצועים מזה ורובהסיכויים שבעיות תאימות כאלו ואחרות (לדוגמא, אי זיהוי הSMART) יעלמו.עדכון אחרון - החלטתי לפרמט - גם ככה ההתקנה טרייה , התקנתי עם ahci והכול הסתדר כולל הסמארט גם כשהHD הסלוט של sata 3 !!תודה לכולם אחד אחד ... !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.