עבור לתוכן

TRANSFORMERS:WAR FOR CYBERTRONE

Featured Replies

פורסם

המממפ...הרגע שמתי לב שהמשחק הזה יוצא גם לPC. זה נשמע קצת חשוד כי אני די בטוח שבדקתי בעבר הלא רחוק וקיבלתי רושם שהוא יהיה רק לקונסולות. מה דעתכם-רענון סטייל "ארקהאם" למותג שלא עובד כראוי למשחקים עד היום(ויש שיגידו גם לא עובד כראוי לקולנוע... ;) ;D) או עוד משחק מותג דלוח ומחופף? ומישהו בכלל מודע לזה שהוא יוצא גם לPC?(רק שלא יצא פורט גרוע...)

פורסם

זה היה ידוע מראש שהמשחק יצא למחשב אבל זה לא אומר שהוא לא יהיה גרוע :P

פורסם

חבל שאין את זה עדיין בסטים

עריכה : יהיה ב 25 לחודש

פורסם

שיחקתי עכשיו, משחק פשוט מצויין מזכיר מאוד את Gears Of War מומלץ לאוהבי משחקים מגוף שלישי. עדיף לראות את 2 הסרטים קודם (כדאי לראות גם בלי קשר למשחק) כדי להבין טוב יותר את העלילה. עברתי רק את השלב הראשון ולקח לי משהו כמו שעה ויש איזה 10 שלבים ככה שהוא נראה גם משחק ארוך :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הגירסא למחשב? כלומר השליטה במחשב נוחה אין יותר מדי באגים וכאלה? בנתיים הביקורות מפרגנות לו אבל זה לקונסולות אז אין לי מושג האם גרסת המחשב דפוקה או לא

פורסם

כן אני מדבר על גרסת המחשב. השליטה נוחה חוץ ממתי שעושים תעופה מהירה ואז קצת קשה לכוון לאיפה לטוס. בינתיים כמעט ולא שמתי לב לבאגים.

מה שמעצבן שיש הגבלה של 30FPS :bash: מישהו יודע איך מסדרים את זה?

פורסם

התקנתי ושיחקתי.

המשחק חמוד בסך הכל - לא מדהים מדי ולא מסריח מדי.

שווה את הכסף ? לא יותר מעשרה שקלים !

הגרפיקה נחמדה - לא חדישה או מדהימה.

המצלמה קצת מעצבנת שכן הדמות שאתה משחק בה נמצאת דווקא בצד שמאל (לא לטעמי) אלא אם כן אתה הופך למכונית.

פורסם

עדיף לראות את 2 הסרטים קודם (כדאי לראות גם בלי קשר למשחק) כדי להבין טוב יותר את העלילה.

לסרטים היתה עלילה? :P

פורסם

שיחקתי עכשיו, משחק פשוט מצויין מזכיר מאוד את Gears Of War מומלץ לאוהבי משחקים מגוף שלישי. עדיף לראות את 2 הסרטים קודם (כדאי לראות גם בלי קשר למשחק) כדי להבין טוב יותר את העלילה. עברתי רק את השלב הראשון ולקח לי משהו כמו שעה ויש איזה 10 שלבים ככה שהוא נראה גם משחק ארוך :yelclap:

תעשה טובה לאנושות ותוציא את הגנים שלך מסירקולציה.

כל היופי שזה לא קשור לסרטים אלא לקומיקס שיצא אחרי הסדרה המצויירת.

פורסם
  • מחבר

AG43 לא יפה ;D בכל מקרה למיטה הבנתי זה פריקוול דווקא לסדרה הישנה..אבל למי אכפת באמת כל מי שמכיר איזשהוא דור של רובוטריקים יודע את הבסיס-זו מלחמת בני אור בבני חושך בלי יותר מדי טוויסטים.לקח הסברתי:מי שיש לו מטוסים לעולם יהיה החזק והרע.והטויסט היחידי שהיה וחסר לי בסרטים: "כוכב צועק חותר תחת שלטונו של מגהטרון"-שהרי כך כתוב בביוגרפיית 2 השורות שלו בספרי הילדים של הרובטריקים. למה לעזעזל עשו ממנו יס-מן בסרטים?

פורסם

זו הפעם האחרונה בת'רד הזה שמישהו מתייחס לSTARSCREAM בתור "כוכב צועק". :2gunsfiring:

פורסם
  • מחבר

צודק.אבל ככה היה כתוב בביוגרפיה שלו-זה לא אני המצאתי! ;D

פורסם

חשבתי שיהיה חרא טהור

אני רואה שאנשים דווקא מרוצים.

ננסה בהחלט :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים