פורסם 2010 ביוני 1815 שנים צירפתי תמונות של הדיסק.לדעתי הדיסק הזה פורק ממכשיר הקלטה כלשהו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים עינים זקנות שלי אומרות זה הקונןSeagate ST380013AS 80GB SATA 7200RPM Hard Disk Drive - ...ממשפחה BARRACUDA אתה צריח חיבור סאטא בלוח שלך.
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים Ivan , multicore מכם ציפיתי ליותר אתם לא שמים לב לדבר העיקרי? חסר לו הPCB.... הקשיח הזה הוא משקולת נייר אחת גדולה בלעדיו
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים בדיוק מה שבאתי להגיד זה הרד דיסק רגיל רק בלי הלוחות החשמליים תנסה לחפש אותם איפה שפירקתה אותו...
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים אז למה אתה שואל על מחבר אם צריך PCB ?קיבלתה תשובה נכונה למחבר !בפעם הבא בבקשה לגיד לנו מראש שזה חידון.
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים מחבר על המדבקה של הדיסק כתוב שמדובר על SATA רגיל ויש גם את הציורים של הSATA.אכן אין את המעגל האלקטרוני, אבל גם אין את המקום לחיבורי הSATA הרגילים, ולכן זה מוזר בעיני.מי שהביא לי את הדיסק טען שבמקור מדובר בדיסק שפורק מממיר כלשהו, כנראה של הוט.
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מחבר תודה לכולם.זה מה שקורה כשמקשיבים לאנשים מבלי לבדוק אותם.הבחור שהביא לי את הדיסק, שכח להגיד לי שהיה עוד חלק ( PCB ) שהיה מחובר לדיסק.אני מאשים רק את עצמי, כי כמי שמבין דבר או שניים בתחום, הייתי צריך להבחין מייד כי מדובר בדיסק קשיח רגיל שפירקו לו את הPCB, ואם לא מייד אז לאחר שחפרתי את גוגל ולא מצאתי מחבר דומה, הייתי צריך לחזור לנקודת ההתחלה ולהביט( לא לראות אלא להביט שוב )בדיסק ולהבחין במה שהיה מובן מאלייו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.