עבור לתוכן

לא מצליח להתקין red alert 3 דיסק מקורי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן בשביל שתקנה עותק מקורי, לא כתוב שם שאחרי שקנית משחק מקורי אתה מוגבל ל-x התקנות או לתקופה מסויימת,

מה שכן יש להם את ה-drm שמאמת אם המשחק מקורי, מקווה שהבנתי נכון..

פורסם

לא יודע אם הוא מגביל אותך ל-x התקנות או משהו כזה,

אבל הוא דורש חיבור תמידי לאינטרנט, והייתה תקופה של איזה 3 שבועות שאנשים

לא יכלו לשחק כי השרת עצמו קרס...

פורסם
  • מחבר

ז"א למי שאין אינטרנט בבית לא יכול לשחק?

אני חייב להגיד לך המצב בעולם המשחקים למחשב מתחיל להידרדר בצורה קטסטרופית,

לא רק זה,

אפשר לתבוע אותם תביעה ייצוגית בשם כל עשרות אלפי המשתמשים שקונים משחקים ללא ידיעה שחובה חיבור לרשת או שהמשחק עצמו מוגבל ל-x התקנות או לזמן מוגבל ממש שיהיה כתוב על הקופסאות של המשחקים, ובכך שלא יטעו אותנו, מה זה, זה הונאה גמורה הרי הצרכן הפשוט אין לו מושג מה זה DRM, ברגע שהם יעשו את זה אני רוצה לראות אחד שיקנה משחק בידיעה שאחרי שנה פג תוקפו, פשוט גנבים.

אין איזה עצומה נגד המפתחות הרי אנחנו הלקוחות הם אלה שקונים צריך להקים איזה וועדה עולמית שתגן עלינו בתור צרכנים, בושה!

מה אני יגיד לך ניראה לי אני עובר לקונסולות :nixweiss:

פורסם

כן, זה מלוכלך ומגעיל מצד החברות.

ובסופו של דבר - הם דופקות רק את הצרכנים ההגונים שעוד נותרו שבאמת קונים משחקים.

את מי שמוריד משחקים כל ההגבלות האלה לא מעניינות, ולכן החברות בסופו של דבר

רק דופקות את עצמן...

פורסם

DRM?

נכון, לעיתים זה יוצר בעיות עם רכיבי חומרה מסויימים, אבל אני ממש לא מאשים את החברות שמתגוננות בפני פיראטיות.

אנחנו הבאנו את זה על עצמנו ובסה"כ גם לבעיות כאן תמיד המפתחים מציעים פיתרון לאחר זמן קצר (ראו מקרה Bioshock).

חיבור אינטרנט?

תסתכל על כל קופסת משחק שרכשת, מצויין כחלק מהדרישות ובחלקן אפילו במודגש מתחת לדרישות שיש צורך בחיבור/אימות מקוון.

המצב ממש לא מתדרדר, להיפך- הורדות דיגיטליות מספקות פיתרון נוח לגיימרים, מה גם ששירותים כמו Steam מציעים מבצעים שווים.

זו האנוכיות הנוראית של EA שגורמת לך לראות את התמונה עגומה כ"כ.

פורסם

תלוי באיזה מנגנון DRM משתמשים, אבל בסופו של דבר, זה רק מציק למשתמשים רגילים

ולפיראטים זה לא באמת מפריע.

זה מפריע משתמש הרגיל כי הוא צריך לשמור את הקופסא בשביל לא לאבד את ה-cd key שלו,

או שהוא לא יכול להתקין את המשחק יותר מ-x פעמים בלי משא ומתן עם החברה או כי הוא לא

יכול לגבות את הדיסק למקרה שהוא ייהרס או כי הוא לא יכול לשחק בלי הדיסק בכונן או כי המשחק

מפסיק לעבוד אם החיבור לאינטרנט עושה קצת בעיות או אפילו אם החיבור לאינטרנט עובד אבל השרתים

שמולם הוא אמור לעשות וידוא של המשחק הפסיקו לעבוד...

ההבדל היחיד מבחינת הפיראטים הוא שבמשחק הראשון שיוצא עם הגנה מסויימת אז לוקח קצת זמן

עד שפורצים אותו. ולאחר מכן, כל משחק שיוצא עם אותה הגנה מגיע לאינטרנט בדר"כ עוד לפני שהתחילו

למכור אותו.

חבורת המוזיקה גם ניסו כל מיני דרכים כאלה ואחרות למנוע ממשתמשים להוריד מוזיקה בצורה פיראטית,

עד שהם מצאו מודל שאנשים מוכנים לשלם עבורו וכן משתלם עבורם - כמו iTunes למשל.

פעם היית משלם 50 (או יותר) שקלים בשביל דיסק שיש בו 2-3 שירים שאתה אוהב, היום אתה יכול לקנות

רק את השירים שאתה באמת רוצה באיזה 10 שקלים. לא עדיף?

מנגנוני הפצה דיגיטלית כמו steam הם אכן טובים - אתה לא צריך לשמור את הדיסק של המשחק, אתה יכול

להתקין את המשחק אינסוף פעמים על כמה מחשבים (אבל לא לשחק בהם בו-זמנית), אבל גם אז אני חושב

שלא צריך להגביל את המשתמשים לכך שיהיו מחוברים לאינטרנט תמיד (במשחק לשחקן יחיד כמובן) אחרת

זה סתם מעצבן ומפריע למשתמשים.

פורסם

כל מילה בסלע!

מי שנידפק מזה בסופו של דבר זה לא הפיראטים :cool2:, זה האנשים שמשלמים (ראה ערך Assassins Creed II למשל), או הקטע

הזה שתקנה משחק ורק חלק ממנו יהיה פתוח למרות שהכל על הדיסק ואם תרצה לפתוח את השאר אתה תאלץ לשלם (זה המודל המדובר של ACTIVISION).

אז למה שלאנשים יהיה אינטרס לקנות את שטות הזו? לא תהיה להם (למרות שאני מאמין שלא יחסרו פראיירים :kopfpatsch:), ואז החברות יתחילו להרגיש את זה בכיס אולי...

אבל עד אז Arghhh Matey ! :beerchug:

פורסם
  • מחבר

DRM?

נכון, לעיתים זה יוצר בעיות עם רכיבי חומרה מסויימים, אבל אני ממש לא מאשים את החברות שמתגוננות בפני פיראטיות.

אנחנו הבאנו את זה על עצמנו ובסה"כ גם לבעיות כאן תמיד המפתחים מציעים פיתרון לאחר זמן קצר (ראו מקרה Bioshock).

חיבור אינטרנט?

תסתכל על כל קופסת משחק שרכשת, מצויין כחלק מהדרישות ובחלקן אפילו במודגש מתחת לדרישות שיש צורך בחיבור/אימות מקוון.

המצב ממש לא מתדרדר, להיפך- הורדות דיגיטליות מספקות פיתרון נוח לגיימרים, מה גם ששירותים כמו Steam מציעים מבצעים שווים.

זו האנוכיות הנוראית של EA שגורמת לך לראות את התמונה עגומה כ"כ.

פעם שהיית קונה משחק רשת כמו קאוונטר סטרייק או משחק תפקידים כמו וורד אוף וורקרפט אז היית רואה מאחורה למטה שחייב חיבור לאינטרנט,

והיום מה, אתה קונה משחק עם סינגל וחייב אינטרנט כמו יוביסופט, מה הקטע?.

וחוץ מזה כמו שאמרת הורדות דיגיטליות זה דבר נוח אבל, אין קשר כי הרי רוב המשתמשים קונים קופסא אז למה לעשות את החיים קשים לאלו שקונים הרי בסופו של דבר 99% מהמשחקים נפרצים כמו שקודמי אמר.

אגב אני לא ראיתי משחק שכתוב עליו drm עד x התקנות או לתקופה מסויימת ופה קבור הכלב,

שאחרי ששילמת אתה מתבאס שקנית שקית שוקו עם חור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים