עבור לתוכן

Portal 2 פרטים וכמה סרטונים.

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה לא הראו הרבה. ממה שהראו ניראה כאילו הוא יותר טוב בהכל מהראשון אבל גם הרבה יותר קשה. אפילו יותר מידי קשה, יש שם דברים שלא ברור לי איך הם רוצים ששחקנים יחשבו עליהם. מצד שני הם אמרו שהוא מסודר כמו שהראשון שתמיד אתה מגיע לשלב הבא עם כל הכלים שאתה צריך בשביל להבין איך לעבור.

• תגובות 71
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מקרה לא הראו הרבה. ממה שהראו ניראה כאילו הוא יותר טוב בהכל מהראשון אבל גם הרבה יותר קשה. אפילו יותר מידי קשה, יש שם דברים שלא ברור לי איך הם רוצים ששחקנים יחשבו עליהם. מצד שני הם אמרו שהוא מסודר כמו שהראשון שתמיד אתה מגיע לשלב הבא עם כל הכלים שאתה צריך בשביל להבין איך לעבור.

זה בדיוק מה שאני חושב.

אבל נראה כשנשחק.

פורסם

אם מישהו רוצה לחזור ולשחק ב- PORTAL 1 ,אז יש מוד חדש (לפני מספר חודשים) מאוד מומלץ

Blue Portals

פורסם

אם מישהו רוצה לחזור ולשחק ב- PORTAL 1 ,אז יש מוד חדש (לפני מספר חודשים) מאוד מומלץ

Blue Portals

נראה טוב.

כמה אני סתום, נתקעתי בשלב הראשון...

פורסם

טוב, אז יש כאן חצי שעה של גיימפליי פלוס מינוס: [אזהרה: הסרטון הוא ספויילר עצבני לחלקים די גדולים מהמשחק!]

אישית ראיתי רק כמה שניות פה ושם, בשביל לא לקלקל לעצמי.

(מהקצת שראיתי - זה נראה פשוט אדיר, מת שזה יהיה אצלי כבר)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
פורסם
:lol: מקווה שהוא לא יהיה קצר כמו הראשון
פורסם

כ- 6 שעות, לא מדהים :P

פורסם

כ- 6 שעות, לא מדהים :P

על קרייסיס אמרו שהוא 20 שעות משחק אבל סיימתי אותו בשבע בלי לרוץ. כל אחד והסגנון משחק שלו, ואל תשכח את הCOOP שיוסיף עוד כמה שעות משחק.

פורסם

קרייסיס הראשון ב-7 שעות? קשה לי להאמין, אולי לא מדדת נכון. הזמן הממוצע למשחק הזה הוא כ 10 שעות.

ה SP של PORTAL 2, לפי מה ש VALVE אמרו, יהיה כ-6 שעות (בהשוואה לראשון שהיה כ-4 שעות). כמובן שאפשר לסיים בפחות אבל הרוב יסיימו ביותר. כמובן שלא הוספתי CO OP, הוא שאל כמה זמן צריך בשביל לסיים, CO OP ו MP לא מסיימים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

השיווק של Portal 2 הוא בין הטובים שראיתי אם לא ה...

פורסם

הם התחילו קמפיין פרסום נוסף, לא ברור למה אבל זה חשוד ביותר. קמפיין שכולו תפוחי אדמה :lol:

http://kotaku.com/#!5789131/valve-tied-to-vast-potato+based-conspiracy-may-be-portal-2-related

http://valvearg.info/wiki/Valve_ARG_Wiki

עדכונים ל TF2 ופורטל, דברים שהוכנסו לטריילר האחרון של PORTAL 2 (מה שכמה הודעות מעלי), והרבה דברים שנמצאו ב the potato sack החדש שלהם שכולל 15 משחקי אינדי. בהתחלה חשבו שזה ל the potato sack אבל מאז שהחבילה יצאה התחילו להגיע עוד ועד דברים שכוללים תפוחי אדמה, כולל עדכונים לכל 15 המשחקים האלה :lol:

פורסם

אני מקווה שכולם יודעים-

אם הזמנתם את portal 2 ב pre-order של steam וכבר יש לכם את portal 1 ב steam-

אז אתם יכולים לשלוח עותק מתנה של portal 1 למישהו שלא שיחק, חינם.

פשוט כנסו בתפריט של steam ל Games ובחרו ב-

Manage gifts & guest passes

(אפשר לשלוח לכל אחד, גם אם אין להם חשבון סטים עדיין)

אז תנו לחברים שלכם שלא שיחקו בפורטל 1 להנות.

פורסם

מגניב, תודה.

למרות שאת החברים האמיתיים שלי שלא שיחקו הכרחתי לבוא אליי ולשחק.

היה שווה לשמוע מהם "איזה משחק מקורי!" עד שהם הגיעו לחלק שבו מקבלים פיסת עוגה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים