עבור לתוכן

הצד של החרדים

Featured Replies

פורסם

לא, אני סתם זורק נתונים לאוויר, ומי שבאמת רוצה לדעת ידע למצוא את הדברים (נחש מי אני?)

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/938/034.html

http://taubcenter.org.il/index.php/e-bulletin/a-demographic-look-ahead-at-israel/lang/he/

אם כך חייבים לעשות משהו, ומייד אחרי המלחמה הנוכחית להפסיק את הקבצאות. לא יודע מה איתך אבל אני רואה כאן מדינת דת שכופה את ערכי הדת על כל הארץ (כי רק מיעוט יהיה חילוני).

מה אפשר לעשות נגד זה? הגבלת ילודה? זה גם יוביל אותנו לפיצוץ אוכלוסין בקרוב.

• תגובות 113
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל פעם אומרים את המשפט הזה "עוד 20 שנה, עוד 20 שנה" כבר 20 שנה!!!

אני עדיין חושב שכל עניין החרדים ערבים זה עניין דמגוגי זול כדי ליצור סכסוך ושנאה כדי שלאנשים יהיה איפה להוציא את העצבים בטוקבקים ולעיתנואים המתוסכלים שרק קיבלו ג'וב באינטרנט ולא ממש בעיתון יומי, יהיה מספיק כניסות כדי שיוכלו לקיים את העבודה שלהם.

פורסם

^

ותראה מה זה -החרדים "עושים עוול נורא לאנושות" כשהם מגדילים את מספר היהודים בארץ ובתפוצות.

אם גוי היה אומר ליהודי "למה יהודים מביאים כל כך הרבה ילדים לעולם" - אז כולם היו מסכימים שהוא אנטישמי , אך אם חילוני אומר לחרדי - "למה החרדים מביאים כל כך הרבה ילדים לעולם" - אז כולם מתייחסים לזה בתור שאלה ליגיטימית.

מצדיע לחרדים -שנלחמים על השקפתם [ושל התורה] עד נפש.

ממקום להביא ילד אחד או שתים וכלב ;)- שבמצב הזה פחות מ100 שנה הערבים כאן בארץ יטביעו אותנו -כי קצב הילודה של הערבים הוא אדיר.

פורסם

אני חושב שאם זאת הייתה המטרה שלהם הם יכלו לכתוב על נושאים יותר עניינים. לדוגמה צבע התחתונים של המלכה. אבל בכל זאת הם כותבים על העניין החרדי, ואני מניח שיש לציבור עניין בו. למה? כמו שמשקיעים בבורסה מקבלים דו"חות כספיים כל רבעון, כדי לדעת החברה שהם השקיעו בה עושה עם הכסף שהם שמו בפנים - כך החילונים רוצים לדעת מה החרדים עושים עם הכסף שהם משקיעים בהם. פשוט מאוד. רק חבל שכשהחרדים מפסידים את כל הכסף שמשקיעים בהם, ועושים ממנו טיארות, אי-אפשר למכור את המניות.

ואפרופו שנאה, אני לא זוכר הרבה הפגנות של חילונים שקראו דברי נאצה קשים מאוד כלפי האוכלוסיה החרדית. אבל הזיכרון שלי לא מה שהיה פעם, ואולי אתה תוכל לחדד אותו במעט. לעומת זאת, אני זוכר הרבה הפגנות בהן השתתפו חרדים, שקראו דברי נאצה קשים מאוד על הציבור החילוני, על השוטרים - ותיבלו את דבריהם בקללות עסיסיות. אני לא יודע איך אתה מגדיר פעולות כאלה, אבל אני קורא להן "ליצור סכסוך ושנאה".

אתה יודע מה רוני, מפריעה לך הממשלה החילונית (בעצם, היא כבר לא חילונית :'()? מפריעות לך הפסיקות של בג"ץ? אני מציע להקים מדינה עצמאית, שמנותקת כלכלית ופוליטית ממדינת ישראל, שתקום על השטחים בהם חיים החרדים כיום. הם לא יגזלו מאיתנו כסף, יכפו עלינו את דתם וינהגו כלפינו באלימות - ואנחנו בתמורה לא נכפה עליהם פסיקות של בג"ץ. הרי כבר דורות שאין בינינו שום מכנה משותף, ויש רק שנאה בין המגזרים.

^

ותראה מה זה -החרדים "עושים עוול נורא לאנושות" כשהם מגדילים את מספר היהודים בארץ ובתפוצות.

אם גוי היה אומר ליהודי "למה יהודים מביאים כל כך הרבה ילדים לעולם" - אז כולם היו מסכימים שהוא אנטישמי , אך אם חילוני אומר לחרדי - "למה החרדים מביאים כל כך הרבה ילדים לעולם" - אז כולם מתייחסים לזה בתור שאלה ליגיטימית.

ממקום להביא ילד אחד או שתים וכלב - שבמצב הזה פחות מ100 שנה הערבים כאן בארץ יטביעו אותנו -כי קצב הילודה של הערבים הוא אדיר.

המלחמה בפתח - רק תתפללו שזה לא גוג ומגוג - כי אם כן אז יעקור אותכם ואת כל השקרים שלכם מהשורש.

הצחוק הוא רק מי שצחוק אחרון.

אולי אתה לא מבין את ההגדרה של כולם, אבל למיטב הבנתי אני חלק מ"כולם" ואני לא מסכים. וכך גם רבים אחרים.

אתה מדבר על עניין הילודה בציבור הערבי כאילו הוא הצרה הצרורה שלנו. אני רק אומר לך שכבר שנים שהערבים מזיקים לנו הרבה פחות מהחרדים. עכשיו תגיד שאני סתם ממציא עובדות - ואתה יודע מה? ממש לא מעניין אותי לשכנע אותך. 26 שנה של שטיפת מוח זה לא משהו שאני רוצה להרוס עכשיו. הרבי שלך יכעס עלי...

ואין ספק שהחרדים תמיד צוחקים אחרונים - כל הדרך אל הבנק, אחרי שהם קיבלו מאיתנו הכל על שום כלום. ולגבי המלחמה שבפתח - אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא מתפלל. לדעתי יותר פרודוקטיבי להכין מקלט ולייצר נשק מתוחכם יותר. רק חבל שהחרדים לא לוקחים בזה חלק, אני בטוח שיש ביניהם גם אנשים חכמים מאוד. לא הרבה, אבל יש כמה שיכולים לסייע למולדת ישראל.

ואגב, אם יש חשש שגוג ומגוג בפתח, אני מקומך הייתי מתפלל מעכשיו. לא חבל לבזבז זמן על כתיבת פוסטים, כשאפשר להתפלל - או שגם אתה לא מאמין שזה באמת יכול להועיל יותר מלריב עם כמה ילדים בפורום של אתר מחשבים?

פורסם

ניפגש בסיבוב.... :hi:

פורסם

ניפגש בסיבוב.... :hi:

Quoted for proof, שזו התגובה הרשמית של רוני כל פעם שאין לו מה להגיד.

How sad...

פורסם

לא נצליח לפתור את בעיית החרדים.

רבים ניסו ונכשלו.

שום דבר לא זז במדינה הזאת.

פורסם

^

ממקום להביא ילד אחד או שתים וכלב ;)- שבמצב הזה פחות מ100 שנה הערבים כאן בארץ יטביעו אותנו -כי קצב הילודה של הערבים הוא אדיר.

יתרון כמותי כבר מזמן לא חשוב,זה לא שכמה מיליוני אנשים יכולים לחסוף בגופם פיצוץ גרעיני...

פורסם

^

אם אדם שחור היה אומר לשחור אחר 'מה קורה כושי?' (כן, באנגלית זה נשמע נורמלי), זה היה לגיטימי. אם אדם לבן היה אומר זאת לאדם שחור אז זו אכן הייתה גזענות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים