עבור לתוכן

הצד של החרדים

Featured Replies

פורסם

אני אישית נגד, אנחנו לא חסרי אנושיות כמותם. אבל בשלב כלשהו זה כנראה יקרה, שלא יהיה ספק.

• תגובות 113
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא צריך לגלוש לאלימות (ואם תהיה גלישה אז גם בה רשויות החוק צריכות לטפל).

בבחירות הבאות פשוט תשימו פתק של מפלגה שחרדה על דגלה להילחם בכפייה הדתית ולהפריד את הדת מהמדינה.

אם מספיק אנשים יצביעו למפלגה כזאת אז יוכל להיות שינוי כלשהו.

זה אגב אומר להצביע למפלגה ששמה את זה במקום הראשון- לא השני, לא השלישי- הראשון!

:xyxthumbs:

פורסם

שלחתי לך הודעה [ עריכה: באשכול אחר ] בנוגע לכפייה והתעלמת, ישנם הרבה דברים שהם אינם כפייה אלא בעד רוב העם....ונבחרו כחוק דמוקרטי.

בכל אופן מה שלא הצליחו אימפריות לעשות.. כך מפלגות לא יצליחו..

אתם מוזמנים להמשיך... :hat:

[כמובן לחברה כאן אין בעיהאישית עם התורה וכדו'... ,אך ישנם כאלה שכן כמו ירון ידען -מצידו לזרוק אותה לים ]

אז מרצ מתאים לבחירתך, אין לה שום בעיה עם התורה או מאמינים,אלא דוגלת מדינה חול בלי התערבות של דת .

פורסם

רוני, מה הקטע של לשלוח הודעות פרטיות? מה יש לך להסתיר שאתה מפחד מלהעלות את זה על דפי הפורום?

פורסם

שלחתי לו בפומבי לדברים ששאל אותי באשכול אחר.

ואגב הוא דווקא פנה אלי לפרטי, נתן הערה שאין בכוונתו לזלזל בי [כמו אותם אלה שכן] .

פורסם

אף אחד לא מזלזל בך, אתה פשוט עושה מעצמך צחוק בפורום - ואנשים מגיבים על זה.

פורסם

לא צריך לגלוש לאלימות (ואם תהיה גלישה אז גם בה רשויות החוק צריכות לטפל).

בבחירות הבאות פשוט תשימו פתק של מפלגה שחרדה על דגלה להילחם בכפייה הדתית ולהפריד את הדת מהמדינה.

אם מספיק אנשים יצביעו למפלגה כזאת אז יוכל להיות שינוי כלשהו.

זה אגב אומר להצביע למפלגה ששמה את זה במקום הראשון- לא השני, לא השלישי- הראשון!

:xyxthumbs:

אין כזו מפלגה.

רוני:

תפסיק לדבר שטויות ואנחנו נפסיק לצחוק עליהן. Deal?

פורסם

אני לא נכנס לטענות שלהם, אלא באופן כללי -לא דנים אוכלוסיה שלמה לטוב ולרע מלשוחח עם כמה חברה .

אני אף פעם לא מבין את כיוון התפיסה של הראש הזה.

o_rly-300x273.jpg

פורסם

לאור ארועי הימים האחרונים, ובעיקר גאוות ההורים על כך שהכניסו אותם לכלא על ביזוי בית המשפט וגזענות, אני מציג בפניכם את הצד של החרדים:

jailq.jpg

פורסם

לאור ארועי הימים האחרונים, ובעיקר גאוות ההורים על כך שהכניסו אותם לכלא על ביזוי בית המשפט וגזענות, אני מציג בפניכם את הצד של החרדים:

לפעמים אני מצטער שאין בפורום מערכת דירוג xD

פורסם

וואי זה אחד הדברים היותר מצחיקים שאי פעם ראיתי.

גדול.

פורסם

:lol:

אדיר.

פורסם

אין כזו מפלגה.

יואב אין כזאת מפלגה כרגע...

אם אנחנו נארגן עצומות, נפעיל לחץ פוליטי, נציף את הנושא אז תהיה כזאת מפלגה (או חדשה או קיימת שתשנה את המצע שלה).

כמובן שלדעתי עדיף חדשה בגלל שאני מניח שהימנים פה לא יצביעו מרץ והשמאלנים לא יצביעו ליברמן.

אח, הבעיה עם אתאיסטים שכל כך קשה לארגן אותם תחת דגל אחד.

פורסם

עלה ירוק? :nixweiss:

פורסם

ואתה חושב שהחילונים יותר מסטולים מהברסלבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים