פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מקווה שכתבתי בפורום הנכוןרציתי לדעת אם אני יכול להתקין מערכת הפעלה על דיסק קשיח חיצוני?בדקתי בביוס ויש לי אפשרות לבחור בדיסק קשיח בחיבור USB כאמצעי איתחול אבל רציתי להיות בטוח האם זה שונה מהתקנה על דיסק פנימי?תודה מראש על העזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 17:14:31חברה 100 צפיות 0 תגובות שאלתי שאלה פשוטה
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים כן, זה אפשרי.תלוי איזה מערכת הפעלה אתה מתכוון להתקין.חלקן יהיה יותר פשוט, חלקן פחות וחלקן לא אפשרי.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים כמו שכבר אמרו לךתלוי איזו מערכתלינוקס אין שום בעיה.ווינדוס יעשה בעיות אבל אפשרי.אז תספר איזו מערכת ואולי מישהו ידע את התשובה.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים בוא נגיד שאני רוצה להתקין מערכת שלא מתקינים בדרך כלל על PCאפשר להבין בין השורות למה הכוונה ולדעתי זה לא ממש יהיה אפשרי. אך בלי פרטים מדוייקים אני גם די מנחש פה.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מחבר אני לא רוצה לציין באופן ברור כי אז יגידו שזה לא חוקי וינעלו החברה שמפתחת את המערכת הפעלה הזאת מתחרזת עם המילה וופל
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים הייתי ממליץ לחפש בגוגל... אני לא חושב שיש מישהו בפורום עם יותר מדי ניסיון בנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.