עבור לתוכן

זקו לעזרה בקניית win7 מתאים

Featured Replies

פורסם

על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.

פורסם
  • מחבר

האם אני צריך oem? כדי להתקין את התוכנה מסקרצ'?

פורסם
  • מחבר

ראיתי שמוכרים תוכנות oem בנפרד. גם בבדיקה בזאפ.

על מנת לפשט את העניין וכדי לעזור לי:

יש לי מחשב עם תוכנה מקורית אבל לא שלי וכרגע אני מעוניין לעבור ל-win7 מקורית שלי שאקנה?

האם אני צריך לקנות Upgrade ? האם מבחינת microsoft זה יהיה חוקי או שכדאי שאקנה win7 כאילו יש כרגע בלי תוכנה והוא ידרוש את ה-XP הנוכחי. תודה

פורסם

מי שמוכר OEM בנפרד מחומרה חדשה עובר על חוקי הרישיון (אלא אם כן קיבל אישור מיוחד מ-MS ויש מקרים כאלה). העובדה שזה מופיע בזאפ לא אומרת שמוכרים בנפרד מחומרה חדשה -- זה רק מציג מה מחיר גרסת ה-OEM.

גרסת Upgrade מחייבת אותך (על פי רישיון) להחזיק בגרסה של מערכת הפעלה קודמת. אם יש לך XP תוכל לקנות גרסת שדרוג (אך אם אני לא טועה במקרה כזה הרישיון אוסר עלייך להשתמש ב-XP במקביל במחשב אחר). אני לא יודע אם יחד אם גרסת ה-7 אתה מקבל רישיון חדש או לא.

בקיצור ולסיכום, אם אתה רוצה מערכת הפעלה מאפס בלי הסתמכות על גרסה קודמת של מערכת ההפעלה אתה צריך גרסת Retail.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה. מה לגבי 32 או 64 ביט , מה ההבדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים