פורסם 2010 ביוני 1415 שנים לא לצורכי פריצה. אני מעוניין למצוא כמה ססמאות במחשב כמו מנהל ועוד אותן שכחתי. למישו יש משהו?תודה
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר לא, סיסמה של אדמניסטראטור במחשב ובנוסף סיסמה של תוכנת הגנה של ראדיקס.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים אתה לא יכול לגלות אותה. היא שמורה בSAM.מה הבעיה פשוט לאפס את הסיסמא?לגבי Radix למה שלא תבדוק עם התמיכה שלהם?
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מה המטרה שלך בגילוי הסיסמאות הנ"ל ?יש כלים שמאפשרים לך להיכנס למחשב גם ללא ידיעת וללא שינוי סיסמאת האדמיניסטרטור.אבל מה המטרה?ייתן שנוכל להמליץ על כלי מתאים.בברכה,תומר
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים מחבר המטרה לשנות הגדרות להתקין תוכנות ולמחוק תוכנות כך שהן ישמרו לפעמים צריך ססמת אדמינסטראטור. בתוכנת הגנה ראדיקס, כל כיבוי מחשב מחזיר למצב שהוגדר מראש. כלומר אם התקנתי תוכנה היא נמחקת. לפעמים אני צריך לעשות REBOOT בגלל תוכנת ההגנה נוצר מצב הפוך התוכנה אותה בקשתי להתקין/להסיר לא מסתדרת. בקיצור איך עוקפים ססמאות או מוצאים. לא יכול להיות שאין דרך, אחרת זה לירות לעצמך ברגל.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים למה המוצר בכלל מותקנן מהתחלה במחשב וחוץ מזה:אתה לא יכול לגלות אותה. היא שמורה בSAM.מה הבעיה פשוט לאפס את הסיסמא?לגבי Radix למה שלא תבדוק עם התמיכה שלהם?
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים לא יכול להיות שאין דרך, אחרת זה לירות לעצמך ברגל. בדיוק להיפך, אין שום היגיון שתהיה דרך לגלות סיסמת מנהל של מישהו אחר, אחרת מה הפואנטה בסיסמה?
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים מחבר לא הבנת, אני מדבר כללית על ססמאות, לעיתים לא נכנסים תקופה לאיזו ססמה יהיה זק במחשב בנקט וכו והיום עם כל הטכנולוגיה לכל פורום לכל תוכנה , מקור מידע צריך ססמה לא צמיד זוכרים. [br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 16:59:18 הקיצ קצ , בקשר לשאלתי יודעים או לא אין לי חשק להצטדק ולהתפלפל עד שאזכה למענה. כשאין לי מה לומר אני לא אומר כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.