עבור לתוכן

בעיה עם דיסק און קי שהתכווץ

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו.

פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו.

מה הבעיה?

תודה

פורסם

תסים תמונה של "ניהול דיסקים" פו בפורום.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח למה אתה מתכוון אבל העלתי את מה שנראה לי

אין יותר מדי מה לראות. הדיסק H אמור להיות 8GB אבל עכשיו הוא 8MB.

[attachment deleted by admin]

פורסם

המממ נראה כמו טבלת מחיצות לא תקינה או בעייה אחרת של GPT.

כבר ניסית לשחזר את המצב שלו עם testdisk אולי?

פורסם

ז"ל ?

תריץ תוכנה שסמתי כאן. מענין מה היא תגיד.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הרצתי H2testw, TestDisk, ChkFlsh ועוד קצת שאני לא זוכר. אני לא מומחה ולא מכיר לעומק את התוכנות אבל נראה שהכל תקין. חוץ מהעובדה שדיסק של 8GB הפך ל8MB. ראיתי במהלך חיפושי באחד הפורומים מצב דומה בו DOK הפך מ120GB ל-2GB . הדיסק הוא של ורבטים אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מכיר?

פורסם

מה עם הכלי שIVAN הביא לך פה ומה עם Testdisk?

אתה לא בדיוק משתף פעולה.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה? אני משתף פעולה...

הרצתי, כמו שכתבתי, הכל. אם יש פקודה מסוימת שצריך להריץ אז תגידו לי מה אבל הפעלתי את כל התוכנות שכתבתי, כולל TESTDISK ויצא תקין

פורסם

אני לא מבין איך הפעלת Testdisk יכולה לצאת "תקין" או לא "תקין"... זאת תוכנה לשיחזור מידע.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את התוכנה הזו. הפעלתי אותה בחרתי את כל האוצפיות האפשריות ב- analyse ונראה שאין בעיה.

אני לא יודע מה עושים עם GEOMETRY וכל השאר...

כמו שכתבתי, אם יש פקודה מסוימת שאני צריך להריץ אז בבקשה תכתבו לי כי אני לא מכיר את התוכנה

תודה

פורסם

analyze בוחן את מערכת הקבצים וטבלאות האינדוקס/מחיצות.

אחרי שאתה מקבל את התוצאות שלו אתה צריך לפעול בהתאם למצב. אין פה איזה פקודות פלא, הכל שם בחירה מתוך תפריטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים