פורסם 2010 ביוני 1215 שנים שלום.יש ברשותי כונן חדש WD 1TB קרה לי כבר כמה פעמים שבזמן צפיה בסרט הנגן פשוט מקפיא את התמונה. וכעבור דקה או שתים הנגן ממשיך לנגן כאילו לא קרה כלוםשמתי לב גם שברגע שזה קורה בנגן , כל ההורדות לאותו כונן מאיטות כמעט ל0כל הקבצים שבהורדה\בניגון נמצאים אל אותו כונן.למה זה קורה? יש פתרון?
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים תראה איזה דגם יש לך - דרך מנהל התקנים>כונני דיסקיםתוריד את Data Lifeguard Diagnostic עדיף For DOS http://support.wdc.com/product/download.asp?level1=6〈=enותבדוק בעזרת התוכנה עם הדיסק תקיןאם הדיסק לא יצאה תקין - תממש אחריותאם הדיסק יציאה תקין, תבדוק שאין תוכנות שרצות ברקע שמאטות את המחשב ותבצע סריקה לגילוי וירוסים/רוגלות
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים בדיקה הרבה יותר קצרה ולפי תיאור הבעיה היא סבירה ביותר להיות אחראית למצב:תבדוק שהערוץ של הדיסק בבקר במצב DMA ולא PIOיש הסבר בסטיקי לגבי XP אבל אני בטוח שתסתדר גם במערכות אחרות
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר מצתער על ההקפצה, הייתי מאוד עסוק בימים האחרונים.קיצר בדקתי תקטע של DMA והכל מקונפג כמו שצריך.כמו כן נמאס לי מהWIN7 אז עברתי בן כמה גרסאות של WIN7 וXP 64BITובכולם ה HD עושה לי תמוות. פשוט אי אפשר להעביר קבצים עליו\ממנו זה לוקח שעות!!!!למען הסר ספק לפני כשבוע זה לקח לי דקות.עשיתי את הבדיקה של WD ב WIN (המעמיקה יותר) והיא יצאה תקינה... מה אני עושה?האם ההHD הזה יכול לעבוד גם ב WINXP 32BIT כמו שצריך ? (זו שאלה שמענינית אותי...)
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר עדכון: פתחתי תמחשב ובדקתי את כבלי ה SATA טוב מצאתי שכבל קצת שבור - החלפתי (כבל של HD אחר) הצלבתי בין שני כבלים של שני HD עכשיו חל שיפור... הקבצים עוברים מהר. אני מצליח לעשות FILE BENCHMARK את כבל הSATA החלפתי לHD אחר ועכשיו שם הוא מתריא לי "שהכבל לא תקין" (כנראה הכבל שקיבלתי עם ה HD באמת לא תקין).. אבל עדין הוא מתריע לי את זה... אני ינסה להחליף מחשב.. וגם אני ינקה את הסוקט ... וינסה גם להחליף סוקט (אם יש לי פנוי)
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים נו.. הבעיה היא בדיוק מה שאמרתי: http://img96.imageshack.us/img96/2525/1111lbd.jpg במצב PIO תמיד רואים קצב מינימום-מקסימום-ממוצע של 3MB~ לשנייה. תעבור למצב DMA. יש הסברים בסטיקי ואם אתה לא מסתדר אז ספר לנו..
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים אני מציע לך לגבות מיד את כל התוכן , קרתה לי תופעה דומה בכונן של סיגייט, עד שהוא שבק חיים וכל החומר הלך
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים הרבה פעמים הכונן מוגדר באמולציה לIDE בביוס ואז יש הגדרות DMA. במצב AHCI אין את הבעיה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.