פורסם 2010 ביוני 815 שנים אהלן,יש לי מארז ANTEC P150 וספק כוח של ANTEC 430W,ישנה בעיה שאני מחבר IPHONE או HD נייד ליציאות הקדמיות והם לא מספקות כנראה מספיק מתח ואני נאלץ לחברם לאחוריות.מישהו נתקל בבעיה דומה, יש פיתרון?האם זו בעית ספק/מארז/לוח אם? איך ניתן למדוד בעזרת FLUKE את המתח שיוצא?תודה
פורסם 2010 ביוני 815 שנים אתה יכול לחבר כל מולטימטר VDC רגיל כשהכונן הקשיח מחובר / לא מחובראם ההבדל במתח משמעותי (נניח יותר מ 0.1-0.2 V) יש לך התנגדות איפה שהוא במהלך הקו מתחתבדוק שכל החיבורים מחוברים עד הסוף ושאין שם קורוזיה / סימני התחממות וכובחלק מהלוחות יש ג'אמפר שמעביר usb מ 5v ו 5vs. אם הוא נמצא ב 5vs תעביר ל 5v ובכללי תוודא שהג'אמפר תקיןאם אתה לא מוצא את המקור להתנגדות אתה יכול לנתק את חוט המתח של ה usb מהלוח ולחבר ישר ל 5v ממולקס. זה יתן ל usb חיבור אם התנגדות קטנה מאוד אבל ללא הגנת עומס יתר - תשים פיוז F1A fast-blow או משהוא כזה
פורסם 2010 ביוני 915 שנים סליחה שאני קופץ על השרשוראבל אצלי במסילת ה 12 v יש 10.77וגם במסילת ה 5v יש 3.77עד כמה זה בעייתי אם בכלל?היו לי באמת בעיות בחיבור הארד דיסק נייד ללא חיבור חשמל' אבל אני לא סגור שזו הבעייה.והאם בחיבור usb אחורי זה שונה?תודה מראשספק hec לוח אינטל dg31pr
פורסם 2010 ביוני 915 שנים המתחים מ pc wizard 2010והספק אמור להספיק , יש לי אותו במפרט.לא היו בעיות בינתיים. טפו טפו... חוץ ממה שציינתי. ???
פורסם 2010 ביוני 915 שנים תמדוד את המתחים אם מולטימטר - יתכן שהלוח לא נותן את המתחים נכוןחיבור USB קדמי מתחבר ללוח אם חוטים דקים ובלוח עצמו נמצא רחוק יותר מהחיבור של הספק. כל זה מוסיף התנגדות (כלומר איבוד מתח) בדרך מהספק ל USB הקדמי. ההתנגדות בדרך ל USB האחורי קצרה יותרמתח תקין ל +5V הוא בין 4.75 ו 5.25 כשמודדים לייד התקע של הספק בלוח
פורסם 2010 ביוני 915 שנים ויש משהו שאפשר לעשות עם זה במקרה שמגלים שהלוח לא נותן מספיק מתח?בכל מקרה אני אקח מאחי ואבדוק.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים אם איבוד המתח קורה בלוח ניתן להעביר את חוט ה 5 V של ה USB ה קדמיים ל 5 V מתוך חיבור מולקס כל שהזרם לא יעבור דרך הלוח. יש לשים פיוז 1A fast-blow להגנה אל ה USB אם עושים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.