עבור לתוכן

איזה ספק כח חזק יותר ? ENERMAX VS SEASONIC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי בזיג זג מספר פעמים " סיסוניק " והם שאלו אותי " מה זה מה זה " כנראה שאחרי מאות אנשים ששואלים הם התעוררו חוץ מ Thermaltake הם לא רואים בעיניים אף חברה , בשבילם ספקי כח של Thermaltake הכי טובים בעולם הם אפילו התפארו שהם שמים את הספקים האלה במחשבים שמיועדים ל OC ושהם יותר טובים מ HEC .

הנציג מכירות סיפר לי סיפור שהוא שם ספק כח של HEC במערכת וכל הזמן היו ריסטרטים ואז הוא עבר ל Thermaltake וזה הפסיק , בכלל הם חושבים שיש באתר הזה " ילדים קטנים " שלא ממש מבינים מהחיים שלהם ושאני אומר להם שהספקים של Thermaltake לא ממש מומלצים באתר הזה הם מגחכים ואומרים לי שזה שטויות .

• תגובות 30
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רציני? אם זה נכון אני בחיים לא קונה שם

איפה הנציג של זיגזאג שיסביר את הדברים

פורסם

וואלה! זה מפתיע אותי, בעבר היה לי נסיון די חיובי עם זיגזג.

ואני במקומם לא הייתי משבח את TT יותר מדי, אמנם יש להם ספקים מצוינים אבל ההספקים הנמוכים שלהם הם כמעט תמיד אכזבה אחת מתמשכת.

לעומת זאת, אתה יכול לקנות פחות או יותר כל ספק של SEASONIC או ENERMAX ולישון בשקט. אמנם יהיה הבדל באיכות בן הסדרות הנמוכות לגבוהות אבל כל ספק עושה מה שכתוב על הקופסא.

ותזהר מחנויות ומוכרים שמדברים בערכים מוחלטים (זה זבל! זה מעולה!) לניואנסים כמו יחס עלות תועלת יש חשיבות גדולה ברכיבים למחשב (תחום שהספקים של Thermaltake בדרך כלל לא משהו בו...)

ואגב HEC מייצרים ספקים עבור Thermaltake

פורסם
  • מחבר

הסוכן מכירות של זיג זג אמר לי ש Thernaltake ביחס לחברות האחרות שמים דגש על ה 5V וה 3.3V בניגוד לאחרים ששמים רק על ה 12V

פורסם

הסוכן מכירות של זיג זג אמר לי ש Thernaltake ביחס לחברות האחרות שמים דגש על ה 5V וה 3.3V בניגוד לאחרים ששמים רק על ה 12V

:facepalm: מה...?

פורסם
  • מחבר

כן ככה הוא אמר לי " אל תסתכל רק על ה 12V תסתכל גם על ה 3.3 ועל ה 5 " שעושים OC לזיכרונות למשל זה קשור ל 5, 3.3 יש משהו בדברים שלו

פורסם

הזכרונות צורכים כמות ממש קטנה של חשמל ועם הזכרונות של היום אין שום סיבה ולא אחת לבצע אוברקלוקינג לזכרון,

היום כל זכרון למערכות יתאים באוברקלוקינג ולרוב נדרש לבצע DOWNCLOCK ולא אוברקלוק, הבדל הביצועים אפסי.

פורסם

חחח לא מכירים SEASONIC (איבורי ,זיגזג )ממש חנויות שלא הייתי קונה בהם ,פעם הבא תשאל האם הם מכירים את ספקים של PCPOWER :smile1:

הספקים של SEASONIC מומלצים ואיכותיים כמובן שיש את הסדרות הממש פשוטות שהם איכותיים אבל לא כמו הסדרות היותר יקרות .

ספקים כמו ה VX450 CORSAIR ,SEASONIC 520 S2 BRONZE ,גם ה HX 450 CORSAIR , Enermax PRO82+ 425Wזה ספקים ברמה :xyxthumbs:

לי אישית יש את ה VX450W של CORSAIR כבר שנתיים + שקט נפשי חח

פורסם
  • מחבר

אבל המחירים של CORSAIR ממש גבוהים

פורסם

יש גם חברות יותר זולות, ובאיכות סבירה.

אני חושב שכדאי לך להשקיע בספק, באופן יחסי לחומרה שלך ולעלות שלה. מה שאר המפרט?

פורסם
  • מחבר

SEASONIC 500-ET לא יסחוב OC גדול ? 30 - 100 % בשביל OC קטן 0 - 30 % אפשר גם ספק של 50 שקל מניסיון :)

פורסם

enermax liberty 400w סוחב בכיף אוברקלוק של 61 אחוזים אצלי

פורסם
  • מחבר

מה שמבאס שבישומים של אינטרנט ומוזיקה ואופיס לא מרגישים את ההבדל בין STOCK ל OC גם ב 30% כרגע אני על 17% - 2.8@2.4

פורסם

כי זה לא קשור למעבד, זה קשור לדיסק קשיח.

פורסם

יש פה כמה אפשרויות:

1 המוכר לא מעודכן - בעבר למסילות ה5V הייתה חשיבות יותר גדולה, וכשאני אומר בעבר אני מתכוון פנטיום 3

2 המוכר לא מבין בתחום - הרי אי אפשר לצפות מאיש מכירות עסוק לוודא שהוא יודע על מה מדבר ע"י חיפוש באינטרנט כמו "הילדים" האלה בפורומים

3 הוא מוכר לך לוקשים...

אני אתן לך להחליט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים