פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר שלא תבינן לא נכון ניסיתי את ה 3D של Sony והוא ממש מביש את האיכות של NVIDIA.וזה ממש מדהים בסרטים. כמובן שבמשחקים מאוד חשוב שהמשחק תומך 100 אחוז אחרת באמת יש כאב ראש אחרי 10 דקות.חוץ מזה שפה מסך 47 אינץ 3D עולה ""רק"" 5000 שקל שזה לא רחוק מהטלויזיות הרגילות. אבל לדעתי הם צריכים להיות אותו מחיר.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים כמובן שבמשחקים מאוד חשוב שהמשחק תומך 100 אחוז אחרת באמת יש כאב ראש אחרי 10 דקות.רמת התמיכה של 3dvision מתייחסת לכל מני אפקטים גראפים שצריך לבטל כי הם ספציפית לא מקבלים עומק (תלוי איך כתבו את המשחק)או בעיות ביצועים. אין לזה שום קשר לכאבי ראש. כאבי ראש אפשר לקבל אולי עם 3dvision discover שזה בעצם anaglyph (אדום\ציאן)
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים הכאבי ראש שמדברים אליהם זה בעיקר בטכנולוגיות הישנות שבהרבה מקרים גם קצב רענון התמונה לא היה מספיק לעשות את זה חלק היום בטכנולוגיה של סוני מדברים על טלוויזיות של 120 ומעלה להציג תמונה חלקה ב3D כי בגלל תמונה לכל עין צריך לעשות את זה מהר לשם השווה הרבה מסכי LCD היום תומכים רק ב60 ולא מתאימים ל3D איכותי למרות שבתאוריה אפשר להפעיל אליהם 3D אבל פה כבר כניראה יהיו אותם בעיות שהיו בטכנולוגיה הישנה דרך אגב גם לווירטואל בוי הייתה אותה בעיה -זה היה איטי מידי וגרם לכאבי ראש אני מעריך שבעתיד 120 ומעלה יהיה סטנדרט ואז לא יהיו בעיות כאלו
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים מחבר רמת התמיכה של 3dvision מתייחסת לכל מני אפקטים גראפים שצריך לבטל כי הם ספציפית לא מקבלים עומק (תלוי איך כתבו את המשחק)או בעיות ביצועים. אין לזה שום קשר לכאבי ראש. כאבי ראש אפשר לקבל אולי עם 3dvision discover שזה בעצם anaglyph (אדום\ציאן)תתפלא! אפילו עם התכנולוגיה החדשה... אם יש אובייקטים כמו טקסט ששכחו להכניס שלוש מימדים זה מעייף את העניים והמוח ההבדלים בתמונה המתקבלת..אני יודע כי ניסיתי...
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים מבחינתי, משחק שמכיל אפקטים\אובייקטים\כוונת או כל דבר אחר שלא מקבל עומק מתאים, חוזר הרבה במהלך המשחקואי אפשר לכבות את זה מתפריט המשחק - אז הוא לא שחיק ב-3DS או שלא שווה לשחק בו כך, עם או בלי כאבי ראש. (אנוידיה לרוב מדווחים על הפיצ'רים שיש לכבות במשחק במידת הצורך\האפשר)אני יכול להבין גם כאבי ראש כתוצאה מכך, אבל רציתי להבהיר שאם התמיכה היא לא "100%" זה לא מחייב שיהיו בעיות.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים אני רוצה להבין משהו..נגיד ויש לי מסך שתומך ב120HZ, מזה עוזר לי אם המשחק עצמו מציג 30 או 40 FPS?זה לא אומר שמשחקים הצטרכו לרוץ על 100-120 FPS בשביל לראות 3D בצורה טובה?התכנולוגיה הזאת עדיין לא מובנת לי מבחינת הדרישה למסכים עם ריצוד גבוה כשהתוכן עצמו לא מגיע אליו..
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים צריך הרבה כח סוס בשביל הטכנולוגיה הזאת זה נכון. אבל רוב המשחקים של היום מבוססי HAVOK ומנועים קלים אחרים. חומרה מתקדמת היום לא תתקשה להגיע לפריימרייט גבוה.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים וגם אם כן, ה-120hz (או 60hz לכל עין) זה כדי שלא תראה ריצודים בעיניים (עם אופציה לכאב ראש), אפילו אם ה-fps נמוך.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים אני רוצה להבין משהו..נגיד ויש לי מסך שתומך ב120HZ, מזה עוזר לי אם המשחק עצמו מציג 30 או 40 FPS?זה לא אומר שמשחקים הצטרכו לרוץ על 100-120 FPS בשביל לראות 3D בצורה טובה?התכנולוגיה הזאת עדיין לא מובנת לי מבחינת הדרישה למסכים עם ריצוד גבוה כשהתוכן עצמו לא מגיע אליו..בטכנולוגיה של סוני שבחלק מהדברים דומה לטכנולוגיות הישנות כל פעם יש תמונה לעין אחרת כדי שזה יעבוד התמונות במסך צריכות לעבור מהר הFPS של המשחק זה כבר עניין אחר כי תאורטית אותו הפרים יכול להופיע בשתי התמונות שמוצגות וככה תקבל פרים נמוך יותר מהריצוד של המסך המסך עצמו זה מה שהכי חשוב בטכנולוגיה הזאת ב3DS יש טכנולוגיה שונה ושם אני לא יודע עם חיבים ריצוד גבוה או לא כי זה 2 מסכים משולבים באחד על חשבון ירידת רזולוציה -(לפחות שמשתמשים ב3D )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.