עבור לתוכן

""מהפכת ה 3D החדשה""

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שלא תבינן לא נכון ניסיתי את ה 3D של Sony והוא ממש מביש את האיכות של NVIDIA.

וזה ממש מדהים בסרטים. כמובן שבמשחקים מאוד חשוב שהמשחק תומך 100 אחוז אחרת באמת יש כאב ראש אחרי 10 דקות.

חוץ מזה שפה מסך 47 אינץ 3D עולה ""רק"" 5000 שקל שזה לא רחוק מהטלויזיות הרגילות. אבל לדעתי הם צריכים להיות אותו מחיר.

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמובן שבמשחקים מאוד חשוב שהמשחק תומך 100 אחוז אחרת באמת יש כאב ראש אחרי 10 דקות.

רמת התמיכה של 3dvision מתייחסת לכל מני אפקטים גראפים שצריך לבטל כי הם ספציפית לא מקבלים עומק (תלוי איך כתבו את המשחק)

או בעיות ביצועים. אין לזה שום קשר לכאבי ראש. כאבי ראש אפשר לקבל אולי עם 3dvision discover שזה בעצם anaglyph (אדום\ציאן)

פורסם

הכאבי ראש שמדברים אליהם זה בעיקר בטכנולוגיות הישנות שבהרבה מקרים גם קצב רענון התמונה לא היה מספיק לעשות את זה חלק

היום בטכנולוגיה של סוני מדברים על טלוויזיות של 120 ומעלה להציג תמונה חלקה ב3D

כי בגלל תמונה לכל עין צריך לעשות את זה מהר

לשם השווה הרבה מסכי LCD היום תומכים רק ב60 ולא מתאימים ל3D איכותי למרות שבתאוריה אפשר להפעיל אליהם 3D אבל פה כבר כניראה יהיו אותם בעיות שהיו בטכנולוגיה הישנה

דרך אגב גם לווירטואל בוי הייתה אותה בעיה -זה היה איטי מידי וגרם לכאבי ראש

אני מעריך שבעתיד 120 ומעלה יהיה סטנדרט ואז לא יהיו בעיות כאלו

פורסם
  • מחבר

רמת התמיכה של 3dvision מתייחסת לכל מני אפקטים גראפים שצריך לבטל כי הם ספציפית לא מקבלים עומק (תלוי איך כתבו את המשחק)

או בעיות ביצועים. אין לזה שום קשר לכאבי ראש. כאבי ראש אפשר לקבל אולי עם 3dvision discover שזה בעצם anaglyph (אדום\ציאן)

תתפלא! אפילו עם התכנולוגיה החדשה... אם יש אובייקטים כמו טקסט ששכחו להכניס שלוש מימדים זה מעייף את העניים והמוח ההבדלים בתמונה המתקבלת..

אני יודע כי ניסיתי...

פורסם

מבחינתי, משחק שמכיל אפקטים\אובייקטים\כוונת או כל דבר אחר שלא מקבל עומק מתאים, חוזר הרבה במהלך המשחק

ואי אפשר לכבות את זה מתפריט המשחק - אז הוא לא שחיק ב-3DS או שלא שווה לשחק בו כך, עם או בלי כאבי ראש.

(אנוידיה לרוב מדווחים על הפיצ'רים שיש לכבות במשחק במידת הצורך\האפשר)

אני יכול להבין גם כאבי ראש כתוצאה מכך, אבל רציתי להבהיר שאם התמיכה היא לא "100%" זה לא מחייב שיהיו בעיות.

פורסם

אני רוצה להבין משהו..

נגיד ויש לי מסך שתומך ב120HZ, מזה עוזר לי אם המשחק עצמו מציג 30 או 40 FPS?

זה לא אומר שמשחקים הצטרכו לרוץ על 100-120 FPS בשביל לראות 3D בצורה טובה?

התכנולוגיה הזאת עדיין לא מובנת לי מבחינת הדרישה למסכים עם ריצוד גבוה כשהתוכן עצמו לא מגיע אליו..

פורסם

צריך הרבה כח סוס בשביל הטכנולוגיה הזאת זה נכון. אבל רוב המשחקים של היום מבוססי HAVOK ומנועים קלים אחרים. חומרה מתקדמת היום לא תתקשה להגיע לפריימרייט גבוה.

פורסם

וגם אם כן, ה-120hz (או 60hz לכל עין) זה כדי שלא תראה ריצודים בעיניים (עם אופציה לכאב ראש), אפילו אם ה-fps נמוך.

פורסם

אני רוצה להבין משהו..

נגיד ויש לי מסך שתומך ב120HZ, מזה עוזר לי אם המשחק עצמו מציג 30 או 40 FPS?

זה לא אומר שמשחקים הצטרכו לרוץ על 100-120 FPS בשביל לראות 3D בצורה טובה?

התכנולוגיה הזאת עדיין לא מובנת לי מבחינת הדרישה למסכים עם ריצוד גבוה כשהתוכן עצמו לא מגיע אליו..

בטכנולוגיה של סוני שבחלק מהדברים דומה לטכנולוגיות הישנות כל פעם יש תמונה לעין אחרת

כדי שזה יעבוד התמונות במסך צריכות לעבור מהר

הFPS של המשחק זה כבר עניין אחר כי תאורטית אותו הפרים יכול להופיע בשתי התמונות שמוצגות וככה תקבל פרים נמוך יותר מהריצוד של המסך

המסך עצמו זה מה שהכי חשוב בטכנולוגיה הזאת

ב3DS יש טכנולוגיה שונה ושם אני לא יודע עם חיבים ריצוד גבוה או לא

כי זה 2 מסכים משולבים באחד על חשבון ירידת רזולוציה -(לפחות שמשתמשים ב3D )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים