עבור לתוכן

מודם ADSL לא דרך בזק

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

אני עוזר לבעלת עסק שגנבו לה את רוב ציוד המחשבים ומשלים לה מה שחסר.

היא נמצאת בחבילת 2.5 + נתב של בזק בהתחייבות לשנתיים והנתב איננו. פניתי לבזק בבקשה להצטרף למסלול השאלה ולקבל מודם אבל נעניתי בשלילה, וקנייה של מודם דרך בזק תעלה לי 400 ש"ח.

האם מישהו יכול להציע אופציה זולה יותר? יש הרבה נתבים בחנויות אבל מודמים לא ממש, ולי לצערי אין מודם פנוי בבית.

באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לנתב אלחוטי זול שיחזיק 1-3 מחשבים בשימוש קל, אבל שיהיה יציב. האם הזולים של אדימקס או TP Link טובים?

תודה :)

פורסם

המלצה לנתב זול ודי יציב:Edimax BR-6424n.

נתב אלחוטי בתקן N.

יש לי אותו כחודש,ואחרי עדכון קושחה הוא די יציב.

פה ושם ניתוקים,אבל לא לעיתים קרובות.

עולה בסביבות ה-182 ש"ח.(ככה לפחות עלה לי)

אז אמנם אין לי איתו ניסיון רב,אבל עושה רושם שהוא עושה את העבודה,כאשר מחוברים עליו 3 מחשבים,שבכולם יש תוכנות שיתוף קבצים,שלפעמים עובדות בו זמנית.

3 שנות אחריות של פיקוק,שיש להם תמיכה טלפונית סבירה,ויש פה משתמש שטוען שהשירות שלהם ממש טוב,ואם יש בעיה בראוטר,מגיעים אליהם ישירות(הם נמצאים באיזור הוד השרון),והם בודקים ומחליפים במקום במקרה של ראוטר תקול.

מקווה שעזרתי,

יוחאי.

פורסם

שלום אנשים,

היא נמצאת בחבילת 2.5 + נתב של בזק בהתחייבות לשנתיים והנתב איננו. פניתי לבזק בבקשה להצטרף למסלול השאלה ולקבל מודם אבל נעניתי בשלילה, וקנייה של מודם דרך בזק תעלה לי 400 ש"ח.

האם מישהו יכול להציע אופציה זולה יותר? יש הרבה נתבים בחנויות אבל מודמים לא ממש, ולי לצערי אין מודם פנוי בבית.

באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לנתב אלחוטי זול שיחזיק 1-3 מחשבים בשימוש קל, אבל שיהיה יציב. האם הזולים של אדימקס או TP Link טובים?

ל-EDIMAX יש דגם משולב של מודם ונתב במחיר לא גבוה -- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597875

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה YohaiM.

Cheif, אתה יכול להמליץ על המכשיר הזה מניסיון שלך או של אחרים? איך הוא בהשוואה ל-D-Link של בזק?

פורסם

אין לי ניסיון איתו אבל רצית משהו יותר זול משל בזק... לגבי ה-DLINK-ים וה-NETGEAR של בזק -- על כולם יש סקירות ב-http://www.netcheif.com

פורסם

חבל לוותר כ"כ מהר. לזה שהיא רכשה מהם ראוטר אין שום קשר לעובדה שהיא גם זכאית להשאיל מודם בחינם, זה לא שולל אחד את השני.

פורסם

שלום אנשים,

NuNaTAK,הוא אומר שהוא פנה לבזק,והם נענו בשלילה.

מה הוא עוד יכול לעשות?

פורסם

להתעקש, לאיים להתנתק, לפנות למועצה להגנת הצרכן או אירגון אחר כלשהו. לא חסר.

פורסם

היא בהתחייבות,כך שאין לה אפשרות להתנתק,אלא לקבל קנס,אם היא תעזוב.

כל מה שנותר הוא להתחנן,כמה שזה עצוב.........

פורסם

דלינק DIR-615 ?

תומך כבר תקן N

חובר, הוגדר עובד בלי אף בעיה כבר חודש

יש לי נסיון מצויין עם דלינק שלא כמו אדימקס.

225 שקל באיבורי.

פורסם

אם אתה מאזור חדרה, אני אוכל להשאיל לך מודם של בזק עד שתמצא פתרון קבע.

פורסם

אם אתה מאזור חדרה, אני אוכל להשאיל לך מודם של בזק עד שתמצא פתרון קבע.

בחור כארז!...... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם! :)

שלומי - אני מאיזור כפר סבא והמשרד בתל אביב.

יש לי כמה עדכונים. דיברתי עם בזק סטור, ואמרו לי שניתן לקנות מודם ב-237 ש"ח. זה שונה מה-400 שאמרו לי במוקד של בזק. אני לא יודע מה ההבדל, אולי חדש מול משומש.

אפשר גם לשלם 99 ש"ח ולקבל מודם בהשאלה במקביל למסלול חיוב-זיכוי.

חשבתי גם על שני פתרונות בהישג יד:

1. יש לי שכן שגולש עם מודם ישן של אלקטל. זה דגם שחור מהודר כזה. המודם לא רשום אצלו בהשאלה, ככה שאפשר לקחת ממנו את האלקטל ולרשום אותו למסלול השאלה בבזק. ואז אפשר לחבר לאלקטל נתב פשוט.

2. יש לי כמה שכנים שהיו במסלול חיוב-זיכוי ואז עברו לקו טלפון של 012. הם קיבלו מודם ADSL מ-012 והטכנאי של 012 הפך את הנתב של בזק לסוויצ' + נקודת גישה אלחוטית. אפשר להחליף אצל אחד מהם את הנתב של בזק בנתב רגיל, ולקחת את הנתב של בזק למשרד.

בשני המקרים יש לי רשות מהאנשים.

בכל מקרה אני אפתור את הנושא ביום ראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים