פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים למעבד אני לא צריך סנסור כי יש על הלוחלהרדיסק שלי אין סנסור וגם לא לכרטיס מסךאני רוצה לחבר להם תסנסור אבל השאלה שלי היאאיפה הכי נכון לחבר את הסנסור ועם מה
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים לכרטיס מסך ביין ההיסטינק לביין הליבה.או מצד שני של הליבה, אני חושב שאפשר עם פד טרמי.להרדדסיק אני לא ממש יודע אני חושב שאולי איפה שהמנוע.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר בקשר לכרטיס מסך - שאני מוציא אותו יש שם את המשחה טרמיתאתה לא מצפה שאני יכניס את הסנסור על המשחה עצמה כי אז זה יפריד בינה ובין ההיטסינקומאחורה יש את ההלחמות..זה לא מסוכן שאני ידביק לשם משהו זה לא כאילו יקצר ויחבר בין ההלחמות או משהו מסוכן כזה?בקשר להרדיסק - אני לא מרגיש ממש בטוח להדביק אותו שם למטה על העיגול הזה כי אני מפחד שמשהו יהרס מהמגעים אם אני יחבר לא טובאם אני ידביק אותו מלמעלה על הברזל זה לא יהיה טוב ?
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים על הכרטיס מסך תחבר מאחורי הליבא (בחלק האחורי של הכרטיס מן הסתם) אתה יכול להדביק את זה אם סתם סלוטייפ או איזולירבנד ואותו דבר ההרד דיסק איפוא שהמנוע
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים קח את הסנסור ותקע אותו על עליבה ואז תסגור מעליו את ההיטסינקאצלי זה לא השפיע על חצי טמפ'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.