עבור לתוכן

איך הספקים האלו

Featured Replies

פורסם

באייבורי באתר יש להם את שני הספקים האלו ocz600 ואת טרמלטק 650 הטכנאי הציע לי לקחת את ה׳ocz600 איך שניהם ובפרט לגבי ה׳ocz הם טובים איכותיים ברמה או שהם ככה ככה חייב תשובה למה בבוקר הוא אמור להתקין לי

פורסם

חייב לבחור רק מהדגמים האלו...?

פורסם

בעיקרון כל ספק מ:

SEASONIC

CORSAIR

ENERMAX

יהיה עדיף ומשתלם.

מבין 2 הדגמים שהצעת ה- Thermaltake טוב יותר, ספק בכלל בכלל לא רע.

פורסם
  • מחבר

כן אלו במלאי הם יכולים להזמין אבל זה יקח כמה ימים

בתכלס היה לי huntkey 450W והוא נשרף ובקשתילשדרג הם הסכימו יעני שאני יוסיף כסף אז אלו הם הספקים שיש במלאי ויש להם את הסיא סוניק 750 אבל הוא כבר ממש יקר גם אלו יקרים אני תכננתי בסביבות ה400 ומצאתי את עצמי עם חריגה גדולה

טוב להזמין אפשר אבל אני לא יכול לחכות זה מחשב של הבית והם רוצים אותו ככה שאין לי את הזמן להמתין עד שיביאו לי ספק טוב אז רק אלו עומדים לרשותי

ומה הטרמלטק הזה בדקתי אמרו לי שהסדרה הזו טובה מאוד וגם הוא מודולורי

הסיא סוניק 620 יותר טוב מהם ?הוא הרבה יותר זול :'(

תכלס אין לי הברירה תמיד אצלי זה ככה שאני נאלץ לקחת משהו לא הכי טוב ואני נדפק :nixweiss:

פורסם

עדיף הסיסוניק 620, זה ספק שיש לו תג "ברונזה" יעילות 86%.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אבל מה לגבי הטרמלטק הזה 650 מודולורי ללכת עליו הוא לא גנרי או סוג של גנרי נכון?

אני הולך עליו לא אתכזב ממנו? ואם משהו יודע אם רעשני במאמץ ?

פורסם

אם כבר הייתי לוח את הסיסוניק

המודולרי 620

מחיר מעולה

פורסם
  • מחבר

אתה צודק אמרתי שרק מאייבורי אני יכול לקחת עקב אחריות ומה גם שאין להם sea sonic 620 modular אלא רק רגיל וגם צריך להזמין אותו חח

בכל מקרה התחדשתי בטרמלטק 650 W שמתי לב שעם הספק החדש המחשב קריר מאוד ובמיוחד הכ.מ. ממש קריר כי הספק הישן היה גנרי 450 והוא במאמץ היה מתחמם וזה היה משפיע על כל המערכת וכרגע המערכת שלי דורשת ספק 450 ויש לי 650 יוצא מצב שהספק לא מתאמץ בכלל והכל קריר

לא ידעתי שהספק הו גורם להתחממות :silly:

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת מה החסרונות של הספק שלי כי אני שומע הרבה אומרים sea sonic טוב הבנתי הם טובים אבל מה יש לספק שלי הוא לא טוב ואם כן מה תסבירו לי כי אני מאוד רוצה לדעת את ההבדלים בינו לבין הsea sonic למינהם ? הספק הוא Thermaltake W0163 650W

תודה מראש

פורסם

הוא מצויין אבל יקר מדי ופחות משתלם מהסיסוניק שטוב באותה מידה ועולה פחות.

את ה - M12II 620W אפשר להשיג ב - 440 ואילו ה - TT TOUGHPOWER 650W מתחיל מ - 570 ש"ח בערך.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה

ואמרו לי שיש לו בעיה עם המתחים שהוא נותן משהו במסילות וכאילו בסיא סוניק זה לא ככה אתה יודע על מדובר ?

מה ההבדלים במסילות כאילו אם זה מסילה אחת או ארבע מסילות מה יותר טוב ?

פורסם

לא יודע למה ספציפית הם התכוונו בזה.

מסילה אחת פחות מגבילה אותך ונותנת לך יותר גמישות, בגדול זה לא כזה קריטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים