פורסם 2010 במאי 2615 שנים שלום...יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק!ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס!אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)!תודה
פורסם 2010 במאי 2615 שנים החי מהר ופשוט זה לגדיר ב SATA בביוס שלאישתמש ב AHCI (לפעמים זה מצב נקרה compatibilty mode )
פורסם 2010 במאי 2615 שנים תחפש משהוא שנקרא sata / ahciבאחד מהמקומות advance setup / integrated devices / integrated peripherals / disk drivesבתוכו יהיו אפשרויות כמו sata mode / ide mode / ahci / legacy / compatibilityתשים את זה אל ide / legacy / compatibility
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר יאו הפכתי את הביוס ואני לא מוצא כלום איזה שגעוןןן!!יכול ליהות שבגלל שהוא רשום על סקונדרי מאסטר במקום פרימרי)?תודה תודה
פורסם 2010 במאי 2615 שנים אם יש לך CD IDE תעיף אותו ותנסה לחבר CD SATA או CD USBיתכן שמפריע לו שה CD נמצא 'לפניי' הכונן הקשיחתבדוק שהדיסק מחובר ל SATA הראשון בלוח (0 או 1)
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר אם אם אני ישים את הארד דיסק ראשוון בשורה אז איך אני אתקין את הוינדוס מהדיסק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.