פורסם 2010 במאי 2415 שנים אז ככה, יש לי מחשב הורדות שבניתי מכל מיני חלקים של המחשבים הישנים שלי.. בגדול זה פנטיום 4 1.7 GHz עם לוח של אינטל D845WN,זכרון 640 MB SDRAM ושני הארדיסקים - 1. 60 ג'יגה של WD, והשני 40 ג'יגה של SAMSUNG (הגדול יותר הוא המאסטר והשני סלייב), שניהם מחוברים בכבל IDE ל PRIMARY. שניהם תומכים במהירות UDMA 5 (ATA-100) x. על המחשב מותקן WIN XP PRO.עכשיו הקטע הוא כזה - שאני מעביר ברשת הביתית מידע אני מצפה לקבל מהירות סביב 11MB/s ~ (רשת ביתית רגילה של 100MB).. ומהכונן הראשון אני בהחלט מקבל קצב סביב ה 12mb/s ~ , אבל מהכונן השני אני מקבל משהו כמו רביעית מזה... 3mb/s ~ .. למה זה קורה ?בעבר לא היה לי כבל IDE כפול והכונן השני היה מחובר ל IDE SECONDARY והיה איטי בגלל שהוא הוגדר כ UDMA2, אבל עכשיו הוא מוגדר כ UDMA5, אז מה הבעיה ? למה שיהיה איטי כל כך ?איזה בדיקות אפשר להריץ עליו לראות אם הוא בסדר או לא ?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים לריץ BENCHMARK עם תוכנה HDTUNE FREE ולגיד לנומה מהירות שיש.http://www.hdtune.com/download.html
פורסם 2010 במאי 2515 שנים הלוחות האלה בדרך כלל כוללים שני יציאות מהלוח, נסה לחבר אותו עם כבל בנפרד ולבד... בכל מקרה, כרגע נראה שההארדיסק פגום.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים לא חושב שהבעיה בדיסק הקשיחאחוז השימוש במעבד מאוד גבוהה, תנסה לראות מה גורם לזה ולעשות סריקת וירוסים+רוגלות
פורסם 2010 במאי 2515 שנים קונן מאד איטי.בגלל מעבד ? בגלל עובד PIO ?עם סקריפט שכאן תעשה ריסט ל DMA ומיד תבדוק שוב עם HDTUNE.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר גם שחיברתי את הכונן ל IDE PRIMARY לבד הוא במהירות איטית...אין קשר לוירוסים או רוגלות וכאלה גם הכונן פורמט לגמרי.. ממ מזה בדיוק הסקריפט הזה, מה עושים איתו ?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים התשובה בסטיקי (בראש הפורום) של פורום אמצעי אחסון-תעבור על ההסבר שם כדי להיות במצב DMA כפי שציין Ivan
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר הנה תמונה של ה TASK MANAGER ניסיתי לעשות את המדריך, הכונן יושב על DMA IF AVAILABLE, אבל הוא נשאר ב PIO MODE.. איך משנים את זה ?
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר טוב הסרתי את ההתקנים גם דרך ה DEVICE MANAGER וגם דרך הרג'סטרי.. אבל זה ממשיך להישאר ב PIO MODE. הצעות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.