פורסם 2010 במאי 2115 שנים היי חבר'ה,אני מחפש לקנות עוד שעה מארז למחשב HTPCאנחנו לא קונים מארז שוכב כי הוא לא מתאים לסלון שלנו, אנחנו קונים מארז של מחשב רגיל ומחביאים אותודרישות:1. שיהיה שקט - במינימום משהו נגד ויברציות מהארדיסק2. שיהיה יפה - עדיפות לדלת קידמת שמסתירה את הכל (כמו RS101 TT)עדיפות לגודל מארז שהוא לא FULL TOWER (קוראים לזה מיד-טאוור אני חושב)עדיפות למארז שלמכירה ב KSPתודה על כל עזרה!!!
פורסם 2010 במאי 2115 שנים שקט ויפה זה טוב.. זה מה שכולם מחפשים.מה בנוגע לגודל, ולמחיר?איזו חומרה יש בפנים? (צריך לדעת מה רמת האוורר המינימלית שצריך) תפרט יותר בבקשה.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים לי יש את זה.מתאים ללוחות אם מיקרו ATXhttp://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzM=[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר אני מחפש בגודל שאתה רשמת, microATXלוח אםMA-785-GMT-UD2H מעבד Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box הארדיסק Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS תקציב ... עד כ-500
פורסם 2010 במאי 2115 שנים זה בדיוק לוח האם והמעבד שיש לי עם 4 גיגה זיכרון ודיסק 640בלי שום דבר מיוחד הכל סטוקעובד נהדר עם 1080P
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר אני יודע שהמפרט מספיק טוב בשביל HTPC אני חקרתי את זה הרבהמה לגבי מארז, יש לך המלצה לאחד שקט ויפה ?
פורסם 2010 במאי 2115 שנים המארזים של אנטק הכי טובים ל-HTPCהרכבתי למישהו את המארז שלהם השוכב והוא ממש ענק בגודלהמארז שלי 3480 הכי טוב לדעתי גם קטן וגם שקטלא הרכבתי CD אני רק משתמש ב-DOK ו-WIFIיש לי עליו תוכנת שליטה VNC ואני שולט עליו מהמחשב שלי הפעלה רגילה אני עושה ממנו אבל סידור תיקיות ועדכונים מהמחשב שלי באמצעות תוכנת השליטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.