עבור לתוכן

גיימר כבד מחפש לשפר את המערכת עד 1500 שח

Featured Replies

פורסם

אני גיימר כבד עם מסך 24 (רזולוציה 1200X1900) ומוכן להשקיע עד 1500 שח בשביל לשפר את המפרט הקיים.

המעבד שלי בOC מקסימלי שהלוח אם מציע, וגם הכרטיס מסך מנוצל עד הסוף, אבל עדיין זה לא מספק אותי במשחקי HIGH END

אולי זה יפתיע כמה אנשים אבל אני מרוצה מגודל הדיסק קשיח וזה החלק האחרון שארצה להשקיע בו.

מה אתם מציעים לעשות?

תודה לעונים.

פורסם

בין אם זה המעבד ובין אם לא.. שילוש חדש וכדאי יעלה מעל לתקציב שלך, לכן זו לא אופציה. גם ממש לא כדאי להחליף רק מעבד בפלטפורמה הישנה הזו.

כרטיס מסך כבר שייך לפורום אחר.

אישית עם מסך 24" ועם כרטיס מסך אשר חלש משלך.. אני לרוב משחק ברזולוציה של 1680x1050. אולי בשולחן העבודה ברזולוציה כזו הכל יהיה מטושטש ולא נעים, אבל במשחקים אין שום אפקט שכזה, הכל נראה כמו שצריך. לכן אני מציע שתנסה לרדת קצת ברזולוציה ותראה אם זה מועיל לך. אני בעצמי בשולחן העבודה ברזולוציה הטבעית של 1920x1200 אבל במשחקים לא רואים הבדל בין זו ל-1680x1050 ומשום שאני מרוויח יותר פריימים לשנייה- זו הבחירה שלי.

שבת שלום. :)

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להתפשר על הגדרות, ואני גמיש עם התקציב ויכול לעלות ל2K.

האם מעבד Q9650 יתן שיפור מעל הE8400 שיש לי כרגע?

אני שוקל להביא אותו, השאלה האם אפשר לבצע בו OC עם הEP43 זה הFSB המקסימלי שלו זה 400

פורסם

מה שיתן שיפור זה כרטיס מסך ! הרבה מעבר למעבד ולכרטיס מסך.

ואת זה אני אומר בתור אחד שיש לו אותו מעבד ואותו זיכרון כמו שלך ומשחק בכל המשחקים ב1920*1200 על מקסימום עם פילטרים.

פורסם
  • מחבר

אני מעדכן כרטיס מסך לHD5850 וצריך מעבד ל755 שלא יגרום לצוואר בקבוק

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לשדרג קודם את הכרטיס מסך ולבדוק אם בכלל תרגיש את הצוואר בקבוק - לדעתי הוא לא יהיה מורגש !

במידה ואני צודק ולא תרגיש בו - תחסוך לI5/7 - יהיה לך אויר לנשימה.

פורסם
  • מחבר

טוב מכרתי את ה4890 אני מחכה שיגיע אלי ה5850... למישהו יש בנצים של מעבדים עם הכרטיס ב1900X1200?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים