עבור לתוכן

מסך כחול ב win 7 64 bit- מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחר התקנת win 7 64 bit על מחשב חדש (זה המחשב שלי שמופיע במפרט מחשב ) הופיע מדי פעם מסך כחול (במיוחד במשחקים- mw2-) עם הודעה משהו בסגנון - שהוא זורק כתובות פיזקליות וליד זה מספרים רצים- לא הספקתי לצלם זה קורה מהר מדי.

פירמטתי את ההארד דיסק אתמול (seagate ST3500418AS‎ ) והתקנתי שוב אתמול, כבר בהתקנה בשלב שבו המחשב עושה פעם ראשונה ריסטרט וחוזר להתקנה קיבלתי עוד פעם מסך כחול- המחשב איתחל את עצמו וחזר לאותה נקודה ההתקנה, סיימתי את התקנה ולאחר כמה שעות עבודה קיבלתי שוב מסך כחול כמו כן אח"כ היה משהו מוזר שבו לא הייתי יכל ללחוץ על הסמלים בלוח העבודה (על התחל ושורת משימות היה אפשר ללחוץ) עד שלא אתחלתי את המחשב.

עשיתי בדיקה לזכרונות עם memtest 86 במשך לילה (מצורפת תמונה), והכל עבר תקין.

אני לא יודע אם זה קשור אבל הכרטיס מסך שלי עושה קצת יותר מדי רעש (יותר חזק מהמאוורר סטוק של המעבד) הוא כל כמה שניות מגביר את עוצמת המאוורר מ 30% ל 50% (במנוחה כמובן) כשהטמפ' היא 51C , במאמץ (MW2) הוא מגיע ל60C (התקנתי דרייברים עדכניים). הרעש עצמו כבר משגע אותי...

אני ממש לא יודע מה לעשות כבר :nixweiss:

אני אשמח לכל עזרה שהיא

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

ליכנס כמו למצב בטוח עם F8 ושמה

ליבחור לא לעשות איתחול בשגיאה.

שיש מסך כחול אפשר לראות מה שגיאה.

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את ה win כמו שאמרת אני עכשיו מחכה לקריסה...

שכחתי להוסיף שמדי פעם (זה קרה לי פשוט הרגע) הexplorer מפסיק להגיב ומדווח על קריסה )explore stop working)- זה קורה גם בדפדפן וגם בסייר הקבצים (יענו הודעה שגיאה דומה -כשאני גולש באינטרנט או סתם מעביר קבצים) עכשיו פשוט קרה שהיה מסך שחור לרגע אחרי ההודעה ולוח העבודה חזר ללא אייקונים או שורת הפעלה ורק שעשיתי alt ctrl delete והחלפת משתמש חזר לי הלוח עבודה הרגיל

פורסם
  • מחבר

המחשב שוב קרס... פעמיים... :kopfpatsch:

הרצתי בדיקה על הכונן קשיח עם התוכנה "SeaTools for Windows" הבדיקה הקצרה עברה בסדר, היום בבוקר הרצתי את הבדיקה הארוכה וכשחזרתי בצהריים היה מסך כחול (תמונה 1) שאותו צילמתי.

כשבאתי יותר מאוחר לחבר את המצלמה כדי לראות את התמונה המחשב שוב קרס ברגע שחיברתי (תמונה 2) , אז העברתי דרך דיסק און קי דרך המחשב נישא.

מה אתם אומרים?

הרצתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים