פורסם 2010 במאי 1515 שנים שלום,לאחר ניקוי מאוורר כרטיס מסך (עשה הרבה רעש) המחשב לא נדלק.ניתקתי את כל הרכיבים(דיסקים קשיחים, כרטיסי PCI, וUSB חיצונים). כרגע מחובר אך ורק כרטיס מסך והמחשב עדיין לא נדלק.איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק?המחשב:לוח אם : GA-965P-S3 R3.3מעבד: E6750 כרטיס מסך : RADEON X1950 PROיש לי ספק כח נוסף של P4 הוא יכול להתאים ללוח הזה?בתודה מראש על העזרה!
פורסם 2010 במאי 1515 שנים איך ניקית את המאוורר עם מים?רק עם ספרי לחץ אויר או משהו שהוא דוחס אויר.יכול להיות שיש קצר.תנתק את כבל ספק הכוח ותחבר שוב.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר נקיתי בעזרת שואב אבק והכרטיס עבד לאחר הניקוי. הבעיה שהרעש רק החמיר.הוצאתי את הכרטיס שוב פעם ובדקתי את המאוורר האם הוא יושב טוב והחזרתי חזרה.מאז המחשב פשוט לא נדלק.אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושום דבר לא נדלק- המאוורר של הספק + מעבד לא מסתובבים, גם הנורות של המארז לא נדלקים.וכמובן גם המסך לא נדלק.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים תוציא את הכרטיס מסך ותבדוק החריץ שלו אם יש שם משהו מקצר....יכול להיות שדחפת אותו בכוח ומשהו קטן שם זז ועכשיו הוא מקצר-ככה קרה לי פעם.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים להוצי הכל מלוח אם (להשאיר רק מעבד ומארז.)עכשין נידלק ?לא ?לקצר חוט ירוק עם חוט שחור בפלאג 24 פינים צספק ללוח.עכשיו נידלק ?
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר השארתי מארז ומעבד ועדיין לא נדלק.אני רוצה לראות שהבנתי נכון - לקצר את החוט הירוק (5V) לחוט שחור כלשהו (GND). בזמן שהפלאג 24 מחובר ללוח. הבנתי נכון?אוקי מבדיקה נוספת מצאתי בפורום שהחוט הירוק משתמש להפעלת הספק.עשיתי קצר בין החוט הירוק לשחור כשהספק מנותק מהלוח, הספק אמור להידלק?אם כן, הספק לא נדלק.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים אתה אמור לבדוק את הספק כשהוא מנותק מהלוח אל ידיי חיבור pc_on אם אדמה (ולא 5vs אם אדמה)ירוק + שחור לא נדלק --> ספק דפוק
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר ביצעתי את הבדיקה והספק לא עבד.צריך לקנות ספק חדש.תודה רבה על העזרה חסכתם לי בדיקה מעבדה!
פורסם 2010 במאי 1615 שנים תנתק גם את החיבורים של הספק מהלוח ולאחר מכן תבדוק את תקינותו.אם לא עובד תקנה ספק חדש.
פורסם 2010 במאי 1615 שנים הוא יעבוד אבל אתה תחשוב שהוא לא כי המאוורר לא זזהוא יתחמם אם תשאיר אותו כמה זמן ללא מאוורר
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר לבסוף לקחתי ספק של P4 עם מחבר 20פין, חיברתי ללוח והמחשב נדלק (כולל המאוורר של המעבד).קניתי היום ספק חדש, אני מקווה שהנזק היחיד למחשב זה הספק.תודה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.