עבור לתוכן

בזק בין לאומי התחילו בגלוי להגביל נפח גלישה

Featured Replies

פורסם

אמנם התשובה של מולטיקור היא מצטדקת בעליל,

אתה באמת יכול להגיע ל-65 ג'יגה בחודש אחד של הורדת משחקים חוקיים?

האם זה משהו שאפילו עלול לקרות מספר חודשים רצוף?

לא מזמן הייתה חבילה בסטים של כל משחקי רוקסטאר במחיר מצחיק.

עם GTA 4 לבדו ששוקל 10 ג'יגה, והאחרים (VC/SA/3) ששוקלים כמה ג'יגות כל אחד, והמשחקים האחרים שהם לא GTA ושאר ירקות- קשה לי לראות איך אתה -לא- עובר את ה 65 ג'יגה בסוף החודש.

ודילים כאלו מופיעים לא מעט.

אנשים שוכחים שיוטוב לדוגמה עברו לרזולוציות גבוהות וביטרייט גבוה יחסית, אני כבר מזמן לא רואה שם סרטונים בפחות מ 480P, יוצא שאפילו אדם פשוט שרואה סרטונים ביוטוב יכול לצבור המון תעבורה בגלל זה.

• תגובות 51
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כלום 65 גיגה בחודש, קצת youtube הורדת כמה סרטים,סדרות בstreaming אתה בקלות מגיע ל80-100 גיגה בחודש

פורסם

שלא נדבר על פורנו ב- HD

פורסם
זה כלום 65 גיגה בחודש, קצת youtube הורדת כמה סרטים,סדרות בstreaming אתה בקלות מגיע ל80-100 גיגה בחודש

כן וזה בכלל בלי לחשב את הפורנו שזה מוסיף בקלות עוד איזה 200 גיגה בחודש ;D

פורסם

בתור משתמש שיש לו רשת ביתית של 3-4 מחשבים, +סטרימינג+יוטוב, הורדות פה ושם, סדרות וכו' זה לא שימוש אקסטרימלי במיוחד, אבל בקלות עובר אצלי כל חודש בקביעות את ה100GB, ובחיים לא שמעתי חפירות מספקית כזאת או אחרת שחרגתי... :smile1:

מצד אחד דוחפים לנו חבילות של 5-10Mb, גם אם המשתמשת זה סבתא שפותחת מחשב פעמיים בחודש :facepalm::nixweiss:

מצד שני, אם כבר משתמש כבד "מעז" לשדרג לפס רחב בגלל דרישה לרוחב פס, אז הם מקבילים אותו בנפח גלישה למרות שהוא משלם על זה :bash:

שיבטיחו לספק את הקו שהם יכולים לספק, לא צריך יותר מזה כלום

וד"א

לדעתי לא אקטואלי לחפור פה מי מוריד מה, אם זה משחקים בWAREZ, בSTEAM, סדרות או קבצי WORD....

זה לא הנושא, שכל אחד יעשה את עיניינו ויוריד את מבוקשו איך שהמצפון מאשר לו ::)

פורסם

לא מזמן הייתה חבילה בסטים של כל משחקי רוקסטאר במחיר מצחיק.

עם GTA 4 לבדו ששוקל 10 ג'יגה, והאחרים (VC/SA/3) ששוקלים כמה ג'יגות כל אחד, והמשחקים האחרים שהם לא GTA ושאר ירקות- קשה לי לראות איך אתה -לא- עובר את ה 65 ג'יגה בסוף החודש.

ודילים כאלו מופיעים לא מעט.

אנשים שוכחים שיוטוב לדוגמה עברו לרזולוציות גבוהות וביטרייט גבוה יחסית, אני כבר מזמן לא רואה שם סרטונים בפחות מ 480P, יוצא שאפילו אדם פשוט שרואה סרטונים ביוטוב יכול לצבור המון תעבורה בגלל זה.

אין בעיה, נזרום איתך.

15 ג'יגה - GTA IV

4 גי'גה - GTA SA

4 ג'יגה - GTA VC

4 ג'יגה - GTA 3

יוטיוב - 10 ג'יגה

פורומים וגלישה שונה - 10 ג'יגה

סה"כ 47 גי'גה.

אז מה אתה מבלבל בשכל על הורדות חוקיות?

אם אתה מוריד רק חוקי, אין סיכוי שבמשך שנה למשל, חודש אחרי חודש תעברו את ה 50 גי'גה.

פורסם

מה קורה אם אני מוריד עוד כמה משחקים מקוריים מ-Steam? אני אוהב לגוון.

פורסם

אין בעיה, נזרום איתך.

15 ג'יגה - GTA IV

4 גי'גה - GTA SA

4 ג'יגה - GTA VC

4 ג'יגה - GTA 3

יוטיוב - 10 ג'יגה

סה"כ 47 גי'גה.

אם אתה מוריד רק חוקי, אין סיכוי שבמשך שנה למשל, חודש אחרי חודש תעברו את ה 50 גי'גה.

הוא יכול גם להוריד מראפידשייר, חוקי 100%

פורסם

אין בעיה, נזרום איתך.

15 ג'יגה - GTA IV

4 גי'גה - GTA SA

4 ג'יגה - GTA VC

4 ג'יגה - GTA 3

יוטיוב - 10 ג'יגה

סה"כ 47 גי'גה.

סבבה, אם יש בית עם שלושה ילדים שגולשים רק ביוטיוב ובפורומים, לפי החישוב שלך, הם ביחד בכיף מגיעים של 60 GB

ועוד לא הוספנו את הגלישה של ההורים (גם אם הם רק בyent\מייל\בנק).

ואחד מהם מוריד בsteam משחקים\משלם על הרדיו של last.fm.

וכ'ו וכ'ו.

זה לא ממש בעיה בבית עם שלושה ילדים לעבור את ה50 GB.

פורסם

אין בעיה, נזרום איתך.

15 ג'יגה - GTA IV

4 גי'גה - GTA SA

4 ג'יגה - GTA VC

4 ג'יגה - GTA 3

יוטיוב - 10 ג'יגה

סה"כ 47 גי'גה.

www.steamcommunity.com/id/Zeev

יותר ממאה משחקים מקוריים. אחרי פורמאט אני מעדיף להוריד את המשחקים שיש לי על 800-מגה לשניה מאשר ללכת לחפש גיבויים.

כל משחק שם שוקל 5 עד 15 ג'יגה.

תזכור גם שיש דמואים. וכל דמו שוקל לפחות ג'יגה.

תזכור גם שיש שירותי סרטים אונליין כמו Orange Time או Rapidshare Movies וכו שאתה מוריד משם באופן חוקי אחרי ששילמת בכסף או באמצעות rapid points.

תזכור גם שיש עוד תוכנות ואתרים דיגיטליים להורדת מוסיקה, משחקים שנצמדים לחשבון שלך ואתה לא צריך CD או DVD כי זה סיפור לצרוב כל דבר ואז לך תזכור איפה שמת את זה

להביא לך עוד דוגמאות שזוללות עשרות GB באופן יומיומי?

פורסם

את היוטיוב והגלישה סתם ניפחתי, זה לא מגיע אפילו לג'יגה אחד תעבורה חודשית.

פורסם

את היוטיוב והגלישה סתם ניפחתי, זה לא מגיע אפילו לג'יגה אחד תעבורה חודשית.

כל סרטון, באיכות נמוכה, לוקח עשר מגה לפחות. איכות נמוכה, כן?

כדי להגיע לעשר ג'יגה תעבורה בחודש, אתה צריך לצפות לפחות בשלוש סרטונים כל יום. אני מניח שכל גולש ממוצע נכנס לפחות פעם ביום לגוגל (אתרי חדשות שמפרסמים כתבות עם סרטונים מגוגל) ורואה יותר משלוש סרטונים -> אתה מסיים סרטון אחד, ואז אתה רואה פרסום לסרטון אחר בנושא. וככה זה מתגלגל.

אם הטענה הזאת עדיין לא נראת לך, תחזור עמוד אחורה, הודעה אחרונה ותקרא מה שרשמתי.

פורסם

ועדיין זה לא מגיע לג'יגה תעבורה,

אתה רוצה להגיד לי שאתה רואה 1000 סירטונים ביוטיוב בחודש?

ומשחק במשחקי מחשב ורואה סרטים?

מתי יש לך זמן לכל זה? אתה לא ישן?

בקיצור, תפסיקו לקשקש סתם, אני לא מצדטק כאן ואומר "למה אתם בוכים על הורדת WAREZ".

לטענתי, ההגבלה הזו היא מפגרת, לא משנה מה אתה מוריד.

פורסם

אתה - פשוט - לא קורא את מה שאני רושם. חבל לי על הזמן... :s07:

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאתה רואה 1000 סירטונים ביוטיוב בחודש?

זה בהחלט סביר. לדוגמה, אני וחברה שלי משתמשים ביוטיוב הרבה פעמים פשוט בתור jukebox (במיוחד לאור אפשרויות הפלייליסט החדשות שהכניסו). קליפ ביוטיוב הוא בכיף 30 מגה ויותר. עשרה שירים בערב בממוצע = 300 מגה ליום = 9 ג'יגה לחודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים