עבור לתוכן

בזק בין לאומי התחילו בגלוי להגביל נפח גלישה

Featured Replies

פורסם

בתכלס אני לא ראיתי שום חוזה, פשוט התקשרתי ואף אחד לא הציג לי תנאים כאלה,

כך שאני לא בטוח עד כמה זה חוקי מבחינתם ליישם משהו שלא חתמתי עליו באופן אישי ולא הוצג לי במהלך ההסכם בע"פ בטלפון.

ואת ה65 כבר עברתי מזמן! בריבוע.

• תגובות 51
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שני צדדים למטבע: לקוח שקיבל את ההסכם והתחבר אליהם בתנאים הללו הסכים לתנאים האלה. הם לא צריכים להיות מודגשים והם לא מחייבים חתימה מיוחדת

לידם.

הצד השני של המטבע: כל עוד לא כתוב בחוזה מה קורה במידה ועוברים על הנפח המשמעות היחידה היא שיש לחברה עילה לסיים את החוזה\החבילה. היא לא יכולה

לחייב את הנפח העודף באיזה תעריף שבא לה.

פורסם

הצד הראשון לא קיים, הם לא מציגים אותו או מבקשים הסכמה לפני החיבור. הלקוח מקבל אותו רק לאחר מכן ולכן אין לו שום תוקף.

פורסם

אני מאשר, אין שום צד ראשון למטבע, משום שלא נאמר לי בטלפון דבר על הסעיף הזה.

גם אני עדכנתי חבילה ופעם ראשונה שראיתי את ההגבלה הזאת במייל שהם שלחו.

פורסם

הגיע הזמן שיעשו את זה.

כל הכבוד להם ומקווה ששאר החברות ילכו בעקבות זה.

פורסם

אפשר לחשוב מה קרה? עוד פעם כולם בוכים שלא נותנים להם להוריד warez בפול גז? :screwy:

תבדוק מולם אם יש חבילות מיוחדות ומה התנאים וזהו.

ואם אני מוריד משחקים מ-Steam?

פורסם

נראה לי שזה סוג של סעיף מילוט שמאפשר לחברה להתמודד עם גולשים שמנצלים מסחרית את חשבון הגלישה שמיועד ללקוח פרטי.

פורסם

היו על הנושא עשרות שירשורים, הסעיף הזה קיים מאז ומעולם אצל כל ספקיות האינטרנט, אך עדיין לא שמעתי שהוא נאכף בצורה כלשהי (בבזב"ל)...

היחידה שבאמת אכפה אותו היתה נטויז'ן שניתקה לקוח שחרג מההגבלה שלה, אך זה היה מקרה יחיד ולא שמעתי שהוא חזר על עצמו (אחרי הפרסום השלילי שהוא יצר).

פורסם

אצל נטוויז'ן יש הגבלה של 100GB.

לא אמרו לי את זה בחיבור.

רק ביומיים האחרונים עברתי את זה, ולא קרה כלום.

בחודש אני עושה בסביבות ה200-300GB.

פורסם

אני עושה בסביבות 150-200 באורנג'

גם לא אמרו לי כלום

פורסם

אני לא יודע ספציפית לגבי בזק בינלאומי, אבל לפני 4 שנים אינטרנט זהב בזמנו ניתקה אותי בטענה שהורדתי יותר מ5 ג'יגה לחודש. בדקתי את התקנון ומסתבר שזה באמת הופיע. ואז הסתכלתי גם בתקנון של נטוויזיון ולהם היה כתוב שאפשר עד 20.

הקיצר, סביר להניח שזה לא סעיף חדש בתקנון והיה קיים תמיד, והחברה פשוט שומרת לעצמה את הזכות מתי להפעיל אותו ואם בכלל.

פורסם

איזה אפקט העדר....כל מי שמשתגע עם "מה יקרה אם אני אוריד יותר" - אנחנו לא נציגים של החברה תתקשר כוכבית 3014 ותעדכן גם אותנו עם התשובה.

כל השאר - אני עדיין מסתכל על זה כBS וכסת"ח.....וכהוכחה יש אותי ועוד רבים שלא קרה להם כלום !

פורסם

ואם אני מוריד משחקים מ-Steam?

אמנם התשובה של מולטיקור היא מצטדקת בעליל,

אתה באמת יכול להגיע ל-65 ג'יגה בחודש אחד של הורדת משחקים חוקיים?

האם זה משהו שאפילו עלול לקרות מספר חודשים רצוף?

פורסם

איך אני אוהב את הצדיקים האלה, שמטיפים לכולם לא להוריד כלום.

בינינו אתם מורידים כמו כולם, סרטים/סדרות/תוכנות/משחקים.

אז די להצטדק.

כי אני מאמין שאתם לא קונים כל משחק שיוצא לשוק.

וכל סרט, וכל 4 שנים ווינדוס ואופיס.

אז די לחפש את הבנאדם. אתם יודעים שהוא אמר שהוא מוריד מסטים רק כדי שלא ינעלו לו, אז אתם רוצים בכוונה?

אז אתם יודעים מה? הבנאדם הזה יש לו אתר ענק שמאוכסן אצלו בבית, והוא צריך כל היום להעלות דברים, וזה מרגיז אותו שהם מגבילים אותו ל65 ג'יגה :bash:

נו באמת, זה עצוב. :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים