פורסם 2010 במאי 1015 שנים יש לי אנטי וירוס NOD32..מה עוד כדאי לי להוריד? שישמור לי על המחשב מפני רוגלות וכל זה..
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר קודם כל אני בת.. דבר שני בטח שצריך..יש תוכנות שעושות סדר במחשב ומוחקות כל מיני קבצים שלא צריךבקיצור אני יודעת שיש כמה תוכנות שאותן חובה להתקין בכל מחשב..כמו שבכל מחשב חושב להתקין אנטיוירוס..
פורסם 2010 במאי 1015 שנים קצת קשה היה לראות את המין בלי הסימן בפרופיל וההדועה שמנוסחת "בלשון זכר".אין פתרונות קסם פה. כדי לעבוד על מחשב ולקבל ביצועים טובים צריך להבין מה עושים.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים לא צריך יותר מאנטי-וירוס למחשב, יותר טוב יהיה לעשות שימוש נכון במחשב: לא ללחוץ next next next בכל התקנה ואחרי זה לראות שיש לך 10 טולברים בדפדפן. לא להתקין טולברים. לא להוריד עם תוכנות כמו eMule : לא ללחוץ על פרסומות. לגלוש עם דפדפן שיש בו חוסם פרסומות (firefox + adblock plus למשל). עכבר, מקלדת, מסך ומצלמה יעבדו גם בלי שתתקיני את התוכנות שמגיעות איתם. לא להוריד תוכנות לא ידועות. תתחדשי ובהצלחה
פורסם 2010 במאי 1015 שנים אפשר להתקין CCleaner תוכנה נחמדה שמנקה "שאריות" ..Foxit Reader במקום זה של אדובי.ההגנה הכי טובה על המחשב זה לא לעשות דברים שלא מבינים.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים החינמי והלא חינמי של Zone Alarm חוסם כל מה שזז במחשב שלך. כמו גם כל הfirewall האחרים. זה יותר מזיק מאשר מועיל.אני אישית כבר יותר מחודש בלי שום אנטיוירוס והמחשב פועל מעולה. יותר חשוב להתקין בfirefox את הaddon בשם noscript מאשר אנטיוירוס.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים יש גם תוכנות תחזוקה אם את רוצה בתשלום יש את TuneUp Utilities 2010 או חינמית Advanced SystemCare Free v3.5.1 http://tinyurl.com/234euo3 + Smart Defrag v1.45 http://tinyurl.com/smart-defrag1-45 לא להוריד עם תוכנות כמו eMule : לגביי זה אני לא מסכים אפשר להוריד עם תוכנות כמו eMule רק צריך לשים לב למה שמורידים, אני משתשמש באימיול שנים ולי אין שום בעיה ושום וירוס או רוגלה.
פורסם 2010 ביולי 815 שנים מה אני אגיד לך...אני יכול להמליץ לך על תוכנות שימושיותדפדפן- פיירפוקסמדיה- VLCצריבה- CDBURNERXPחילוץ קבצים- WINRARקורא PDF- אדובי או FOXITהמרת קבצים- SUPERוכל מיני דברים שימושים....שליחת הודעות בחינם(חוץ מסלקום-לא מוגבל למספר הודעות)לטלפונים סלולארים מהמחשב-TAXTMEFREEהסרת "טאגים" מהשירים(שאת מפעילה שיר הוא לא יראה לך את השם בג'יבריש)- MP3TAGאת כל התוכנות את יכולה למצוא בקלות בגוגל....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.