עבור לתוכן

כמה וואט דורשת המערכת שלי

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם רואים במפרט שלי יש לי 3 הרדדיסקים כרטיס 8800GT מעבד INTEL E6750 2.66 ו 4 GIGA RAM הספק נדפק ככול הנראה איזה כוח דורשת המערכת מינימום ומקסימום מאמץ .

ואם אפשר תוכנה שאומרת כמה וואט נקי יש לי בספק?

אם זה אוורסט יש לי רק אני לא יודע איך לקרא את מה שרשום (כמה כל דבר לוקח).

פורסם

לגבי כמה המערכת לוקחת, תוכל לבדוק פה:

http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

לגבי כמה הספק שלך מוציא, בדרך כלל כתוב עליו, אולם אם הוא גנרי יתכן בהחלט שהוא יוציא פחות מזה.

אם תעלה לפה את הדגם שלו נוכל לומר לך.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

00061p.jpg

Uploaded with ImageShack.usזה הספק אם תוכל למצא משהוא על בדיקת מאמץ שאני אוכל לבדוק כמה עכשיו הוא נותן אני אשמח

260W קיבלתי אבל אני לא יודע איך להשתמש במה שהבאתה אז מילאתי מה שיכולתי לקרא (שובר שיניים בשביל לקרא מה רשום).

הכרטיס מסך אני אמור למלאות גם PCI-E X16 או שמספיק למלאות כרטיס מסך כי אם כן זה הופך ל 320W .

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל עברו 24 שעות ואני עדיין לא קבלתי תשובה

פורסם

לגבי ה PCI-E X16 אם אנחנו מדברים על:

Additional PCI Express Cards:

אז כתוב לך מפורש Exclude Video Card(s) from this list. כלומר, לא להכליל את הכרטיס מסך.

לפי בדיקה שלי אתה אכן נע בסביבות ה 300W+.

למיטב ידיעתי הספק שלך הוא גנרי, ספק גנרי של 500W יוציא לרוב לפחות 300W אולם המתח לא תמיד יציב וישנם עוד חסרונות כמו שמפורט בסטיקי/נעוץ בראש הפורום.

אני ממליץ לך שבמידת האפשר תחליף לספק איכותי של 400W וככה תוכל להיות שקט.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הספק שלי אם צריך להוסיף את זה או לא זה בגלל שאמרו בכל מקום על ה480GTX שלוקח 300 וואט וכשבדקתי הוא לקח רק 230 בערך וכשהוספתי את זה הוא הראה 300 וואט (בנוסף שאני לא קורה טוב אנגלית). פלוס ועוד פלוס שווה מינוס ;) (והמבין יבין).

האמת שבגלל מה שהצעתה לי שאלתי כמה שלי נותן עכשיו בפועל, כי שנתיים המערכת פעלה יופי עד שהוספתי הרדד דיסק ואחרי שבוע המכשב קרס.

הוצאתי כל חלק בנפרד עד שהוצאתי את הכ' מסך ואז הוא פעל.

הדאגה שלי שהכרטיס מסך נדפק בגלל זה ולכן היתי רוצה לבדוק את הספק אם הוא נותן את אותו כוח שהמחשב אמור לקבל גם עכשיו ורק הכרטיס נדפק סופית.

אין איזו תוכנה??? :'(

פורסם

אני לא מכיר תוכנה שבודקת כמה הספק מוציא בפועל :(

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להשקיעה על ספק הרבה רק שיחזיק מעמד, כי אני עומד להחיליף אותו במערכת חדשה אם משהוא יוכל להציעה ספק 400W במכיר טוב שיחזיק את המערכת שלי אני אשמח! (אבל שיהיה טוב).

עד 200 שקלים "גג".

פורסם

http://tms.co.il/product/6846

32A במסילת 12V אמורים להספיק בהחלט.

ויש בדיוק 3 מחברי SATA להארד דיסקים שלך.

פורסם
  • מחבר

אם החישוב שלי נכון 80% מ 400 זה 320 זה יחסית גבולי אני רוצה 350 עד 400 W

מה גבי אלו

EZCOOL ATX-400 400W

ATX POWER SUPPLY 400W

Power Supply 400Watt SP-ATX-400WT-PFC SPIRE

JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL

האחרון נשמע מבטיח מה אתם אומרים (תציעו גם מעצמכם אבל כאמור שיהיו 350W ריל פאוור לפחות).

פורסם

אתה ממש אבל ממש טועה.

Efficiency או בעברית נצילות מתייחס לכמות החשמל שהספק כח לוקח מהשקע בקיר.

אם לדוגמא לספק יש 90% נצילות והוא בעוצמה של 400W, הוא לוקח מהקיר עוד 10% חוץ מה- 400W שהוא כבר לקח כדי לתפקד, כלומר הוא ייקח מהשקע בסה"כ 440W, מהם ינצל את ה- 400W ו- 40W בעצם יתבזבזו.

אם לספק יש רק 50% נצילות והוא בעוצמה של 400W, הוא ייקח מהקיר עוד 50% חוץ מה- 400W שהוא כבר לקח כדי לתפקד, כלומר הוא ייקח מהשקע בסה"כ 600W, מהם ינצל את ה- 400W ו- 200W יתבזבזו.

ככל שהנצילות גבוהה יותר, כך הספק מבזבז פחות חשמל שהוא לא צריך.

אין שום קשר לביצועי הספק עצמו.

וכל אחד מהספקים שהצעת יותר גרוע מהשני, ואני סבור שהנצילות של כל אחד מהם נמוכה הרבה יותר מה- FSP.

בנוסף, ל- FSP יש APFC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים