פורסם 2010 במאי 815 שנים קניתי מחשב חדש, ולא רציתי לאבד את כל המידע שעל ההארד דיסק שלי (שהוא חדש ונקנה רק כמה חודשים לפני המחשב)יצרתי על ההארד דיסק מחיצה (השארתי שטח ריק, לא הקציתי שטח לכונן כלשהו) ועליו התקנתי WIN 7 (על המחשב הישן היה לי WIN XP)עכשיו יש לי בעיה שאין לי גישה לאותה מחיצה ישנההקבצים שם, כשאני מעלה את המחשב עם MINIXP (דיסק BOOT של HIREN) אני רואה את הקבציםאבל כשאני מנסה להפעיל את הקבצים ב-WIN 7 אין לי גישה לדיסק, אני אפילו לא יכול לראות אותםאיך אפשר לפתור את זה בלי אופציות של פרמוט הדיסק, את ה- WIN 7 אין לי בעיה למחוק ולהתקין מחדש אם זה יעזורדרך אגב, אם זה עוזר: המחשב הקודם שלי היה עם מעבד אינטל, מה שיש לי עכשיו הוא עם AMDתודה מראש לעוזרים
פורסם 2010 במאי 915 שנים תיכנס ללוח הבקרה -> כלי ניהול -> ניהול מחשב ->ניהול דיסקים ותראה אם אתה רואה את המחיצה בתוך הכונן.
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר אני רואה את המחיצה, הבעיה היא בכך שברגע שאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל הודעה שאין לי גישה לדיסק
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר קצת בעייתי להעלות צילום אבל אני אנסה להסביר את זה בצורה הכי טובה שישהמחיצה מופיעה במחשב שלי (יכול להיות שהכותרת של הנושא קצת מטעה)הבעיה היא שכשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל הודעה שאומרת ACCESS DENIEDכשאני מנסה לעשות מאפיינים על המחיצה אני לא מקבל עליה שום פרטים
פורסם 2010 במאי 915 שנים נשמע פשוט כמו עניין של הרשאות NTFS.קח בעלות על כל המחיצה עם כל ה sub containers שלה וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.