עבור לתוכן

ספק שקט ל- HTPC עמוס ודיי חזק (עד 500-600 ש"ח, רצוי פחות) מבקשת עזרתכם.

Featured Replies

פורסם

הי לכולם.

אני מחדשת את ה- HTPC שלי ואשמח לחוות דעתכם לגבי הספק שקיים, אם כדאי להחליפו ואם כן במה.

כרגע המערכת היא זו שקיימת אצלי במפרט אבל עם 6 HDD (פנימיים) ועושה רושם (לא עשיתי בדיקות, פשוט המערכת עובדת) שאין לספק הנכחי Corsair VX450W באחריות (עליו הומלץ לי פה עבורה) בעיה מיוחדת לספק את צרכיה.

לאחר השדרוג

1. כנראה אחליף את לוח האם לדגם חדש יותר בעל תושבת M3 - בכל מקרה כנראה יהיה מדובר על לוח ATX מלא.

2. אחליף את המעבד - כנראה לאחד הדגמים המשתלמים של AMD (בינתיים עושה רושם ש- ATHLON II *4 630 מומלץ).

3. אחליף את כרטיס המסך - עדיין לא ברור בדיק למה אבל כנראה ATI המסוגל לשרת שני מסכים (24 + טלויזיה LCD) ברזולוציה טבעית (כלומר כנראה לא פחות מ- HD5450 ). ייתכן וארצה במשך לעשות CROSSFIRE

4. המערכת תמשיך לעבוד עם 6 HDD

5. צורב DVD אחד - אולי בהמשך אוסיף BR.

6. יהיו לפחות 3 כרטיסים נוספים לכרטיס המסך (טלויזיה, פקס, DVB-T) בהמשך אולי גם USB3 ונוספים

7. מחוברת מדפסת ויש בשימוש עוד כמה יציאות USB חלקן באופן קבוע.

8. המארז נשאר SILVERSTONE LC17B על שני מאוורריו (120)

9. כמובן שגם יהיה קירור (אוויר) למעבד (לא סטוק).

10. אם זה רלוונטי, המערכת תשמש הן כ- HTPC שיריץ 1080P והן כמחשב משרדי עם הרבה מולטיטסקיניג - לא יהיו משחקים.

כאמור. תוהה אם להמשיך להשתמש ב- Corsair VX450W או אם אני כבר בונה, להחליפו באחר.

אם מחליפה, חשוב שיהיה אמין שקט ככל הניתן, אשמח גם לדגמים מודולרים.

עדיין לא קבעתי תקציב אבל איני רוצה סתם להשתולל בלי סיבה ומצד שני גם לא לחסוך ולהצטער אחר כך (אם בגלל רעש או פשוט בגלל שלא יספיק).

היות וכנראה בכל אופן צריך משהו, נניח 500-600 בתקווה שיהיו ספקים מתאימים ונותנים תמורה גבוהה לעלות גם בפחות מ- 500.

אשמח לקבל כמה אופציות ואם ניתן הסבר קצר למה כדאי לשקול כל אחד מהם.

תודה לעוזרים.

אגב, לא היה פה פעם ת'רד מארזים מומלצים וספקים לפי הספק ומחיר?

פורסם

אין כל צורך להחליף ספק - אלא אם הוא לא תקין.

פורסם
  • מחבר

תודה doldol

700W? בשביל המערכת שאבנה? באמת? וואו!

חתיכת הבדל מעכשיו - כאמור כרגע נראה שמספיק לי 450W.

אגב, זה רק נדמה לי או שהספק שציינת אינו מוזכר פה באתר יותר מידי?

[br]פורסם בתאריך: 10.05.2010 בשעה 16:33:00

אין כל צורך להחליף ספק - אלא אם הוא לא תקין.

תודה, tmpusr

כמו שנראה לי, אין בעיה כלשהי עם הקורסייר. חוצמזה יש לי עליו עוד שנתיים אחריות.

טוב, לפי מה שאתה אומר נראה שלפחות בינתיים אוכל להוריד את העניין הזה מהשולחן.

פורסם

http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/cougar_cm/

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva

500 ש"ח ספק של 700W אמור להיות שקט לפי מה שכתוב באתר שלהם ויש לו 80+ ככה שזה אומר שהוא אמור להיות אמין ובנוסף לכל הוא גם מודיאולרי

עצה גרועה, סדרת CM לא משהו בכלל, (סדרת S דווקא לא רעה בכלל אבל לא מיובאת לארץ)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, ™Igrosh

מצטערת שאני מודה לך רק כעת, איני יודעת מדוע התגובה לא הופיעה לי ב"חדשות" כך שלצערי ראיתי את תשובתך רק עכשיו.

בכל מקרה, היה ויתברר שבכל אופן אזדקק לספק, אשמח אם תמליץ לי על אחד שכן מתאים ונותן תמורה טובה למחיר.

שבוע מצויין שיהיה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים