פורסם 2010 במאי 815 שנים קיבלת ספר עם המחשב,שם רשום הכל על הבלוטוס והwireless.יש לך כפתור במחשב שאת יכול להפעיל אותו.
פורסם 2010 במאי 815 שנים מחבר תודה על התגובה קודם כל.עכשיו העניין הוא שבדקתי בספר ופשוט הוא מסביר שבכפתור אני בעתם מכבה ומדליק את הבלוטות' אבל הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על הבלוטות' הוא פשוט מציג לי no device
פורסם 2010 במאי 815 שנים מחבר זה הדגםAcer Aspire 5738ZG-444Gאמור להיות בו בלוטות' וגם יש לחצן ככה שזה אמור לעבוד אבל אין לי מושג מה הבעיה
פורסם 2010 במאי 815 שנים הייתה איזה בעיה עם הדגם הזה הגיעו יחיידות ללא מודל של בלוטוס http://en.kioskea.net/forum/affich-128956-acer-aspire-5738-z-no-bluetooth
פורסם 2010 במאי 815 שנים יש להם דגמים בלי BT.אני לא יודע לגבי הדגם המדובר.לי יש netbook שלהם בלי BT למרות שיש לו כפתור לBT.המקלדת שלהם היא גנרית לכל המחשבים באותו הגודל.
פורסם 2010 במאי 915 שנים דוגרי אני לא יודע.אבל יש הרבה מקרים כאלה.למשל, מחשבים ישנים של Lenovo/IBM כמו T41, גם לדגמים שאין WIFI יש את הלד של הWIFI.לדעתי פשוט מייצרים את הchassis כולל המקלדת ושמים חלקים לפי הדגם הספציפי.לפי מה שקראתי יש הכנה לBT פשוט צריך לקנות מודול/כרטיס שמתאים ולחבר.
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר תודה לכולםממה שהבנתי בחיפוש ברשת יש רק כפתור ואין באמת רכיב בלוטות' אלא רק הכנה ואם אני רוצה אני צריך לקנותאז אולי תפרסמו אזהרה כזאת במדריכי קניה (אם אין שם עדיין) כי לי אמרו שיש לו בלוטות'.תודה ואחלה שבוע
פורסם 2010 במאי 915 שנים על קטע כזה אני מחזיר את המחשב.במפרט כשקנית אותו, רשום חיבור BT? דבר כזה מעלה לי את העצבים. לך תדע במה עוד יכולים לחרטט אותך.אגב מתי קנית ואיפה?
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר יום שישי בkspאני לא מאמין שאני יכול להחזיר אותו כברבסך הכל אני ממש מרוצה ממנו והבלוטות' זה עניין של כמה שקלים אז לא נורא
פורסם 2010 במאי 1015 שנים אם במפרט רשום שיש BT ואין - מדובר בהטעיה והם חייבים לקבל את המוצר בחזרה. אבל אם, כפי שהבנתי, הם לא טענו שיש בלוטות' (ובמפרט בKSP גם לא מזכירים בלוטות'), אז האשמה לא עליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.