פורסם 2010 במאי 715 שנים היי!יש לי תופעה מוזרה במחשב.כשאני צורב (לא משנה מה) הצריבה נתקעת באמצע (צורב IDE) והזמן ממשיך לרוץ (אני משתמש בנרו).ניסיתי להחליף צורב לאחד SATA והתופעה חוזרת.יש משהו שניתן לעשות?
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר אילו מדיות ניסית? תנסה תוכנה אחרת. תודה על התגובה המהירה אלו מדיות שתמיד עבדו עד היום. על איזו תוכנה אתה ממליץ לצריבת DATA?
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר עד היום -- אז מה השתנה?לגבי התוכנה- InfraRecorderכלום לא השתנה...זה בדיוק מה שמוזר :-\
פורסם 2010 במאי 715 שנים בעיה עם צורב כמעט תמיד תמיד הולך ככה:מקלקלים מדיה בנסיונותשואלים חברים ובפורומיםמנקים עין שלומנסים מדיה אחרמנסים תוכנה אחרתמנסים לעדכן firmware קונים צורב חדש - והכל פתאום עובד.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר בעיה עם צורב כמעט תמיד תמיד הולך ככה:מקלקלים מדיה בנסיונותשואלים חברים ובפורומיםמנקים עין שלומנסים מדיה אחרמנסים תוכנה אחרתמנסים לעדכן firmware קונים צורב חדש - והכל פתאום עובד.אני לא יודע אם שמת לב אבל הדבר הראשון שעשיתי אולי באופן פזיז זה להחליף לצורב חדש אפילו בממשק אחר (SATA) והבעיה בעינה.
פורסם 2010 במאי 715 שנים הבעיה היא באספקת הזרם מהספק לצורבכניראה ששטח החתך של החוטים אינו מספיקיחד צמה אחת רק לצורב ועל תחבר אליה דבר מלבד הצורב
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר הבעיה היא באספקת הזרם מהספק לצורבכניראה ששטח החתך של החוטים אינו מספיקיחד צמה אחת רק לצורב ועל תחבר אליה דבר מלבד הצורבתודה, אתה מדבר מניסיון?המשפט האחרון לא היה הכי ברור...
פורסם 2010 במאי 715 שנים הוא מתכוון שתחבר את הצורב לכבל שמחובר לספק ללא התקנים אחרים. אם אתה כבר רוצה לבדוק בעייה של מתח, תנסה צורב ספק אחר. כ"כ תנסה להחליף כבל SATA.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר הוא מתכוון שתחבר את הצורב לכבל שמחובר לספק ללא התקנים אחרים. אם אתה כבר רוצה לבדוק בעייה של מתח, תנסה צורב אחר. כ"כתנסה להחליף כבל SATA.ניסיתי צורב אחר,אני אבדוק את הבעיה של המתח ואעדכן.תודה לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.