פורסם 2010 במאי 315 שנים C:\Documents and Settings\student\Desktop\manolo cd.1איך אפשר למצוא את ה URL של התיקייה שרשמתי מעלה ?
פורסם 2010 במאי 315 שנים קרא את מה שהגבתי לך בפרטי וקבל תוספת.שים את השורה הזאת ב-Start -> Run.זה אמור לקחת אותך לאן שהשורה מובילה.
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר לחצתי קליק ימני ואז מאפייניםנפתח לי חלון עם שלוש לשוניותכללי אבטחהוהתאמה אישיתבאף אחד מהלשוניות לא מצאתי את כתובת ה HTTP של התיקייה יש דרך אחרת למצוא את כתובת ה HTTP של התיקייה ?
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר אני צריך להפוך את השורה הזאת C:\Documents and Settings\student\Desktop\manolo cd.1לכתובת URLאיך אני עושה את זה ?
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר הינה כל ההסברעל הדסקטופ יש לי תיקייה ובה 10 שירים בפורמט MP3אני צריך להמיר את השירים ל WAV כדי שאוכל לצרוב אותם על CD ואז לשמוע אותם בקומפקט דיסק שמנגן רק WAV.הבעיה שאני לא יכול להוריד תוכנת המרה ולהתקין אותה.לכווץ ולהעלות לאחד מאתרי הקבצים גם לא ידוע לי איך עושים את זה.באתר הזה FREEFILECONVERTE.COM אפשר להמיר את השירים ל WAV דרך לשונית ה URL DOWNLOADזאת כתובת התיקייה C:\Documents and Settings\student\Desktop\manolo cd.1איך אני הופך אותה לכתובת URL ?
פורסם 2010 במאי 415 שנים שלבים במציאת הURLאתה צריך להתקין תוכנה בשם apache 2אחרי שתתקין את התוכנה תצטרך להכנס לקובצי הקונפיג שלה באמצעות פנקס רשימות ולהגדיר את הספריה בתור שפרייה של התוכנה.לאחר מכן אתה צריך לחפש שירות שנקרה דינמי DNS להרשם אליו ולהתקין את התוכנה שאתה מקבל עימו.השלב הבא זה למצוא מחשב שאינו ברשת הפרטית שלך ולנסות לגשת לדינמי DNS שהגדרת קודם.אחרי שתיגש לשם תחפש את הספריה שהגדרת בשלב הראשון באמצעות הAPACHE 2
פורסם 2010 במאי 415 שנים א. כמעט כל תוכנת צריבה היום מסוגלת לצרוב mp3 ישירות לדיסק אודיו (בלי המרה ל-wav).ב. אם בכל זאת אתה מתעקש, למה להרים שרת? אפשר פשוט להעלות את הקבצים לשירות אחסון כלשהו (אפילו לגוגל יש כזה).
פורסם 2010 במאי 415 שנים לפותח הדיון: אני מציע לך להשתות מים, לספור עד עשר, לנשום עמוק ולהסביר פה למה אתה יוצר כאלו סיבוכים בשביך משהו שכל כך פשוט לעשות כבר שנים?
פורסם 2010 במאי 515 שנים פשוט להוסיף file://כלומר:file://C:\Documents and Settings\student\Desktop\manolo cd.1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.