עבור לתוכן

מבקש דעתכם: השוואה בין איכות סדרות SS ו S12II של Seasonic

Featured Replies

פורסם

שלום רב!!!!!!

בקיצור:

------------

מה ההבדלים באיכות רכיבים (ומבחינת רעש) - בין 2 סדרות מאותה חברה :

260 ש"ח = Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem

320 ש"ח = ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem

למידע נוסף

מפרט PDF. מחנות פנדה.

מול סדרה יקרה יותר:

300 ש"ח = 30W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail)

ה SS בא כספק בלבד OEM וה S12II בא בקופסה.

ה S12II מכיל שרוולים העוטפים את החוטים. מה העטיפה הזאת נותנת?

פרטים נוספים:

----------------

קיבלתי המלצה חמה על ספק איכותי ושקט של Seasonic

דגם של 430W מסדרה S12II

(נחשב גם איכותי ברכיבים וגם שקט מאוד)

הפסק בא בקופסה retail, יש לו מראה יפה (מתכת בצבע שחור) והחוטים שיוצאים ממנו עטופים בשרוולים.

לעומת זאת, בחנות המליצו לי על מנת לחסוך במחיר לקנות דגם עם W דומה (400) מסדרה אחרת של אותה חברה [seasonic ]

היא סדרת ה SS.

טענת המוכר/טכנאי: ספק מסדרת SS רק נראה כספק גנרי וזול מבחינה חיצונית. מבחינת איכות הרכיבים הפנימיים מדובר על אותה איכות כמו ב S12II.

ואולי (אמרו אתם/ן) יותר טובה במעט.

<<< הערה: לי הכי חשוב שיהיה ספק שקט-שקט אחרת הלכה לי ה :sleep: בלילה >>>

שאלה לסיכום: האם מישהו יכול להמליץ על ספק מסוג ה SS כתחליף מעט זול יותר ל S12II ?

האם זה נכון ש S12II סתם עולה יותר בשביל יופי, או שמדובר על איכות טובה יותר?

תודה מראש על כל עזרה

שמואל.

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

אני לא אכנס להשוואה בין הסדרות השונות של סיסוניק. אבל אני אגיב לך לשאלה לגביי סדרת ה-SS, בתור אחד שיש לו את הספק שהציעו לך (ה-400).

הוא ממש לא ספק ג'נרי. מחזיק את המערכת שלי בכבוד רב (מפרט בפרופיל) ועדין משאיר מקום לנשימה גם כאשר המערכת פועל בOC.

לפני הקנייה המוכר הפעיל את הספק בחנות (כפי שאמרת הספק מגיע ללא קופסא, אז זת הייתה סוג של בדיקת תקיונות מול הלקוח) והייתי המום מכמה שהוא שקט (ככה זה שרגילים לספקים ג'נרים). כאשר הוא נמצא בתוך המארז קשה לי ממש לשמוע את ה"רעש" של המאוורר, אפילו כשאני ישן.

מה שלא אהבתי בספק נובע האמת מהשילוב שלו עם המארז שלי. הספק ממוקם אצלי בתחתית המארז, והוא גם לא ממש קטן (המארז), דבר שיצר לי בהתחלה בעייה של סרבול בחיווט. החוסר בשרוולים בסדרה הזאת יכולה להיות גם מטרד כאשר נותרים לך קבלים שלא בשימוש שצריך להתחיל לאזוק אותם ולמצוא להם מקום אידאלי במארז.

בכללי אני מאוד מאוד מרוצה מהספק הזה. הוא נותן לי כל מה שאני צריך מבחינה של תצרוכת חשמל. ועם קצת סבלנות אפשר גם להתגבר על החיווט באמצעותו.

פורסם

סדרת ה-SS היא סדרת ה-Entry Level של SEASONIC אבל אל תתן לזה להטעות אותך - מדובר באחת הסדרות האיכותיות, החזקות והשקטות שיש למחיר הזה (במיוחד ה-400W שמסוגל להחזיק כמעט כל מערכת היום בכבוד במחיר מצחיק ורמת שקט מצויינת).

סדרת ה-S12II היא איכותית ושקטה עוד יותר יותר ומומלצת למי שלא דחוק בתקציב, מכיר בחשיבות ההשקעה בספק וחשוב לו במיוחד שקט.

אם מחיר פחות קריטי, סדרת ה-ECO80 של ENERMAX היא ככל הנראה השקטה ביותר מתחת ל-400 ש"ח בפער לא גדול מול ה-S12II, אולי יחד עם סדרת ה-HX/VX 450W של קרוסייר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים